Merhaba, ben 1 yıllık nişanlıyım, nişandan önce 1 yıllık sevgililik dönemimiz oldu. Nişanlıyken başta her şey çok güzeldi, borcu olduğu için benden 60 gram altın istedi, verdim hani zaten evleneceğiz diye (bunu yapmam yanlıştı kabul) ama insan hani ciddiye binince düşünemez ya. Sonra sıkıntılar yaşamaya başladık, ben mesela para istiyordum, olmadığında zor gönderiyordu, aynı memleketteniz ama adetler konusunda falan her şeyi kendi bildikleri gibi yapmaya çalıştılar, yine her şeyi kabul ettik. Benim 3 yaşında bir köpeğim var, başta köpeğimi kabul eden insan son zamanlarda sıkıntı yaratmaya başladı, ya köpek ya ben kıyaslamaları yapmaya başladı, başta neden kabul ettin dediğimde saçma sapan şeyler söylüyordu, en sonda da ayrılalım dedi. Ben borcumu istedim, bende yok, babamdan iste ama hayatımı mahvedersin dedi, ben de gidip babasına söyledim, babası da bizim yaptığımız masraflar ne olacak dedi. Ben de ayrılan, bozan taraf ben değilim, ayrıca oğlunuz için yaptığınız düğün masraflarını biz karşılamayacağız herhalde, üstelik daha düğün de olmadı, ben de çok masraf yaptım dedim. Tamam dedi, borcunu verelim ama şu masraf işini babanla bir konuşalım dedi. Ben de borcu da söyleyeceksiniz belli ki ama babamların haberi yok, söylemezseniz sevinirim, kendi paramdı ve kimseye sormadan söyledim, sizden de talep etmiyorum borcu, yanlış anlamayın, oğlunuz babama söyleyin dediği için söyledim dedim. Sonra borcu nişanda takılan bir bilezikten düştü, gerisine bakacağım dedi. Ne olur bilmiyorum, babama söyler mi bilmiyorum ama nişanlımın bana yaptığından sonra şu an aşk acımı bile çekemiyorum, midem bulanıyor yaptıklarından, ne düşünsem bilemiyorum, ulaşmaya çalışmıyorum ama yaptıklarını sindiremiyorum, uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. Düğüne 2 ay kalmıştı üstelik :(
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer