Yıllardır aileme hizmet etmeme rağmen neden yaptıklarım hep görmezden geliniyor, psikolojik nedeni ne olabilir?

Hayırlı günler herkese kısaca bir şey anlatmak istiyorum,12 yaşında annem felç geçirdi ve ailemin bütün işini ben yaptım en küçüğünden tutun da hayvancılığına kadar, asla övünme niyetim yok her şeyi kendim öğrendim az çok demeden aklınıza gelecek her şeyi kendim yaptım (İlk regl olduğumda bile kendim üstesinden geldim) Abimin eşi bizi döverdi tabi küçük erkek kardeşimi de ben onu korudum diğer kardeşimi de, önce abilerim ve babam ne yaparsam asla takdir etmezlerdi, şimdi o küçük erkek kardeşim büyüdü diğer yengelerine benim topladığım yerleri tekrar toplatıp onlarla konuşuyor, Allah'a sığınıp bekliyorum ama bazen anlam veremiyorum neden yaptıklarım hep görmezden gelinir? Üç dört gün önce kıyafetleri düzenledim bugün yengesine benim kıyafetleri düzenle ve yıka demiş, ben artık bıktım lütfen insan psikolojisini bilen biri bana neden bunu yaptıklarını anlatabilir mi? (şu an 31 yaşındayım ve 12 yaşından itibaren hizmet ediyorum) Küçükken kendisini döven yengesini bile çok seviyor, zaten babam da yaptığım hiçbir şeyi görmüyor çok yoruldum

Yıllardır aileme hizmet etmeme rağmen neden yaptıklarım hep görmezden geliniyor, psikolojik nedeni ne olabilir?