2 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
ailesinin bilinmesi isteniyor sanırım, gerçekten Aileye bakmak önemli
Yrrağamm nereye elini salliyon 50 kişi mk? Bul bakalım kaç tanesi düzgün konuşuyon burada
😂😂😂
Bence özgüvensiz değil de artık ümitler tükenmiş doğru insanın aile onayıyla olabileceğini düşünüyorlar
Burada seni ilgilendiren şey ne anlamadım sana zoru ne yavrum
Aha geldi görücü evlenmiş mutsuz teyze 😂
Sorumun cevabı bu değildi cici kız seni zorla mı evlendiriyorlar ne bu tripler
Teyze git akşama yemek yap kocan dövmesin
Ahh yavrum okuduğn en son kitap cin ali serisi mi cevap veremedin kıyamam sana ben
Aynen öyle hiç Benim tarzım değil o evlilik evlilikte değil
Herkes sosyal olmak zorunda mı kardeşim? Kpss var kafelerde takilmiyor herkes. Arkadaş ortamı az veya uyumsuz olabilir görücü usulü gayet normal nesi ozguvensiz? Hahahah
Bende yengeme haber saldım bana birini bul ewleneyim die tamam dedi sonra ses çıkmadı umursamadı gibime geliyor
@Security_mann büyük ihtimalle umursamadı. yalan attı yani
Hep lafta beni oğlu gibi sevdiğini söyler insan oğlunun bekar kadınsız kalmasını istermi hiç? Sence bir daha sorsam noldu benim iş die terslermi?
@Security_mann sor ne olcak sanki
Birisi dio sorma sapık deyip tersleyebilir die sence olur mu?
@Security_mann sor bişey olmaz merak etmişsin sonuçta kötü bişey demedin evlilik amaçlı demişsin ne var bunda
Gerçekten erkek kadınsız olmuo kadın kokusu bile ihtiyaç bizim için bunu sapıklık olarak görme bana hak ver
Sen aşk evliliği yap o zaman kanka eğer yaşın doğruysa 20 lerin ilerisine geldiğinde hâlâ bu düşüncede olursan beni bul çünkü zamanla fikirlerin değişir emin ol aşk evliliği de yapsan görücüde aileler illaki araya girer karışmayan ailemi var
Yooo bizde araya aile girmiyor ablam 25 yaşında yazın evlenecek 4 yıllık sevgilisiyle kendileri karar verdi kendileri evleniyor birbirlerine çok da değer veriyorlar, çocuk ablama aşık olduğu için gözü başkasını görmüyor tipi de iyi 1.87 kumral zengin biri her gün çıkma teklifi geliyor ama gözü ablamdan başkasını görmüyor çünkü "aşk" var, görücü evlenen kadınlar ise yazık diyoruz bakıp 😂 kuzenim görücü evlendi 3 yıldır evli yemediği bok kalmadı kocası yüzünden çünkü erkek onu sevmiyor merhamet etmiyor.
Bak işte o tamamen nasip kısmet işi senin ablanın şansına iyi biri gelmiski değer verip seviyor ya da öyle görünüyor bilemezsin her şey köprüyü geçene kadar kimse kimseyi tam olarak tanıyamiyor şimdiki sevgililikler hep dediğin gibi başlıyor zamanla gerçek yüzleri ortaya çıkıyor aynı eve girmedigim sürece her şey görünen gibi çıkmaz
Maske takan çok insan var senin yaşın daha genç zamanla umarım fikirlerin değişmez ama şu an biraz mantıksız düşünüyorsun gibi geliyor bana kusura bakma
Yok cidden iyiler annesi hele tam bir melek bugüne kadar az fedakârlık yapmadılar her sorunumuzda bir akraba dost gibi koştular cidden melek gibi bir aile, hadi büyük ablamın şansına iyi denk geldi peki ya 2. 3. Hepimiz mi şanslıyız 😂 bana da iyisi denk geldi ne bir üzüntü, bir hayal kırıklığı cidden tamamen tercih meslesi ya değer vereni buldun mu bırakmayacaksin insan değer gördüğü yerde durmalı.
Bu doğru bu konuda sana çok katılıyorum ama görücü usulü evliliğe karşı bakış açını biraz daha değiştirmeni öneririm çok önyargılı düşünüyorsun çünkü dediğin gibi biri öyle bi evliliktede denk gelebilir insan sevdiğine tabiki değer kıymet verir görücüde aynı zaten ordada sevmedigin sürece kimse seni bununla evlen diye zorlayamaz
Ne bos yapmissin mqqq gorucude bulusma olmuyor mu mqq
Her şey beceriksizlik mi belki uygun birini bulamayanlar olur belki ugrasmayanlar olur belki aşkla falan uğraşmak istemez. Herkes senin gibi mi dusunuyor sanıyorsun
Elini sallasan ellisi de sence kaç tane düzgün insan var sen dünyanın ne hale geldiğinin farkında değilsin
Asıl ben farkındayım bu sebepten üremeyeceğim 😀
Görücü evlenip aile aracılığıyla kısıtlı olarak görüştürüldüğün daha hayırlı yani yani hm peki.
