Bence hep aynı yatakta yatmak iyi değil ben bunalıyorum okey tamam romantizm falan ama her insanın bence kendine ait odası olmalı arkadaşlarıma anlattığımda çok şaşırdılar bence garip bir durum değil
2 ay
Bence bu tamamen çiftin dinamiğine bağlı, her evlilik aynı olmak zorunda değil; bazı çiftler ayrı yataklarda ya da odalarda uyuyarak daha kaliteli dinleniyor ve bu da ilişkiye iyi yansıyor ama burada önemli olan bunun bir uzaklaşmadan mı yoksa ihtiyaçtan mı kaynaklandığı, eğer aranızdaki sevgi, iletişim ve yakınlık devam ediyorsa ayrı uyumak tek başına bir sorun değildir ama zamanla aranıza duvar örüyorsa o zaman konuşulması ve birlikte çözülmesi gereken bir durum haline gelir.
Evlilikte ayrı yatmak sandığın kadar anormal değil canım 😊 Birçok çift bunu konuşup anlaşarak yapıyor. Önemli olan sizde mesafenin duygusal olarak açılmaması 💔
Eğer gündüz sevgi, temas, sohbet, sarılma devam ediyorsa ayrı oda sorun olmaz. Senin alan ihtiyacın da çok anlaşılır bir ihtiyaç 🧘♀️✨
Cevap
11Cevap
Ben ayrı yatamam, kendimi yapayalnız hissediyorum. Birde araya soğukluk girer. Yatak dar geliyorsa, daha büyük yatak alın..
Ayrı yatak sıkıntı yan yans olmak lazım hele kavgalıyken yatakta slbet temas olur buda yakınlık saglar hep
Bldiğim kadarıyla japonlar tamamen böyle yaşıyor
Ben bunu eşime söylediğimde aldatmakla yargıladı beni yani aldatıyo musun dedi
Binde bir olsa neyse de hep olursa sorun
kim kime gidiyor misafirliğe.
Sorun
Eee ayrı odalar peki o iş nasıl oluyor
Ayrı uyumak evliliği bitiriri
Sorun
Garip tabi sorunlu olur
Sorun tabiki
Oğlun olsaydı yanında yatsaydı sorun yaratırdın
Normal değil