Eşimle ilgili sorunlarım yardım edin nolur?

Eşim çok yakışıklı bir insan değil bende çok güzel bir kadın değilim ikimizde orta seviyede insanlarız bana beni sevmediğini söyledi. Evet bazen çok fazla tepkiler verebiliyorum ama bu çoğu zaman ortada yatan bir sebebten dolayı oluyor. Kendisi alkol içer içtiği zaman sarhoş olur bazen tek başına dışarda içer haber vermez ben bı şekilde öğrenirim. Yalan söyler bana. Ama benimle bebeği gibi ilgilenir öper koklar korktugumda yanımda olur başıma bişey geldiğinde tedirgin olur ya bı insan sevildiğini hissetmezmi ben hissediyorum beni sevdiğinden eminim özel gunlerimizde benden önce o kutlar sosyal medyadan paylaşımlar yapar fotoğrafımı paylaşıp hediye istemesemde alır hasta olduğumda bakar ben kalbimde beni sevdiğini hissediyorum ona söylüyorum ama o hayır sevmiyorum rol yapıyorum diyor ben ayrılmak istemiyorum o istiyor bosanalim diyor bensiz hayatın daha güzel olucak emin ol diyor bir süre bı yerlere git uzaklasalim birbirimizden ben zaten seninle zaman gecirmekten çok kendimle kalmayı seviyorum diyor ama ben çok gerçekten çok seviyorum aslında gayet iyide bir eşim sabah güler yüzle ugurlarim akşam güler yüzle karşılarım özel hayatimizdada yeterliyim ona eğlenceli bı kadınım biz zengin insanlar değiliz yeri geldi aç kaldık ama asla para mevzusu açmadım ona ondan özel günlerde hediye istemedim sadece onu istedim yanımda olsun beni sevsin yeter dedim şu an çok acı çekiyorum buraya neden yazıyorum kimseye anlatamadigim için ben onu cok seviyorum köpek gibide aşığım biriniz bana akıl verebilir mi nolur kendi canımdan vaz geçtim artık herşeyden vazgeçerim ama o onun kokusu gülüşü olmadan ben yapamam
Eşimle ilgili sorunlarım yardım edin nolur?