Merhaba geçen haftalarda oğlumu dışarı çıkardım. Götürdüğüm yer ne park ne oyun alanı. Restorandaki bir çocuktan hastalık kaptı ateşimiz 39a kadar çıktı iğne ile topladı. Bugün gene sadece restorana götürdüm. Küçük park gibi bir alan yapmışlar kimsede yoktu soktum oynarken ikiz çocuklar geldi. Baya baya öksürüyorlar. Annesine açık açık sordum hasta mı diye yok iyileşti dedi. Neyse sonra bunlar karşılıklı öksürük ile ritim tuttular defalarca çocuklar kriz geçiriyor öksürürken. Annenin umrunda değil şaka gibi. Çocuğumu aldım dışarı çıktık yemek bile yiyemeden. Hayır madem hasta niye çıkarıyorsun benim çocuğum zaten hassas çabuk hasta oluyor ben kreşe dahi veremiyorum bu yüzden. Milletin bir tarafında değil ya millet çocuğu olsun diye uğraşıyor bunlar olana bakma tenezzülünde de değil. Anne be babalar için çocuk bakma konusunda yeterlilik verilmeli. Olmasın bunların çocuğu ya sen gözünden sakın bunların rahatlığı yüzünden devamlı hasta olsun çocuğun. Tek çocuk değil bende hasta oluyorum. Yazık değil mi ya ben o kadar dikkat ediyorum bunlar utanmasa sokağa atacak. Tek bugün değil çok görüyorum dışarda bir isyan benden gelsin size.
Güncellemeler
+1 yıl
Bak mikrop olsa bağışıklığı artar dersin ama birinden hep grip oluyor. Gribin de bağışıklığı yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer