Ben adliyede hakimim çok güzel bir kadınım peşimden çok insan koşar ama kimseyi beğenemiyorum. Serbest meslek bir beye aşık oldum insanlar ve ailem buna nasıl bakar problem olur mu
2 ay
Sayın hakimim, adliyede resmi olarak hakim olabilirsiniz evet ama gönül işleri resmiyete bakmıyor. Gönülde duygular hakimdir 🙃 Siz kimi isterseniz gönlünüzde o olur. Ona da bir zahmet siz karar verin aileler veya çevre değil. Kimseye de düşmez eleştirmek yargılamak. Sonuçta mutlu olacak olan sizsiniz.
Gönül kimi sevmisse onda güzeldir yaptınız işler hayatımızı kazanmakdan başka nedir ne anlamı olabilir zaten hayatınızı kurup bı seviyeye gelmişsiniz ailenizde kararınızı saygı duymalidir
Toplum tarafından bu statü farkı garip karşılanır mı
Diyelim ki hoş karşılanmadı bu seni kötümü etkiler ona karşı hislerini degistirirmj
Hislerim değişmez tabi ama bi durur düşünürüm işte denklik önemli.
Peki o hakim olup ben daha alt kademede olsaydım aynı durum olur muydu yine
Bu genelde kadınların daha çok sorun ettiği konulardır diğer türlüsü toplumlarda çokda onemsenmiyor eğer şu durumda bile ki ilişkideki en güçlü hislerin olduğu zamanlardır ilk başları sorun oluyorsa bu ilişkiyi baştan ele hiç girme o ise
Peki size sorayım fikrinize güven duyarak.
Erkekler kendinden daha alt kademedeki kadınlarla beraber olur mu bunu gözetir mi
Yorumun tüm erkekleri değil ama çoğunluğu kapsar ve erkekler bir kadinda statü pek aramaz aksine disilligini kişiliğini daha ön plana tutar statü kadınların asamadigi bir engeldir tabi istisna kadinlrda var onları ayrı tutuyorum
Teşekkür ediyorum yorumunuz değerli idi
Umarım sizi mutlu edecek bir yol secereiniz
İnsallah saolun
Peki erkekler görgülü ve güzel asil buldukları kadında meslek ayırt eder mi
Eder
Çünkü kolluk ve yargı alanındaki işlerde çalışan kadınların hükmetmeye meyli artıyor ve bu erkekler için itici bir durumdur
Nasıl yani
Mesleğiniz sizi kadinliktan uzaklastiriyor kadınsı zerafeti orseliyor eğer iş ve özeli tam ayirabilirse kişi biraz daha sorun azalıyor yalnız bunu becermek oldukça zor gibi
Hakim savcı arkadaşlarımız var bu yüzden mi ev hanımı tercih ediyorlar
Bir yönü bu diğer yönü yorucu ve çok zor bir işiniz var kendisi gibi biriyle olursa sanki o atmosfere bağlı kalıyor gibi hissetmemek icin daha farklı birini seciyorlardir üstelik sert bir meslek sahibi olunca insan kadının özel olan duygusal yakınlığını görmek iyide gelebilir
Peki sizce bi hakim savcı ev hanımı ister mi
Bir kaç tanıdığım vardı ve bu şekilde istediler
Siz ne işle meşgulsünüz
Daha doğrusu kendi mesleklerinden uzak durdular illa ev hanımı diyr aramadilar ama öyle olmasına sıcak bakiyorlardi
Serbest meslek
Gerçekten çok donanımlı bi beysiniz belliki. Tebrik ediyorum sizi
Güzel sozleriniz için teşekkür ederim
Sizde kaliteli birisniz bu belli oluyor çoğu kızı bu yorumları şahsına hakaret alıp atarlanir onlar için yaptığım yorumlara rağmen kızar siz ozveriyle dinlediniz bu yönü bu kadar gelişmiş birini uzun zamandır görmemiştim umarım tercihiniz sizi mutlu eder ve mutlu olursunuz
Çok teşekkür ediyorum
Hakim olman senin emeğin ve kimse onunla boy ölçüşemez 💪✨
Serbest meslek yapan birine aşık olman da asla değerini düşürmez. Önemli olan adamın karakteri güven vermesi ve yanında huzur hissetmen 💖
Ailen başta statü farkını dert edebilir ama sen kararlı ve mutlu oldukça zamanla yumuşarlar 😊🌿
Cevap
8Cevap
Ailenin yapısına bağlı ve bunu sen bilirsin nasıl biri olduklarını. Eğer senin mutlu olmana odakliysa ailen sorun etmeyecektir, diğer gibi "dengin değil" vs diye soylenirler
Serbest meslek derken ticaret yapıyorsa ve düzgün bir alanda faaliyet gösteriyorsa bence bir sorun olmaması lazım
Belediye işçisi diyelim
Nispeten daha düşük bir gelirli meslek anladığım kadarıyla açıkçası iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler ama ben buna biraz katılmıyorum biraz denge dengine olması her zaman iyi olur çünkü her ne kadar da iki kişi birbirini sevse de bir süre sonra farklılıklar farklı meslekler farklı gelir kendini hissettiriyor ve bir süre sonra huzursuzluklar çıkıyor ilişki zedeleniyor
Peki o hakim olup ben belediye çalışanı olsaydım. Aynı sorun yine olur muydu
Bu kadar olmazdı ama yine de bazı sorunlar olurdu
Maalesef statü bir yerde önemli oluyor
Bence sorun değil, aile ve çevrenin torununa kapalı olan bir durum
Problem olmaz. Yahu sen hakimsin hakim. En çok sen aşkıni savunmalisin
Ne kadar çok kriterin olursa ne kadar çok kuralların olursa o kadar mutsuz olursun. Hele hele evlilikte tek bir kural bile aldatmayla ya da boşanmayla biter. Bu kural hiç değişmez
Hakim mi, okurken esas duruşa geçtim valla
Yaşınız kaç acaba hakimim?
32
30 yaşında, üniversitede memur birisini hayatiniza dahil eder miydiniz peki?
Gönül mezuniyete bakmıyor
Ama gönül taşlada doymuyor işsiz birisini de kabul edeceğinizi sanmıyorum. Hangi kadın bunu kabul eder şaşar insan.
Sizin dediğiniz Yeşilçam filmlerinde oluyor biraz. Fakat keşke yaşam koşullarimiz el verseydi de ülkemizde bu gibi konular yaşa , mesleğe, statüye bakmasaydı.
Öyle bir algı yaratıldı ki herkes ince ince eliyor artık, gönlünü de dinlemeyi en sona bırakıyor maalesef.
Evet harun abi
Sonu ayrilik olur. Denklik onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?