Yavrum sen biraz sıkıntılı bir tipsin belli ki. Benim sana demediğim şeyleri sanki demişim gibi deyişinden belli. Umarım iyileşirsin
Dediğin buna geliyor aptal mısın? Türkçen mi sıkıntılı yoksa, koca 50 kişiden hiç iyi denk gelen olmayacak ama görücü iyisi denk gelecek 😂 ok
Cok dogru gerçekten temiz olmayan insanların temiz aradığı bir saçmalıktır görücü usulü..
Aklına kurban
Knk nasip işi bu bence nasibinde görücü usulü evlenmek varsa oyle evlenirsin valla
Niye benim tercihlerim yok mu 😂
aynen aşk evliliği yapanları da görüyoruz mükemmel kusursuz değil mi?
En azından duygu var.
Sen görücü usulü ile evlenenleri aynı evde 2 yabancı olarak durduklarını mı düşünüyorsun?
Babamın işyerinde 3 tane genç vardı sana yemin ederim ki 3ü de görücü evlenip eşlerini aldatmışlardı eşleri de ev hanımı e kadının ruhu mu duyacak, sevmiyorlar sadece ev işleri yemek ve çocuk için evleniyorlar ve daha birçok örnek var yahu evlenin sizi tutan yok sadece bu devirde erkek bulmanın bu kadar kolay olmasıyla birlikte hâlâ
Görücü tercih eden kız varsa aklından şüphe ederim, erkeklerde bulabilir sevgili buluyorlarda evlenecek mi bulamıyorlar 😂
Bazı erkekler bile sizden daha farkında neyin ne olup olmadığını şimdi gelip diyeceksin ki severek evlenenlerde aldatma olmuyor mu 😂😂
Olduğunu*
karakter denen bir şey var bilir misin? demek ki o 3 *** da yokmuş.
Sen sanıyor musun ki aşık olup evlenenler aldatmıyor? Yaşın küçük bence o yüzden de büyük konuşma.
Evet beklediğim ve yorumda da soracağını öngördüğüm soru geldi😂
Aldatma oluyor elbette fakat aşk kolay biten bir şey değildir, severek deli gibi sevdiğin biriyle evlenmek mi yoksa birbirinize karşı hiçbir şey hissetmeyip sırf evlenmek için evlenmek mi? Evlilik ancak sevenler için mantıklı bir eylem aksi evliliğin anlamını bilememiş hayalperestler.
Evet deli gibi seven sokakları da görüyoruz deli gibi sevdiği için sevdiğini öldürenleri de Sen bildiğini yap ama Diğerlerine de yorum yapma
sevenleri de*
Normal tanışsanda yine paraya ve statüye bakıyorlar , evliliklerde aşk ve sevgiden çok çıkar ve menfaat var
Beni yakışıklı, zengin biri görücü usulü istese ben he derim 🤣
Evliliğin kötü olabilir ama
Severek evlenenler çok mu mutlu sanki
Tek odağın tip ve para olursa sence mutlu mu olursun? Karaktere bakmak nerede? Evlilikte asıl gereken bu değil mi
He knk
Peki
Ne evliliği ya tek gecelik takıl geç bu devrin modası bu olmalı tabular yıkılmalı artık
Ok
Afferim
Ben de saçma buluyorum
Kendimiz bulamiyorsak ne yapalım bir ömür kadınsız mi yaşayalım mecburbir sekilde ewlenecez guzumm
Özgüvensizlik değil o başka bakış açıları var.
Neler?
Belli bir saygı ve iletişim içinde niyeti belli olarak görüşme mesela çok önemli bir etken. Kendin bulup tanıştığın insanla kısa sürede fazla rahatlayabiliyorsun. İlişki genelde akışına bırak oluyor. Her şeyi hallediyorsun aileler sıkıntı çıkabiliyor bir sürü sebep olabiliyor. Ama görücü olayında ki eski model görücü usulünden bahsetmiyorum. Kolay kolay arada ki saygı bozulmaz. Çizgiler aşılmaz. İşin rengi en başından bellidir.
Sona kadar katılmıştım
Sonda katılmadığın ne var?
19yaşında biri hayattan anlamaz!
Hadi akıl ver bana 😇
Ben hayatı çözemedim, senin ebeveynlerinde çözememiş belli!
