Esimin ailesi dogum gunumu kutlamadilar, ben nasil davranmaliyim?

Ailenin tek geliniyim. Cuma gunu dogum gunumdu ve biliyolardi. 3 aylik evliyim ve ustelik 30 yasima girdim. Esime öyle buyuk bi kutlama istemedigmi safece basbasa ve belki buraz ailemi görmeyi istedigmi belirtmistim. Ne kinamda ne dugunumde nede simdi ilk dogum gunumde Hic biri kutlamadi…

Ben gecen sene nisanli halimde bile kaynima, görumceme, cocuklarinin birine gittim. Görumcem cok fesat, kiskanc dolu biri pek anlasamayiz kendisiyle Esimin aileside Hic bi zaman sınır bilmedikleri icin hep ben resmi ve sınırlı olmaya calistim elimden geldigi kadar guleryuzlu oldum ama Onlar bana hic bi sekilde emek verip, beni tanimaya calismadilar. Hep Onlarin ailesi önenli hep kendileri önemliymis gibi davrandilar.

Bugunde görumcemin oglunun dogum gunu bende hikayelerini görup Hic bisey yapmadim. Bundan sonra Kayinvalide arada sirada gidip kardesleriyle Hic bi sekilde araya gelmek istemiyorum, Haksizmiyim?

Bende bunlara gicik davranip sinir etmek istiyorum, bunu nasil yaparim en iyi sekilde politik?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kayinvalidemfe biliyodu, hep bos bos kizim seni seviyorum diyip laf kalabaligi yapar. Aksam anca geldi akliba mesaj atip. Kendiside dengesiz, bi suratini asar bi sever benim tum dengemi bozdu. Surekli evlendigimden beri uzerimde baski kurdu illa gel git diye.
Esimin ailesi dogum gunumu kutlamadilar, ben nasil davranmaliyim?