ben böyle durumlarda açık konuşmanın önemli olduğunu düşünüyorum. bence gayet güzel ve tatlı bir kızsın, ancak arkadaşlığın ötesinde bir enerji almadım açıkçası. bunu şimdiden paylaşmak istedim dedi. Beğenmemiş mi oluyor
2 ay
Bir çok nedeni olabilir. İlişki istemiyor olabilir. Belki de hayatında biri vardı unutamıyor olabilir. Beğenmemiş de olabilir. Bunlar çok doğal sebepler o yüzden çok kendinizde kişisel sorun aramayın. Böyle durumlarda “madem olmayacaktık neden konuştuk?” sorusu doğuyor. Bazen enerjiler uyuşsa da sonradan aslında sadece heyecandan oluşan çekim olduğunu anlıyorsun. Sonradan böyle hayal kırıklıkları yaşanabiliyor.
Beğenmemiş. Ama beğenmesi için seninle konuşması yeterli mi oluyor. Asıl sorun bu. ya da senin birini beğenmiş olmanı onunla konuşarak mı belirliyorsun
Onun söylediği şey daha çok duygusal elektrik alamadığını anlatıyor 💔 Fiziksel olarak beğenmemek değil bu, kalben bir çekim hissetmemiş. Bu senin değerinle ilgili değil, tamamen onun duygularıyla alakalı. Herkes herkese aynı şeyi hissedemiyor maalesef 💫 Zamanla bunu normal karşılamayı öğreneceksin, üzülmen çok doğal ama geçecek 🌿💚
Cevap
0Cevap
Gayet açık söylemiş ne güzel oyalayıp yalan mı soyleseydi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?