Eşimin kız kardeşi annesiyle ikisi yaşıyo 3 ay sonra evlenecek kız. Eşim tutturmuş kardeşimin düğün masraflarını ben karşılayacam diyo. Sana ne be neden sen karışıyorsun annesinin kocasından kalan emekli maaşı var yapsınlar bize ne. Eşimin kendi işi var durumumuz iyi ama biz kızkardeşinin masrafını karşılamak zorunda değiliz. Bu konu yüzünde her gün kavga ediyoruz neymiş abilik göreviymiş. Kararından vazgeçene kadar başının etini yiyecem. O paçoz bizim paramızla evlenmeyecek. Eşimde tuhaf bir insan annem de annem kız kardeşimde kız kardeşim. Bi kop şunlardan yaa.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Böyle düşünmenizin nedeni büyük ihtimalle aranızın iyi olmamasıdır.
Birçok erkek böyle düşünür; sonuçta başında babası yok abisi var elbette elinden geleni yapmak isteyecektir.
Gelin-görümce ilişkinizi bir kenara bırakıp objektif düşünmenizi isteyeceğim.
O kızın yerinde siz olsaydınız, babanız yok tamam emekli maaşı vs. var. Abiniz size sadece hediye alarak destek olsa memnun kalır mıydınız?
Bu mu abilik! Demez miydiniz?
Yaklaşımınız da yanlış bence bu şekilde eşinizle de aranızı bozarsınız.
Durumunuz iyi olduğu halde yardımcı olmasına engel olmak gibi bir hakkınız olmadığını belirtmek isterim.
Sonuçta ailesi.
Ve hiçbir erkek eş ve aile arasında kalmak istemez.
Bu konuda eşinize destek olursanız sizin için daha hayırlı olur.
Bir sorun yaşamızsanız bile büyüklük sizde kalsın:)
Bence desteğinizle eşinizi şaşırtma vakti...
Sağlıcakla kalın.🍃
Böyle bir yorum beklemiyordum. Teşekkürler değerli yorumunuz için. Ama ne biliyim içinden gelmiyo. Biliyorum eşimle bu konu yüzünden kavga etmem mantıksız ama kendime engel olamıyorum. Annesini kız kardeşini çok seviyo onlara olan sevgisini kıskanıyorum aslında
Böyle bir şey düşünmeniz biraz tuhaf olmaz mı?:)
Çünkü biri annesi biri kardeşi ve biri eşi.
Annesine verdiği değer anneliğinden dolayıdır.
Kardeşine verdiği değer kardeşliğinden dolayıdır.
Ve eşine verdiği değer eşi olduğundan dolayıdır.
Bu değeri düşürmek veya yüceltmek bize bağlıdır. Siz, anlayışsız birine değer verir misiniz? Bence hayır.
Böyle halledilebilir konularda daaima eşinizin destekçisi olun çünkü eş olmak bunu gerektirir.
Yahu sevabını düşünmüyor musunuz?
Kıskançlık yapacağınız bir durum yok ama şunu bilin şimdiki kıskançlığınızın sebebi bu olabilir yani ailenin şu an çıkardığı bir problem yok sadece destek lazım ve eşiniz bunu yapmak istiyor ama siz izin vermeyince ister istemez uzaklaşması, kötü hissetmesi normal değil mi?
Düğün masrafını eşiniz karşıladı veya karşılamadı o düğün illaki olacak ve ardında bıraktığınız iz bu olacak.
Herkes kendi evine çekildiğinde sizi bu sorunlar meşgul edecek. Değer mi güzel insan?:)
Değmez 😪
E o zaman destek vakti di mi? ☺🌺
Evet ♥️♥️♥️ yaaa nasıl bir insansınız ya
Estağfurullah☺ sağ olun🌺
Psikoloğa gitmişim gibi bir enerji geldi 🤗Dikkate alıcam dediğiniz herşeyi. Beynim deki negatif şeyler pozitif oldu. Eşimi öpüp gönlünü alıcam. Teşekkürler hayırlı geceler
Yaaa çok sevindim☺ süpersiniz.💜
Annesine emekli maaşı kaldığına göre babası yok ve evin yükü üzerine binmiş. Durumunuz iyiyse neden böyle bir şey yapmasın ki? Tüm masrafları karşılaması tabi ki çok saçma ama en azından destek olmalı. Görümcen hakkında da söylediğin şeyler hoş değil. Gerçi can çıkar huy çıkmaz ne kadar yazarsak yazalım sen değişmezsin.
