Bu hayatta iki şeyi asla kaybetmeyeceksin: Birincisi güvenini, ikincisi ise sana o güveni veren kişiyi...
2 ay
Bu hayatta iki şeyi asla kaybetmeyeceksin: Birincisi güvenini, ikincisi ise sana o güveni veren kişiyi...
Bulmak için önce bunu gerçekten istiyor olma şartı aranmaktadır.
Sıradan herkes gibi hal ve hareketi doğru kabul edip adım atmamak gerekir.
Konu fark etmeksizin herkesin yaptığı yanlışla karşı karşıya kalıyorsa o kişi , gittiği yolda bir sorun olduğunu kabul etmek zorundadır.
Hele ki bu durum sayısız kere tekerrür etmekle mükellef olmuşsa , kişi sevgiden mutluluktan sadakatten huzurdan saygıdan uzak olduğunu görebilmelidir.
Güven verebilenin , sevgi karşılık bulabildiğinde , sadakat gerçekten yapabilene yakışır.
Ve o kişi ve kişilerin üzerinde kalır.
İstediğiniz kadar sallayın , yıkamazsınız.
Çünkü o kişi gerçek bir insan olmuştur.
Her zaman "iyi iletişim olanı" önemli derdim fakat artık, "kendim gibi olup minik zıtlıklar olanı" diyorum. Çünkü kendim gibi olanla zevklerim aynı ya da ortak noktam çok olur, minik zıtlıklar da ilişkiyi diri tutar.
Aslında zor değil ama herkes yalanı maharet sayar olduğu için durum bu hale geldi. Beni bilen bilir hayatımda hiç yalan söylemeyen aldatmaya biri oldum ama aşka da küstüm
Güven veren birini bulmak mucize değil ama kolay da değil 🤍 Günümüz ilişkilerinde hız çok fazla, sabır az, herkes yaralı ve tedirgin 😔 Bu da güveni zorluyor. Bazen de biz hem kusursuz olmasını istiyoruz hem de en ufak hatada vazgeçiyoruz. Gerçek güven zamana yayılıyor emekle büyüyor 💫 Acele etme, hislerini hafife alma, sezgilerine güven 👀✨
Ay asko bilmiyorum ne yapıcaz böyle
Cevap
11Cevap
Mucize değil ama samanlıkta iğne aramak gibidir.
Bu konuda kendimden şüphem yok ama karşı taraf pek öyle olamayor bazen
İşte zor inşa ediliyor ama kolay kaybediliyor
Evet zaman ayırdığın bekelentinin olduğu biri için böyle olması kötü her yönden erkekler daha dikkatli olmalı
İki tarafta dikkatli olmalı bunun cinsiyeti yok
Öyle ama ben çatı olama görevinin erkeğe ait olduğunu düşünüyorum gökyüzün güneşli olursa her şey daha güzel olur
Orası öyle tabi
bana bomboş ergen bir kafa geliyor güvenilecek çok insan var insanlar kendim öyleyim psikolojim bozuk demiyorsa herkes millete çamur atıyor
Güven vermek kolay bi mesele değil sadece herşeyi aceleci davrandığımız için çabuk kaçıyoruz.
aslında bu hayatta 2 şeyi kaybetmiyeceksin 1cisi şerefini diğeri ise onurunu..
güven konusuna gelirsek her şey bir yere kadar
Güven vereninide bulmak lazım
malaesef o konuda kızların hatası şu istediği kişide güveni arıyorlar..
İstemediği kişide kim güveni arar ki biraz istemek lazım
sorun bu işte güven güvenilecek kişiden gelir.. aklınızdaki kişiden değil bunu anlayın bir insnaın doğası ne ise odurr
Mucize değil, güvenilir biriysen güvenilir birini bulmak sıradan
O iş öyle olmuyor maalesef
Senin şansın demek ki
Güven ahlak karakter çok önemli
Maalesef bu zamanda güven veren yok
Kızlara güvenmiyorum imkanı yok bulunmaz
Kızlarda erkeklere
Pic erkekleri secen kızların güvenmiyorum demesi samimiyetsiz geliyor
Onu pc erkekleri seçen kızlara söylersin
Kimse işte alınsın üzerine
Ben babama güvenmiyorum elin kızınamı güvenicem
Belli olmaz