Dostum bu konuda yapabileceğin çok bir şey yok gibi sonuçta onlar ailen ve şu işlerin bu kadar sıkıntılı olduğu zaman da en azından biraz idare etmen lazım yaşını bilmiyorum eğitimini bilmiyorum ama şöyle bir yol izleyebilirsin çalışmaya devam edip açıktan ne olmak istiyorsan ki sonuçta inşaat sektöründe çalışmak istemediğine göre yapmak istediğin bir meslek vardır veya iş vardır onunla ilgili bir okula gir Bir yandan çalış bir yandan oku böylelikle her türlü açıdan hem kendini hem babanın memnun etmiş olursun ve para kazanmış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski sevgilim vardı bir tane ayrılalı oluyor 1 ay kadar çocuk babasının yanında çalışıyordu ve o kadar geriliyordu yoruluyordu ediyordu cidden çok yıpranıyordu babamdır diye sesinide çıkartamıyordu ama cidden psikolojisini çok etkiliyordu bu olay sonra üniversiteye gitti kurtuldu sonrada ayrıldık zaten bilemiyorum ne yaptı ne etti. Ama bende çok fark ediyordum ziyan oluyordu babasının yanında
00 Yorumla
+1 yıloralıymış gibi ol ama dikkatini a-ona verme kendi kendini tüketsin aynı şey benim içinde geçerli bıkmıyorlar ya vallahi ama başka çaresi yok bozuk plak gibi çalar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılNet şekilde konuşup adım atmalasın kendi hayatın için
00 Yorumla
+1 yılAilen kötülüğünü istemez yap sonra pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSenin hayatın senin tercihin eğer birşeyi yapmak istemiyorsan kimsenin sana yaptırmasına ya da seni zorlamalarına izin verme kendini savunmayı bil. Aksi takdirde gerçekten insanın tepesine biniyorlar
10 YorumlaBen babamla çalışıyorum ve işimde usta olmaya çalışıyorum evlenince zaten babanda emekli olur herhalde
00 YorumlaBenim abim de öyleydi. Issiz kaldı. Öteki abim zengin. Eger çok iyi başka bir mesleğiniz ya da okumuslugunuz olmayacaksa biraz zor
00 Yorumla
+1 yılKimse sana hayatı altın tepside sunmaz başkası zorlayacağına baban zorlasın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yapıyorsunuz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşaat şirketi
- +1 yıl
Hım anldim şehir değiştir
+1 yılİstemedegini açıkça söyle.
00 Yorumla
+1 yılSende çalış baban ne yapıyor ki sana?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle istemediğini
00 Yorumla
+1 yılİstifa et
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce denedim olmadı zorla geri getirdiler onları kırmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman kırma çalışmaya devam et
+1 yılEvlen
00 YorumlaMeslek edinene kadar sabredicen biraz
00 YorumlaNe işi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılŞehir değiştir
00 Yorumla
+1 yılİşi biliyorsan başka yerde de çalışırsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne