Beyler, Kız kardeşinin düğününü yapıyor bana gelince param yok? Benle dalga mı geçiyor bu?

Kardeşlerinin düğününü yaptı 2 tane ve bana diyor ki Şu an param yok ben anca 2 seneye toparlanırım. Tanıştığımızda 21'dim. Şu an 25. ve bu sene 26 olucam. Senin kız kardeşin iyisiyle kötüsüyle 23'lerde evlenicek ama ben 30'umu bekleyeceğim öyle mi? Bana diyor seni oylamıyorum sen beni anlamıyorsun falan. Arkadaşım yapmasaydın düğün onlara. BEN ÖNCE EVLENİCEM deseydin? En büyük sen değil misin? 23 yaşındaki kız bekleseydi bu neyin koca yanıklığı pardon? Ölür müydü hemen evlenmeseydi. Ve en çok tuhaf olan ne biliyor musunuz ben dedim ki yapmasaydın düğün onlara kız kardeşin bekleseydi şimdi kalkmış param yok diyorsun o da diyor ki GELİP İSTEMİŞLER bekletmek olur mu. BENİ BEKLETMEK OLUYOR AMA? Kendi ailene gelince bekletmek olmaz ama beni 4 sene bekletip üstüne 2 sene daha ekleyeceksin öyle mi? Ben seni 10 sene bekleyemem deyince de diyor ki canın sağ olsun. Sanki ben suçluyum. Arkadaşım ben 18 19 değilim 2 sene daha bekleyeyim anne olacak yaştayım kim haklı ya Allah'ını seversen bir de diyor kendince haklısın kendimce değil basbaya haklıyım. Kendisi 32 ben 25 o 33 olacak ben 26

Beyler, Kız kardeşinin düğününü yapıyor bana gelince param yok? Benle dalga mı geçiyor bu?