3 ay

Cocukluk arkadasimin askerlik ve dayim uzerinden beni asagilamasi sizce ayip mi, bu arkadasligi bitirmeli miyim?

Aileden tanıştığım hem de çocukluk arkadaşım olan biriyle oturuyoduk. Askerlik mevzusu açıldı. Ben de imkanım olmasına rağmen bedelli yapmıyorum, 6 ay yaparım en kötü 12 ay yedek subay olarak yapmayı düşünüyorum. Bu arkadaş neden askerlik yapmadığımda sürekli benim üzerime oynayıp korktuğumu falan iddia ediyor. Halbuki maddi imkanım da var istesem aradan çıkartırım. Sonra bu arkadaş bedelli yaptı diye ve yeni askerlik yaptı diye sürekli askerlik anılarından bahsettiği için ben de 6 ay yapan başka bi arkadaşa 30 gün yapmamışsın iyi ki yoksa sürekli anlatırdın dedim. Ondan sonra dayının bi s*k yapabileceğini düşünüyosan orada bir işe yaramaz güvenme gibi bi şey dedi. Dayım da üst düzey bir bürokrat olduğu için kendi dayısı askerlik yaptığında garnizon komutanının yanına gitmiş ve askerliği daha rahat geçmiş ondan sonra bana sürekli bunu anlatıp duruyodu. Ben de öyle deyince sinirlenip bunu anlattım. İnkar etti. Bugüne kadar da hiçbir yerde dayımın adını kullanmadım, ama nedense onunla girdiğimiz her ortamda bir şekilde dayımdan bahsediliyor ve her biri tanımadığım insanlar oluyor.

Cocukluk arkadasimin askerlik ve dayim uzerinden beni asagilamasi sizce ayip mi, bu arkadasligi bitirmeli miyim?