Eşim iş bulamadı, ben halen solistlik yapıyorum, evimizin tadilatı yapılmıyor. Normal işe girsem dizlerimde menisküs var, ayakta fazla duramıyorum. Evimize geçsek de normal hayatta çalışamayacağım. Kiradayız, bu evimiz satılacak, satılsa nerede oturacağız? Eşim maaşını eve getiriyor ama benim iş kumar işi gibi, her gün kazanamıyoruz, yeri geliyor iş yapmadığımız günler de oluyor. Çocuklarımı göremiyorum. 10 trilyon mal paylaşılmıyor, kaynım kiradaki evimiz satılacak, nereye gideceğiz, ne yapacağız bilmiyorum. Eşim sabır diyor bana, güzel olacak diyor. Valla bunaldım, eşim bir mesleği iş tecrübesi yok, boş adam yani. Bu evlilik ne olur sizce sonu?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne kadar süredir evlisiniz? Evlenirken iş durumu nasıldı?
2 yıl 2 ay calıstı ılk evlendıgımızde sonra işten cıkarıldı dahada calısmadı
iyi kötü bir yerde çalışmaya devam etseymiş keşke. Aranızda sevgi aşk devam ediyorsa devam eder diye düşünüyorum evliliğiniz yoksa çok zor gibi
İnşallah boşanma olmaz.
Hangi şehirdesiniz ve Eşinizin mesleği nedir ona göre yorum yapmak isterim
Esımın bır meslegı yok bır iş tecrubesı deneyımı yok zamanında fabrıkadan emeklı ılmus bursa
Genel başvuru yapabilir
Kariyer üzerinden
Organize sanayi bölgelerinde birçok iş var
Arabayla gitsin ya da araştırsın internetten
Ciddi anlamda iş çok
Bursa sanayi şehri iş bulur
Hıc yaptıgımı görmedım sadece burdan 2 ay önce bır arkadası aradı bunu iş için konustular baska görmedım valla 2 senedır bır iş aradıgını falan ayda yılda bır iş bakıyor bu normalmı acaba bıde dıyor kadınlar daha cok işe gırıyor erkek o kadar şanşlı degıl dıyor bana
Sana yemin ederim iş çok
Ama başlangıcı maaşı olarak 32 35 38 40 44
Bu şekilde veriyor
O da maaşı beğenmediği için çalışmıyor olabilir
Eşinin her dediği lafa güvenme
Bekcılık yapdıyom ya da meydancılık yok bayramı yok yok hafta sonu tatılı yok dıyır yası 52 yasında ama genc saglıklı hıc yasını göstermıyor
Sen onun telefonuna kariyer. net programını indir
Şehri Bursa olarak seç ve genel başvuru yap.
Öyle kadın çalışsın erkek yesin Oh ne güzel.
Erkek adam eve maaşını getirir evin eksiklerini alır öyle yatmakla olmaz
Onu yaptım ama hıc bakmadı bıle sadece 30 bın maası var
Daha iyi veren yerler var
Çabalaması lazım
Sizin yaş 35 mi
15 yaş fark var galiba
Evet 35 yasındayım
Sonuçta evlisiniz kendisinde çalışması gerekiyor
Bir esnafın yanında çalışsın
Fabrika en iyisi
İllaki bulunur ya
Hiç aradıgını görmedım iş falan olursa calısırım dıyor bana
Senin aylığın ne kadar
Ben solıstlık yapıyorum pavyonda benım aylıgım dengesiz
Borçelik
Bur bant ent diye bir firma
Genel başvuru adı altında birçok kişi alacak
Bi baksın istersen
Bılıyom yaptım olmadı herseyden haberım varda işte esım
Oskim
İnoksan
Evde yemekleri kim yapıyor
O işlere de ev erkeği baksın bir zahmet
Benım bu hayat nasıl düzene gırcek
Böyle yapacaksa boşan kurtul kafanı rahat etsin
Kimse kimseye bakmak zorunda değil
Merhametli ve vicdanlısın
Alıştın
Sevmediğini düşünüyorum
Sevgi yok sanki
Koltukta oturuyor sabahtan aksama kadar haber izlıyor fılım baska yok
Bana dıyor mıras paylasımı olcak sabret falan dıyor kıradayzı ev satılcak kendı evımızı yapcak tadılat masarafı yok ben cocuklarımamı bakayım ben calısayımmı bunun aılevı sorunalruylamı ugrasayım nereye kadar pavyonda calıscam bunun 30 massıyla nereye kadar pavyondada işler bıtıyor artık ne bıleyım
Tamam sen çalışıyorsun o da çalışsın ama
Zaten 30 alacağım deyip işe gitmemezlik yapıyor
Bu devirde 500 TL bile iyi para
Değerini bilmiyor senin
İnsan bir düşünür
Kendinden iyice soğutuyor seni
Valla hıc sorma parasızlıktan cocuklarımı göremıyom nereye kosturcam bılmıyorum ınankı
Daha iyi bir eş olsaydı güzel olurdu
Ayrılırsın gibi hissettim bir an
Evet çekip çevirmek için çalışıyorsun sen
Öyle bir erkeğe eşim bile deme
Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme
Aldatmıyor evcımen maasını eve getırıyor bar pavyonla işi yok arada içiyor baska yok bır kötu huyu
Hayırlısı olsun
Sen daha iyi biliyorsun
İssiz adam mi olur. İssiz evde yatan adama adam mi denir
Denılmez bır yerden sonra cekılmıyor
Sana bisey diyorum?
Dinlıyom
Mesaj at dedim
İş aramadan bulunmaz.
İş aradığını görmedim işin olsun kariyer. Böyle baktın ettiğini görmedim bazen ben buluyorum ona işte diyorum bir meydancılık yap bir bekçilik yap onların da bayramı yok hafta sonu yok falan diyor olacak işte bir gün sabret başka bir şey yapmıyor
Valla hafta tatili bayram tatili zamanı değil hayat pahallı gerçekten zor bir zamandan geçiyoruz.
Öyle tabi ben bile çalıştığım halde hafta sonları tatil yapma imkanım yok bayramlarda çalışıyorum bir şekilde mecburum yani hayat zor pahalı
Vallahi bravo sana sen çalışkansın bu İyi bir şey
Keşke de eşim de benim gibi çalışkan olsa sorsan ben 30 yıl çalıştım emekli oldum sen benim nasıl calistigimi bir görseydim yapıp yapamayacağını dedim bir emekli olmuşsun dedim😂
İyi ki bir emekli olmuş yani sanırsın böyle dünyayı kurtarmış
Doğru demişsin 👍😅
11 trilyonluk malları var mal paylaşımını yapmıyor kardeşi bunun aile apartmanda evi var tadilat boya badana gerekiyor cepte para yok ben ne yetişeceğimi şaşırdım kiradayız bu ay kira zam olacak kiradaki evimiz satılıyor yarın bir gün satılacak bunu aile evi de tadilat boya badana bayağı bir masraf istiyor batırmış işte zamanında onları yapmaya para yok bilmiyorum nasıl olacak yani Ramazan’da benim işler yok ben kumarhanede çalıştım kumarhane çalışanı beni rahatsız ettiği için kumarhane içinden çıktım eşim iş bulmadı girmedi bana destek olmadı ben bir ay boyunca sağdan soldan borç alarak Ramazan’ı geçirmeye çalıştım ve bu her ramazan aynı şey oluyor yani bir çok bıktığım şeyler var ama Allah büyük diyorum belki bir kapı açar diyorum
Yok aramıyorda hafta sonu tatılı olsun bayram tatılı olsun öyle dıyor baska calısmam dıyor bana
Arkadaş tembel belli ki ama öyle bizim her isteğimiz olsa ne güzel olurdu ama öyle bir dünya yok
Tabıkıde calısmıcak galıba bu 2 senedır calısmıyor sadece ılk evlendıgımızde calıstı 3 ay baska calısmadı hıc
Güvendiği mal varlığı var o yüzden bu rahatlık bence kimin böyle bir mal varlığı olursa tabiki çalışmak istemez.
Onunda kardesı ımza vermıyor kıradayzı ev satılcak nereye gıtcegız
Bu zamanda herkes kendini düşünüyor, doğrudur
Ne yapcagımı sasırdım ben ne olcak böyle bununla bılmıyorum hadı dıyom yarın bır gun mal payşasımı olur ama ne zaman ya da ölunce en azından maası bana kalır dıyom ama arkada cocuklarımda var onlarlada ılgılenmem lazım dımı maddı manevı konuda
Haklısın maddi manevî cocukları düşünmen lazım.
Ne yapcam bılmıuorum şu an
Kolay bir hayat değil senin ki evet ne yapacağını bilemez durumdasın ve buraya sormuşsun
Aıle danısmanına sordum böyle olmaz bosan dedı bana
Yani anlatınca uzman kişi öyle demiş, önemli olan senin kararın belli ki seviyorsun adamı yoksa kimse çekmez bu durumu
Bır yerden sonra böyle yapınca sevgı saygı kalmıyor yemınle
Haklısın kalmıyordur, senin kendin karar vermelisin.
Dıyom bosansam pısman olurmuyum ilerde dıye dusunuyom yasta 35 artık çekeyımmı kahrımı bosanayımmı arada kalmısım
Yaşın çok genç daha bu kararı verecek kadar olgun olman lazım. Diğer eşinden neden ayrılmış tın?
Dayak şiddet aldatma vardı annesıde benı dövüyordu 17 yasında evlendım 8 yıl evlı kaldım yıllar sonra evlendım tekrar 2 oldu bununla evlı olalı
Anladım zor bir hayatın olmuş.
Evet bu evlılıkte ne yapmam lazım
Artısı, eksisi neyse onu düşünüp karar vermen lazım.
Sence ne yapmak lazım benım aklım duruyor
Önüne bakman lazım lazım olmuyor ise her şey isteğin gibi değilse
Dedıgım gıbı beklıyeyımo önumemı bakayım bunların mal paylasımını beklıyeyım calısma zatan yapmazda kaldım yanı
Bekleyebilirsin deee
Deeee?
Sana kalmış demek istedim
Bende sana soruyom
Eşin emekli değil miydi senin
Evet