Sen biraz fala saçmalıyorsun babası yok evin reiside kocan kardesine babalık yapmak zorunda kocan bu konuda sonuna kadar haklı sen saçmalamayı bırak bence senin baban hayatta belliki bunu ne oldugunu bilmiyorsun
Eşin haklı aslında
Babası olmadığı için ekstra sahipleniyor ve sorumluluk altında hissediyor olabilir
Durumunuzda iyiymiş ne diye bu kadar rahatsız etti anlam veremedim doğrusu
Bizi ilgilendirmeyen bir konu. Biz kız kardeşine düğün yapmak zorundamıyız. Annesi her ay emekli maaşı çekiyo bankadan yapsınlar onla
Yeterli gelmiyor demek ki
Tek taraflı düşünmemek gerek
Ortada senin ailen için bu durum olsa ve maddi anlamda sorunun olmasa yine aynı şeyleri düşünür müydüm diye düşün bence
Mecbursun sen eve sonradan geldin gelinsin haddini bil. Görümcen senden daha değerli bunu anla artık düğün parasını eşin vermeli. Sen sığıntısın.
Yaw he he. Düşünce yapısına bak. Asıl o artık dış kapının dış mandalı
Millet olarak görümce düşmanlığından kurulabilecek miyiz acaba? Çok zor biliyorum ama imkansız değil gibi.
dusuncen çok sacma bunu bil.
bende olsam. bnde kız kardeşim için elimden geleni yaparım.
bence haddini aşmamalisin.
sevmiyor olabilirsin ama. dün sen yoktun.
Bugün ben varım. Onlar benim gözümde hiç. Evlenmiş adam haaalaa annesini kız kardeşini düşünüyo. Bi kopmadı gitti onlardan
ablacım sen sakamisin ya cidden?
nasil bunu diyebiliyorsun?
o zman sende aileni sil unut gitsin olurmu böyle.
bu nasil düşünce tarzı anlam veremiyorum
Daha neler kız kardesinin kocası ne boka yaricakmis
onun evleneceği kişi, neden yapmıyor?
gelin tarafı bi kına gecesi ni yapıyor diye biliyorum?
ayril gitsin, kardesinin dügününü yapicaksa... büyük suc.
Kız kardeşin düğününden size ne sadece takı takarsın olur biter
Umarım eşin seni boşar.
Böyle giderse ben onu boşarım.
Kocana en büyük iyiliği yapmış olursun :D
Yaw he he
Noldu bozuldun mu :D sjdkasdjla
Ne bozulacam kaale bile almadım
aslan burcu musun yoksa başak mı? :D
Başak
yükselenin de akreptir şimdi :D
Burçla ne ilgisi var?
@Diğerkâm1i Karakter ilişkisi var.
İyi şimdi oldu.☺
@Diğerkâm1i sen ne anladın ki? :D
Ben de başağım da o yüzden😁
@Diğerkâm1i ahahaha :D skdasdjasd
Teşekkürler biliyorum gerekenleri:)
@Diğerkâm1i Rica :) teklif var ısrar yok :) sadece sen de mi soruyu soran gibisin diye merak etmiştim :D eski kız arkadaşım da başaktı, soruyu soran gibiydi :D
Yorumuma ve sonuca bakabilirsiniz.:)
@Diğerkâm1i bence ikiniz aynı burç değilsiniz :D ve senden korktum. senin haritan çok farklı :)
Burç ile sınırlandıramayız; yetiştirilme tarzı, kişinin gelişimine etkisi, yaşadığı olaylardan çıkardığı sonuçlar, travmalar vs. Değiştirebilir. Kendisi de iyi biri zaten sadece karışıklığı düzeltmek gerekirdi hallettik.:)
@Diğerkâm1i Ellerine sağlık :)
Sağ olun.:)
Ne alaka ya mecbur değilsiniz sana bişey sormak istiyorum
Mecbur
Neden mecbur bence değil
Karşılamamasını sağlaman çok kolay
Kocan haklı
Degil