Ailemin yanında bana çok saygisiz?

Bugün annem, babam ve kardeşlerim bizde yemeğe gelmişlerdi. Kardeşim de ev aldı ona eşya almak ile meşgul du telefondan. Ben de dedim ki benim televizyon 2 senelik bana parasını ver sana yanında kahve makinesi hediye ediyim ben zaten bir büyüğünü alırım. O anda eşim hemen 3 aydır işsiz yattın harcama düşünüyorsun, biz ev almicaz felan filan. Ben kendime calistigim için yaz aylari genelde iş olmuyor ama senenin geri kalanı ile o 3 ay boş parami çıkartıyorum. Oyle deyince bende moralim bozuldu, sonra dedi tamam hepsini ver kendini de ver felan.

Herkesin yanında Birsey demedim. Herkes gittikden sonra sen benim annemin babamın kardeşlerimin yanında nasıl konuşuyorsun diye kızdım. Bilsinler diyor para harciyacan diyor. Ben dedim hem 3 ay bis kalmışım dünya yi gezdik senden para mı istedim aç mı kaldık da böyle konusuyon dedim. Iteledim sonra. Ustüme tukurdu vurdu felan. Cevap vermedim disari çıktım geldim.

3 yıldır evliyim böyle olaylar yüzünden ne ev alabiliyorum ne çocuk yapabiliyoruz. Cünkü hep nankorluk ve olanların kıymetini bilmiyor.

Bu nereye kadar gider?

Ailemin yanında bana çok saygisiz?