Senin ailen veya onun ailesinin ortamı olabilir, arkadaş ortamı olabilir. Tepkin ne olur?

Senin ailen veya onun ailesinin ortamı olabilir, arkadaş ortamı olabilir. Tepkin ne olur?

Saygısızlığa tahammülüm ne yazık ki sıfır, tadını kaçırırım o ortamın ve o ortamda eleştiri yapanların. Kim olduklarının önemi yok, bu sadece eşim ya da sevgilim için geçerli bir şey değil. Aynı şeyi tanıdığım herhangi biri için de yaparım. Eleştiriyi yapanların da kim olduğunun önemi yok, acı konuşurum ve birini eleştirirken 2 kez düşünürler o dakikadan sonra.
Benim ağzım da laf yapar onlar arkasından konuşurken bens ne yapicam
agızlarının payını veririm
şüphem yok :D
ay biliyorsun valla şu an bile sinirlendim :)
Çok iyi biliyorum :D
Eski sevgilimin erkek kardeşi ile aynı yaştayız ve hala çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Bir tek onunla sohbet ederken birlikte eleştirmişizdir. Onu en iyi ben anlıyordum, beni de en iyi o anlıyordu. İki depremzedenin dertleşmesi gibiydi daha çok
Eşin orada yokken doz kaçıyorsa önce sakin kalır sonra net bir sınır çizerim 🙏 “Onu eleştirebilirsin ama bu üslup bana ağır geliyor” derim. Arkasında durduğunu hissetmesi çok önemli 💑 Eğer ortam çok toksikleşirse konuyu kapatır hatta gerekirse oradan uzaklaşırım. Partnerin her zaman önceliğin olmalı 💥❤️
Cevap
8Cevap
Döverim onları.
Artık o kişilerle görüşmem. Sevdiğim kişileri ancak ben eleştirebilirim. Koruma içgüdüm yüksektir
Güzelmiş
Müdahile ederim, ki zaten beni görmezden gelerek rahatca konuşabiliyorlarsa öncesi bana saygısızlık olur bu
Hmm
Benim bulunduğum ortamda eleştiremez kimse. Elestirmem elestirtmem
helal Angara dan yigit bir hatun daha :clap:
Teşekkürler
Kimse eşimi sevgilimi eleştiremez dozu falan önemli değil
Helal
Sıkıyorsa atıp tutsunlar ona sadece ben saydırabilirim başka kimseyi konuşturtmam
Buradakiler en başta eşini sevgilisini kendisi kötülüor İlginçler
dedikoduyu zaten sevmem hele birde değer verdiğim biriyse savunurum
Altan yavaş ve sakince uyarırım baktım olmadı onun
Yaptığı canım lari düz derim (kendi düşüncem)
Kimse o saygısızlığı yapamaz. Eşimin olmadığı yerde konusu dahi açılamaz
Ağzını payını veririm onları konuşturmam bile
Müsade etmem dozu önemli değil.
Dedikodu edenin diline bir şeyler yaparım
Eşimi/sevgilimi savunurdum
Eleştireni oraya gömerim
helal
Hepsini döverim
helal kız :D
herkesi döverim
:D
Ağzına sicarim milletin