Son birkaç yıldır aşırı derecede temizlik takıntım var. Bununla birlikte babamın da küçük bir inek çiftliği var ve ara ara oraya gittiği için özellikle bir ara arabası aşırı derecede hayvan, gübre kokuyordu. Aynı şekilde elbiseleri falan da hayvan, gübre kokuyordu. Ben geçen yıla kadar 4-5 yıl boyunca İzmir'deydim ve geçen yıldan beri ailemle birlikte yaşıyorum. Takıntılı biri olduğum için odama hiç kimsenin girmesini istemiyorum. Çamaşırlarımı ayrı bir çamaşır telinde kurutuyorum ve odamda o, gardırobum, içinde elbiselerim falan var ve onlara herhangi bir kir, kötü koku vs. bulaşmaması için odama hiç kimsenin girmesine izin vermiyorum. Ona rağmen babam ara ara benim odamda namaz falan kılıyordu ve ben de bugün yıkanmış elbiselerimi odamdaki çamaşır teline astıktan sonra annem ve babam parfüm kokusundan çok rahatsız olduğu için odama giremezler diye düşünüp odama hiç kimsenin girmemesi için odama 10-15 fıs parfüm sıktım. Babam bunu öğrenince " Vay sizin halinize " diyerek iç geçirdi.
Ama gerçekten pek elimde olan bir şey değil. Ufacık dahi olsa kötü koku, kir falan bulaştığını düşündüğümde çamaşırlarımı direkt kirli sepetine atıyorum. Bu durum beni de gerçekten yoruyor, ama yapmadığımda da kendimi pislik içinde gibi hissediyorum.
Ama gerçekten pek elimde olan bir şey değil. Ufacık dahi olsa kötü koku, kir falan bulaştığını düşündüğümde çamaşırlarımı direkt kirli sepetine atıyorum. Bu durum beni de gerçekten yoruyor, ama yapmadığımda da kendimi pislik içinde gibi hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer