Nişanlıyım, düğün masrafları ve eşya konusunda aile baskısı ve adetler arasında kaldım ne yapmalıyım?

Merhaba bir gün bu şekilde buraya yazacağımı düşünmezdim, direkt konuya gireceğim. Nişanlıyım ve 15 Ağustosta düğünümüz var. Öncelik olarak karar şöyle verildi, bizim köyümüz yakın, kına gecesini orada ortak yapalım, masraf neyse ortak olur kararı alındı. Sonrasında baktığımızda maliyet yüksek çıkıyor. Birkaç düğün salonundan fiyat alınca salonda yapmak daha hesaplı geldi. Ama bu sefer de benim ailem salon tutulacaksa ona biz karışmayız, erkek tarafı yapacak diyorlar. Eşyalara gelince onu da erkek tarafı yapacak deniyor. Biz düğün istemiyoruz dediğimde bana sen dul musun da nikahtan gideceksin diyorlar. Yatak odası kız tarafına, bize ait dediğimde öyle bir adetimiz yok diyorlar. Nişanlım gücümüz yettiğince her şeyi yapmaya çalışırım ama gücümün yetmediğini yapamam diyor. Benim ailem ise sözde biz onlardan bir şey istemiyoruz diyorlar, çeyizimde ufak tefek eksikler var diyorum, evinizi tutunca alırsınız diyorlar. Çıkmaza girdim, çok bunaldım

Nişanlıyım, düğün masrafları ve eşya konusunda aile baskısı ve adetler arasında kaldım ne yapmalıyım?