şu an borca sıkıştığımız için babamın çalışması gerekiyor, ne tip işler olur? açıköğretim muhasebe mezunu
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 15,7b cevap paylaştı. ankarada buyuk ınsaat fırmaları var ınternettende bakabılırsınız bı tane babanıza CV yanı ozgecmıs hazırlayıp bu ınsaat sırketlerının ınsan kaynaklarına maıl ıle yollayın cv ye ınsan kaynaklarının dıkkatıne dıye yazın ıletısım numaranızıda ekleyın mutlaka gerı donus olur bırınden sıze ınsallah iş bulur sansı acık olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah, teşekkürler
Muhasebe mezunu ise küçük işletmeler de ön muhasebe yapabilir.
Emekli mi02 Yorumla
Soran+1 yılhayır, bir süre çalışmadı önceden özel bir şirkette çalışıyordu ayrıldı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaysata gitsin sürekli gece işi ama 50 yaşlarındakileride alıyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılCesitli muhasebe burolarinda calisabilir
Gece bekciligi yapabilir
Gayrimenkul ofislerinde calisabilir Baban daha iyisini bilir sen karisma derim adamin isine02 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaş üstünü gece bekçiliğine alırlar mı
- +1 yıl
Tabiki cogu emekli istiyo o yaslarda yani hem rahat olur kafasina gore yani
babasına iş arayan kız. Allah yardımcın olsun. İnşallah tüm sorunlarınızı halledersiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yaptığı işlere bakacak. Yaş itibari ile işverenler gençleri tercih eder.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,2b cevap paylaştı. akape iktidarından kurtulduk işsizlik azalmaya başlar artık
14 Yorumla- +1 yıl
45 gün içinde hükümet kurulmaz erken seçim kararı alınırsa görürüz piyasada olan dalgalanma altın ve dövizde yükselme başlayıp maliyetler artınca işsizlik çoğalıyor mu azalıyor mu. Hükümet ile işsizlik arasında bağı çözemiyorum. Hadi diyelim kamu kurumlarına yandaş sokuyorlar özel sektör de ne yapıyorlar.
Hadi diyelim çok sevdiğiniz o partiler den biri geldi işsizlik azalacak mı hayır futbol takımı tutar gibi parti tutmayın artık her konuda siyaset yapmayın. Kızcağız adam gibi soru sormuş yol arıyor
+1 yıl@master06 Kamuya Yandaş Sokan Özele Ne Sokar?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. ne iişle ilgileniyordu daha önce?
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzenli bir işi yoktu kasiyerdi en son
+1 yılbabasına iş arayan kız, kız gibi kız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhasebeciler kolay is bulur ozel sektorde
00 Yorumlabir yerin muhasebesine bakabilir
00 YorumlaHangi şehir
03 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılinşallah, teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir site de güvenlik belki
00 Yorumla
+1 yılGüvenlik olabilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında