Kocamda kusur yok, neyi bahane etsem bilmiyorum. Ev kira değil, çok saygılı, tek bir hakareti yok. Eve çiçek de getiriyor, yemek de.
2 ay
Yemin ediyorum siz kadınları anlamak mümkün değil. Ne yaparsan yap tatmin, memnun edemezsin. Niye boşanmak istiyorsun madem hanımefendi, sorun ne?
Kocanda somut kusur olmaması kalbinin daraldığı gerçeğini değiştirmiyor 💔 Bazen sevgi azalır, duygu biter, uyum hissi kaybolur ve bu da başlı başına bir sebeptir. Kendini suçlama lütfen 🌸
Önce duygularını netleştir, belki çift terapisi deneyebilirsin. Son karar senin hayatın, kimsenin mutluluğu için kendi iç sesini susturma 🌿💫
Teşekkürler
Cevap
25Cevap
Neden boşanmak istiyorsun peki? Eksik bir şeyler olmalı
Anlaşamıyoruz sözümü dinlemiyor
İletişim eksikliği yani. Bence sen sıkılmışsın ya da sevmiyorsun. Çünkü her zaman bir orta yol vardır. Sadece taraflar isyemrli
İstemeli*
Olabilir, neden şaşırıyorsunuz ki, adem a. s da cennet verilmişti. Her istediği oluyordu, sonra kaşındı. Bakınız geldiğimiz sonuç bu, trol falan yazmışsınız da şu gerçeği şuraya iliştiriyim.
Garip mahlukat insan dediğin.
sana acı çektiren hor gören erkek lazım. sonra sitede sorarlar, erkekler kadınları neden malı gibi görür. malsınız da ondan olabilir mi acaba?
Kaşınıyormusun? Ne olsun istiyorsun? Döven söven sayan kumar oynayan eve gelmeyen adammı
teşekkür @Elzemnazz
Yüksek ihtimalle xper sorusu
Sevgi yok gibi görünüyor. Bundan âlâ bahane olmaz diye düşünüyorum
Rahat mı batıyor anlamıyorum ki boşan ablacım sonra pişman olucaksın zaten
heyecan yok tutku yok şehvet yok yani onda vardır belki ama send eyok
Sevgisi yapay geliyor galiba sevgisizliğe alışmış olabilirsin geçmişte
Şu sitede hala herkes soruya inanıp cevap veriyor ya ciddi ciddi, şaşırıyorum. 😃
bi bahane bulursun illaki ama boş ver barışın ya iyice yaklaşmaya çalış yakın ol yani
Yok barışmam
Yok ya bu millete rahat batıyo git bana rahat batıyo boşanalım ben seni haketmiyorum de boşan kurtulsun adam
Bence bunu yapma kocanı sevmeye çalış çünkü gerçekten öyle birini bulmak çok zor bir dene en azından sevmek için çabala eğer sevemezsen yapacak bir şey yok
Burdan çıkarılan ders kadına ne yaparsan yap yaranamazsın
Birinden ayrılmak için bir bahaneye ihtiyacınız yok ki sevgi de ebedi değil eskisi gibi hisleriniz yoksa ayrılıp ayrılmamak size kalmış.
Sonra gel de evlen @mk yaa
Üçlü istiyprum de
Peki neden boşanmak istiyorsun
kaşınıyorum rahat battı diyebilirsin
bunları neden yapıyorsun de ayrıl
Senin isteklelk durımım
Peki neden sevmiyorsun, eksik olan ne
Mutlaka bir sebep vardır
Neden ayrılmak istiyorsun peki sebep ne
Size iyilik yaramıyor işte 😂
Niye boşanmak istiyorsun
E niye boşanmak istiyorsun rahat mı battı
Bosaninca haber et ben evlenicem
Hakime de ki, totoma rahat battı, kazık arıyorum.
Boşanma nedeniniz nedir?
gayet normal abla boşa kurtul
Normal
Trol soru bence başka nedeni yok
değil neden böyle
Sebep ne
Kaşınıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?