Eşimle alakalı maddi ve diğer problemleri?

Herkese merhaba. Ben 3 yıldır evliyim. Eşim ve ben 27 yaşındayız. Eşim beni çok seviyor, bana çok değer veriyor bunu biliyorum. Ama eşimin evlenmeden önce çok borcu varmış ve benden gizledi, evlendikten sonra kendi kendime öğrendim. Kapatmamız gerekti, ben krediler çektim kapattım beraber ödedik. Ama sonrasında borç yapıp gizlemeye devam etti. Hepsinde özür dileyip bir daha yapmayacağını söyledi ama yaptı. En son 200 bin TL daha borç olduğunu öğrendim ve artık devam edemeyeceğimi söyledim ve sinir krizi geçirdi, bıçak alıp boğazına dayadı, kendini öldüreceğini söyledi, ben çok korktum. Elinden bıçağı çok zor aldım, bu sefer de kafasını kapılara duvarlara vurmaya başladı. Annemlere gittim. Annemlere özür dilemek için geldi, ağlayarak yalvararak özürler diledi günlerce. Bir gün findeksine bakmak istedim ilk defa bakacaktım. Telefonu bana verirken sen sorsan ben söylerdim zaten her şeyi dedi. Yani hâlâ benden bir şeyler gizliyormuş özür dilerken bile. Bir baktım 450 bin daha borcu var. Kesinlikle bitti dedim. Çok sinirlendi ve arabanın anahtarını falan aldı, araba almıştık borç harç ve daha borçları bitmemişti. Annem yapma böyle dedi ona ama o sinirle arabayı hak etmiyor o falan demeye başladı. Neyse ben bir şekilde eve döndüm ve eve dönünce 80 bin daha borcu olduğunu öğrendim. Ve evliliğimiz süresince benden gizli ailesine para verdi hep. Ben hep kendim gördüm. Her defasında bana söyle dedim.
Beraberlik konusunda da şeker hastası kendisi ve bu beraberliğimizi etkiliyor. 3 yıllık evliliğimizde düzgünce birlikte olamıyoruz. Denedikten sonra çok üzülüyor ama canını sıkmasın diye hep sorun yok dedim ona üzülmesin diye. Güzel güzel dedim ki diyete başla, beslenmene dikkat et, biraz kilo vermen lazım, şekeri dengelemen lazım, spor yapman lazım dedim ama hiç oralı olmadı, hep tatlı şeyler yemeye devam etti. Artık maddi sorunlar ve bu sağlık sorunları birleşince daha fazla içimde tutamadım ve onunla konuştum biraz ciddi bir şekilde ve bana dedi ki sen sorun yok dediğin için oralı olamadım, sorun olduğunu söyleseydin ona göre davranırdım dedi. Bana hiç normal gelmiyor böyle düşünceler. Gerçekten söylememe gerek mi vardı yani bunu? Bir erkek bunu bilmez mi zaten? Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla alakalı sorunlar yüzünden sürekli hayallerimi ertelemek zorunda kaldım, sürekli borç ödemek zorunda kaldım. Benden habersiz yaptığı borçlar yüzünden şimdi de zar zor aldığımız, son taksiti kalmış arabamızı satmak zorunda kalacağız. Arkadaşlar çok bunalmış durumdayım, bitik durumdayım kafa olarak

Eşimle alakalı maddi ve diğer problemleri?