Herkes anne baba olmamalı mı, ebeveynlik için psikolojik test ve kısırlaştırma zorunlu mu olmalı?

Ben birçok insanın ebeveyn olmasını istemiyorum, dünyaya insan getirmesini, bir bebek doğurmasını, bakmasını ve büyütmesini istemiyorum. Yani çok insanın kısırlaştırılması gerektiğini düşünüyorum ve ebeveyn olmak için de böyle ehliyet gibi herhangi bir psikolojik testten insanların geçmeleri gerektiğini düşünüyorum ve kendine bakamayan özellikle insanların çocuk yapmasını hiç istemiyorum, bunların da kısırlaştırılmasını falan istiyorum. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum, o insanlar dünyaya çocuk getirdiğinde, o çocuklar geriden başlayıp acı çektiğinde ve üzüldüğünde, topluma ve insanlara faydalı olamadığında en çok da bu yüzden kızıyorum. Yani bilmiyorum, birçok insanın kısırlaştırılması gerektiğini ve anne baba olma kuralına bir düzen getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkes anne baba olmamalı, gerekli sorumluluğa sahip, gerekli imkanlara sahip, kendine bakabilen, psikolojisi yerinde olan insanların çocuk yapabilme şansı olması gerektiğini düşünüyorum.
Herkes anne baba olmamalı mı, ebeveynlik için psikolojik test ve kısırlaştırma zorunlu mu olmalı?