Akp İttifakı
Chp İttifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstemeye istemeye chp vermek zorundayız çünkü chp dışında diğer partiler %10 un altında kalıyor akp ile chp hala %30 larda yani chp dışı bir partiye oy vermeye kalksak gene akp iktidarda kalacak oy boşa gidecek bu mantıktan hareket ederek chp ye isteksiz bir şekilde oy vereceğim isteksiz olma sebebim ise chp nin oy almak için iktidara gelmek için kürtçülerin oyuna kalması pkk temsilcilerine yumuşak bakmasıdır
Siyaset çok hassas bir konu ama duyarsız kalmak da zor 😊 Benim duruşum daha çok özgürlükçü değerlere eşitlik ilkesine ve demokratik kurumların güçlenmesine yakın 🗳️ Bu yüzden ankette CHP ittifakına oy verirdim. Senin için de önemli olanın ne olduğuna bakman çok değerli ❤️
Cevap
13Cevap
Hiç birine atmam dem görürsem de döverim anahtar parti atarım galiba 🥲 arı ırkcı türk partileri gelmesi lazım
akp ittifaki cunku seviyorum yasaklari. torpille ise sokmalari hak yemek benim isim. cemaatlerin her yere sokulmasini liyakatsizlik seviyorum. asgari ucretlinin emeklinin uc kurusa calismasi hosuma gidiyor. kul hakki yemek hobim
Ateist sekuler ve liberal biri olarak akp. Dotune güvenen tartissin kuantum fiziğini bı yerine zokayim
Chp vermiştim ama Akp ye vereceğim bu sefer az geldi size dolar euro 100 lirayı aşması lazım altın gram en az 30 bin tl olmalı hatta aşmalı bir araba 5 milyon olmalı bir ev 10 milyon türk lirası olmalı ortalama bile olsa
Ne güzel, daha şimdiden seçenekler ikiye indirgenmiş. Dua edin CHP ittifakını görebilesiniz ama bu zihniyetle onu da yakında göremeyeceksiniz.
Onca soyguna onca vurguna rağmen hala CPH diyen sığır var mı bu ülkede
Yaşasın Cumhuriyet ❤️
Chp diyenler geçmişi hatırlasın
Türkiye işçi partisine
Ben anlamıom siyasetten
İkiside değil
hiçbir partiye
Geçersiz oy.
Soluz
Öndere recep Tayyip Erdoğan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?