Asker uğurlamada ailesinin bana olan davranışlarından rahatsız olmalı mıyım?

Erkek arkadaşımın ailesini ilk defa yüzyüze gördüm. Havaalanına yolcu etmeye gittik. Uçak saat 6daydı beşte orada oldum yanımda da ona hazırladığım yiyecekleri getirdim sarma kek falan verdim. Ailesi soğuk gibi geldi bana çok cana yakın değillerdi sanki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Erkek arkadaşım gittikten sonra annesinin koluna girdim orada güldü biraz bana sorular sormadı tanımaya çalışmadı. Biraz havadan sudan konuştuk seni eve biz bırakalım dediler bende teşekkür ettim zahmet etmeyin taksiyle dönücem diye yok biz bırakalım diyince bende kabul ettim. Arabada giderken vaktiniz varsa yol üzeri bi yerde kahvaltı yapalım isterseniz dedim annesi biraz gülümsedi boş ver herkes uykusuz sende eve git uyu dedi. Bana değer verseler önemseseler geldiğim için teşekkür ederim kahvaltıya davet ederlerdi diye düşündüm sizce Farklı açıdan mı bakmalıyım iyi yanı var mıdır? Yarım saat beraber gittik arabada beni çıraktılar kapıya sonra da ayrıldık Allah kavuştursun hadi diye güldü sadece o kadar onun dışında orada beklerken ve yolda genelde suskunduk
Asker uğurlamada ailesinin bana olan davranışlarından rahatsız olmalı mıyım?