Çocuk & Ebeveyn Annelik/babalık provası sizce şart mı? _Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Anne/baba olman önce kurslara gitmek gerekli mi? Siz olsanız gider miydiniz? Annelik/babalık provası sizce şart mı? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Selamlar,Bence en baştan bir kursu olmalı. İnsanlar anne baba olmayı çok daha rahme düşmeden öğrenmeli. Sonra kendileri gibi faydasız nesiller yetiştiriyorlar. 0 0 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır hadi aldı diyelim gene anne babamız diyecek öyle. olmaz biz sizi böyle büyüttük diye 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 599 cevap paylaştı. Prova değil test yapılsın herkes üremesin bazı soylarin tükenmesi gerek 0 0 Yorumla
behramkale Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle olmalı bende uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 304 cevap paylaştı. saçmalık bana ögre provayla olsaydı oho 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selamlar,
Bence en baştan bir kursu olmalı. İnsanlar anne baba olmayı çok daha rahme düşmeden öğrenmeli. Sonra kendileri gibi faydasız nesiller yetiştiriyorlar.
Hayır hadi aldı diyelim gene anne babamız diyecek öyle. olmaz biz sizi böyle büyüttük diye
Prova değil test yapılsın herkes üremesin bazı soylarin tükenmesi gerek
Kesinlikle olmalı bende uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu
hayır değil
Kursla olacak iş değil ki
saçmalık bana ögre provayla olsaydı oho
Bence şart
Saçma olur , doğaçlama bir süreç daha makul
Bence doğal olması daha güzel diye düşünüyorum
Şart