Aile içinde hep yükü ben taşıyınca neden kimse emeklerimi görmüyor, bu böyle mi sürecek?

Ailem ne kadar şeye koşturduğumu biliyor ama babam için hâlâ yetmiyor, yaptığımdan memnun olmuyor. Kardeşimin durumu ile ben ilgileniyorum, evin yükünü ben taşıyorum, bir yandan da iş bulmaya çalışıyorum. Çok yorgunum. Üstüne, hayatıma aldığım insanlar da beni yüzüstü bırakıyor. Bazen gerçekten “Ben sevilmeyi hak etmiyor muyum?” diye soruyorum kendime. Bu hep böyle mi devam edecek diye korkuyorum. Ablam evlenip boşandıktan sonra bir yıldan fazladır bizimle yaşıyor. Herkes onun üzerine düşüyor. Benim “gözle görülür” bir derdim olmadığı için arka plana atılıyorum. Oysa ben bir şeylere koştururken, kimseye yük olmamaya çalışırken, görünmemekten ve dışarıda kalmaktan çok yoruldum. Bundan iki yıl önce çalışıyordum çok değerliydim şimdi çalışmıyorum o kadar özledim ki çalışmayı. Ablam çalışıyor ama bende evde işleri yapıyorum yok sayılmaktan çok yoruldum

Aile içinde hep yükü ben taşıyınca neden kimse emeklerimi görmüyor, bu böyle mi sürecek?