Nişanda gelinin kız kardeşlerinin de kuaför parasını damatın ödemesi doğru mu?

Nişanım küçük oldu evde söz ile birlikte oldu Nişan kız tarafına aittir. Ev organizasyonunu işte kuaför masrafını falan filan gelinin ailesi öder. Benim elbisem olsun saçım olsun nişanlım ödedi. Ailem zaten herşeyi son günü bıraktı. Kız kardeşlerim bile son gün elbise aldılar. Nişan günü de tek gitmek istemedim kuaföre bir de kız kardeşlerimi de kuaföre götürmek istedim. Benim ailem de para vermemiş. Nişanlıma kitlediler kuaför parasını. Nişanlımda buna çok kızdı. Kızmasında haklı çünkü biz öğrenciyken nişanlandık. Biraz aileler devreye girdi. Benim ailem sürekli eee ne zaman nişan diyorlardı. Bir de tutup bana normalde nişan organizasyonunu da erkek tarafı yapar da işte bizim adet öyle değil diye konuşuyorlar. Aileme karşı kızgınlığım çok zaten. Gerçek yüzlerini gösterdiler. Hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde kim hatalı olursa ailem diye ört pas etmem. Yaptıkları hataydı. Şimdide nişanlım tuttturmuş düğün günü sadece bir kardeşini kuaföre götürürüm diyor. Olan kız kardeşlerime oluyor. Ona da bir şey diyemiyorum. Kimse saf keriz değil.
Nişanda gelinin kız kardeşlerinin de kuaför parasını damatın ödemesi doğru mu?