Aileme ayıp mı ettim sizce ya?

merhaba, sabah biraz sinirlerim bozuldu. Ben evliyim, kız kardeşim var iki tane. Yanıma geleceklerdi birkaç haftalığına. Uçakla gelmeyi planlıyorlar, yurt dışında yaşıyorlar ailemle beraber. Bugün de babam aradı işte neymiş internet sitesinden bilet almayı bilmiyorlarmış ben burdan alacakmışım sonra bana parasını vereceklermiş. Hayır ben bide çalışmıyorum eşim çalışıyor tek. Uçak biletleri de baya pahalı, şu an zaten ay başı maaşı gelmedi eşimin o kadar paramız da yok. Bide eşime demeye çekiniyorum gerçekten. Sonrasında annemle konuştum bizim de o kadar paramız yok biliyorsun maaşlar ayın ortasında yatıyor dedim. Yani biz kızlarla size hemen parayı gönderecez sadece buradan nasıl bilet alınır bilmiyoruz dedi. Tamam anlıyorum ben parayı gönderin demiyorum zaten ama şu anda bilet alacak paramız yok ayın ortasına kadar bilet de kalır mı bilmiyorum dedim. Eşimin kredi borcu var ailem de biliyor, maaşın yarısı ona gidiyor. Yoksa alırdık ama yine de akşam konuşuruz eşimde para varsa alırız ama sanmıyorum olduğunu dedim. Annemde yok haklsn hiç konuşma buradan halletmeye bakalım dedi. Yani daha geçen aylarda bizim akraba buraya geldi ona sorsanıza nerden almış bileti dedim, annemde işte baban sormadı neyse dur bakacaz dedi. Sonra kuzenime sormuş o bi site söylemiş oradan alacaklar şimdi biletleri. Bu kadar zor değil öğrenmek ama biraz hazırcılar maalesef. Yani başta çok kızdm sonuçta ben çalışmıyorum eşime mahçup olmak da istemiyorum. Ama bir yandan da üzüldüm ayıp oldu sanki ne bileyim ya. Sizce ayıp mı oldu

Aileme ayıp mı ettim sizce ya?