Nereye gıdıyor bu evlilik?

Eşimin değişimi hakkında Daha önce bir paylaşımda bulundum gelen yorumlar hepsı saçma demiştim baktım ki hepsi birebir oldu. Tivitirda cok takılıyor. Benım Tivitır hesabım yok sonra Birgün aldım telefonunu fark tvıtır hesabını açık unutmuş hemen fake ismini aldım bende fake hesap açtım sohbet ettik falan. Sonra ben olduğumu spyledim kavga kıyamet ayrılma kararı aldım 3 oğlumuz var🙏 herseyi göze aldım ama ortada bşrsey yok seni aldatmadın aldatmammda gibigibi binlerce söz ben ona karşı soğudum tabi. Arayı düzeltti / aradan 2 ay geçti bende baktım o hesap yine açık bende şifresini kırdım geçtim mesajlarını okudum ama yine bşr bayanla sadece konuştuğunu gördüm. basımdan aşagı kaynar su döküldü cok kötü oldum kimsenin yüzüne bakalmıyprjm cok üzgün mutsuzum mesajlarını okuduğumu söyleyemiyorum ne yapacsm bilmiyorum. Sonumuz nereye gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Evet etkilenmesinler diye böyle duruma düşmesinler diye katlancam. Çocuklarım için yapmıyavsgom şey yoktur canımı veririm onların kılına zarar gelmesin üzülmelerine adla dayanamam 🥲 o kızı gördüğüm gibi görmeyi düşünmek bile istemem. 😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Yani çocuklarımı o sekılde düşünmek bile istemem içim parçalanır onlar için canımı feda ederim 😭
Nereye gıdıyor bu evlilik?