Upload error veriyor senin system
Tamam da niye bu kadar yükseldin knka akskdkdkdks
Çünkü bu çocuk oyuncağı değil geri dönüşü zor ve zahmetli insan sevdiğiyle evlenirken bile tereddüt etmeli millet görücü tanışıp 2 ay içinde evleniyor Bismillahirrahmanirrahim 3. Ayda da çocuk yapıyor
En mutlu evlilikler görücü usulü buna inan
Cahiller mutlu yaşar
Sen hep konuş queen
Teşekkür ederim 🤭❤️
Düşünüyorum, zaten o yüzden evlenmiyorum
Neyi düşünüyorsun
Evlilikle beraber gelecek olan sorunlar.
Kızın huyu suyu
Ailesi
Masraflar
Akrabalar
Düğün Nikah işleri
Çocuklar
Çocukların masrafları
Olası bir boşanmada gelecek olan dava masrafları
Eşe tazminat
Nafaka
Bunlar çok düşündürüyor. Bunlar aklıma girince diyorum ki ailemin soyu benden devam etmese de olur. Halihazırda 2 tane amcaoğlu var, onlar yürütür nasılsa.
Soyun devam edilmesi çok önemli değil bence 😂
Bence de 😅😅😅
Hayır daha mantıklı olan bir evlilik biçimi
Niyeeeee aile varsa pakiredir diyeee mi 😝😝😝
İdrek edemeyecek birisine bir şey anlamak zaman kaybıdır.
Önce cümle kurmayı öğren dayicim 😂
Zeka seviyene göre yanıt verdim.
He he cümle kurmayı beceremiyor zeka seviyesi diyor ziiiiyaaaaaa
Diyecek laf bulamadım
😂😂😂
Anlamadın😂
Anladım o yüzden güldüm
Yok yok anlamadın
Tamam en anlayan sensin murat bey 😂
Estağfurullah sen dururken ben kimim
Yalnız kendi bulanlar daha fazla boşanıyor.
Hayır 🤔
Kendi bulanlar ailesinden korkmadığı için arada aile olmadığı için rahatça kendi kararlarını verebiliyor ha belkide bundandır mutsuz mutsuz yaşamak yerine aynı evin içinde birbirlerini gördükten sonra belkide uyuşmadıklarını yeni anlıyorlardır, ayrıca hataysa kişinin hatası olmalı doğruysa kişinin doğrusu olmalı buna anam sebep oldu yok babam sebep oldu demek yerine bir hata yaptım demek daha olgunca, insan kiminle evleneceğini kendisi seçmeli aile olmadan!
Amma yazmışın. İyi uşenmiyonuz valla
Ama onlar daha çok mutlu
Cahiller mutlu olur ondandır 😂
Ayrıca mutlu falan değiller arada aileler var diye mutlu görünmeye çalışıyorlar hele gir bi evlerine onlarla yaşa bak mutlular mi her şey palavra aileden korkuyorlar
Kimse mutlu değil bu devirde ne aşk ne görücü evlenen mutsuzluk evliliğin her türlüsünde kroniklesti hayat toz pembe değil nasıl mutlu olucaksin sen 19 yaşında birisin ama daha çok genç ve tecrübesizsin banada çıkıyor reddediyorum çünkü aşk tutku olmadan evlilik yapmak bana mantıklı gelmiyor ama aşk evliliği öldürür diye bişeyde var boşuna demiyorlar şimdi böyle düşünüyorum şu an 26 yaşındayım belki 30 umda tam tersi düşünüp görücü mantıklı gelicek bu arada görücü usulü evlenen insanların cahil demen hoş değil güzelim
İnsanların tercihine kimse karışamaz Allah bize irade vermiş boşuna vermemiş değilmi ama inan aşk evliliği de yapsan o aşk zamanla kalmıyor dertler sorunlar bitmiyor hayat masal değilki illaki bi sorun çıkacak
50 kişiden biri katilde olabilir
Ben bulamadım mesela bos bos konuşacağına bilmeden yargılama
Yoo hiçte bile özgüven ile ne alakası var
Kişinin kendi tercihi hakir görme
Boşanmak bedava esas evlilik ciddi para
Yoo niye ne alaka
Öyleler
Görücü usulü en mantıklı olanı.
En sağlam evlilikler görücü usulü olanlardır
gorucu evlilik en iyisi
Hayır kesinlikle
Yokluktan cano
Görücü usulü mu kaldı yaa ne. kadar saçma 😁
Neden olsun
Aksine tedbirci diyelim
:)))) 2milyon altın istiyorlar ya ne diyorsun
Aynen
Şimdiki skimsonik ilişkilerden kat kat iyi bence
O insanların özellikle de erkeklerin evinde masum masum oturduğunu mu sanıyorsun 😂 görücü evlenen erkeklerin hiçbiri bakir bile değil ahahhddj
Tabiki de hayır erkeklerin hepsi ama hepsi aynı amaçları gigişmek
Kesinlikle
Aynen katılıyorum
Öyle