Arkadaşlar babam emekli sürekli kafamın etini yiyor Allah'a şükür karnı tok her ihtiyaçlarını alıyorum ama anlaşamıyoruz çalışcam diyip duruyor iş bulmuş annem dedi baban senden gizli iş görüşmesine gitti kavga etme ben istemiyorum çalışmasını ne yapmalıyım?
65 yaşındaki babam çalışmak istiyor sürekli kavga ediyoruz istemiyorum çalışmasını ne yapmalıyım?
Benim Rahmetli babam da 54 yaşında emekli olduktan sonra çalışmak hatta çayocağı işletmek istiyordu. Ama diyabet ve kalp hastası olduğu için annem izin vermedi çalışmasına. 15 sene emekli maaşıyla yaşadı. İki buçuk sene önce vefat etti.
Bir yürüyüş belki kitap okuma gibi , belki spor salonuna gitmek gibi veya kurslara katilmak gibi seyler yaparsa sosyallesecegi alanlar olusur. Her ne kadar her seyi olsada insan sosyallesmek ister
Haklısın ama bazi insanlar calismadan rahat edemez calistikca kendini iyi hisseder. maalesef dinlenmeyi de bilmezler. En azindan cek babani karşına endiselerinden ve neden calismasini istemediğinden bahset. Kendine dikkat et ve calismak istersen sana engel olmuyorum benden gizli görüşmelere gitmene gerek yok. Umarim kendini yormayacak bir istir de. Madem engelleyemiyorsun bari ağır is bulmamis olur is seceneklerini belki beraber degerlendirirsiniz