Ablamdan tiksiniyorum resmen, düğünüme çağırayım mı?

Benim 3 tane ablam var, ikisiyle aram iyi ama en büyük ablamdan nefret ediyorum. Bu kadar ekmeksiz bir insan olamaz.. paragöz, hırslı, patavatsız.. anne babamın elinde avcunda yokken sürekli bişeyler satmaya çalışır, ne koparsam kar der. evinde yemek yapar yaptığı gün bir tabak getirmez, evinde yenmez 1-2 gün bekler öyle getirir. sürekli evinin sıkıntısını anlatır annemi perişan eder biz bişey desek kendini yırtar. annem ortanca ablama gitti kalmaya 2 gün, büyük ablam 1 bina ötede oturduğu halde babama aç mısın diye sormamış, 1 tabak yemek getirmemiş. 35 yaşında kadın, ama o kadar cahil ki. resmen paraya tapıyo. misafir sevmez evine git, oturduğun yeri düzler. insanların arkasından konuşur, 12 yaşında oğlu var hiç terbiyesi yok babamın yanında pis pis hareketler yapar babam kızınca kusup evine gider. insanları kazıklayıp mutlu olur bir de imanlıyım diye gezer. hiç samimi bir insan değil. kırk gün sırtında taşı bir gün indir kötüsün. bugün de diğer iki ablamın dedikodusunu yapıyodu ne yaptılar şimdiye kadar bana diye ben de kızdım sen onlara ne yaptın ne kadar nankörsün dedim diye tartışmaya girdik. ben nişanlıyım ama düğünüme gelmesini istemiyorum. gerçekten hareketleriyle yıllardır o kadar tiksindirdi ki yüz yıl görmesem aklıma gelmez.
Ablamdan tiksiniyorum resmen, düğünüme çağırayım mı?