Yani erkek düşmanlığı yapsam neyse. Bakanların "kadınlar çalıştığı için erkekler iş bulamıyor" lafını eleştirdim diye instada esc dediler, ne alakası var ki?
2 ay
Yani erkek düşmanlığı yapsam neyse. Bakanların "kadınlar çalıştığı için erkekler iş bulamıyor" lafını eleştirdim diye instada esc dediler, ne alakası var ki?
Cevap
4Cevap
Normal değil mi erkekler kadnlar onlarA hizmet etsin kul köle olsun istiyor buna benzer şeylere tepki gösterince de cigirtkanlk yapiolar ama eskide kaldı artk ya adam olacaklar ya da yalnzliktan gebercekler
Feminist amacı kadını yüceltmektir. Erkeği 2. sınıf alt tür olarak görür. Daha desteklediğn şeyi bile bilmiyorsunuz
Haksız mı sence bakanlık?
Haksz tabi sende kafanı çalıştırıp iyi yerlere gelseydn de calissaydn zknden başka bsi düşünme kafanı calistrma hcbir baltaya sap olma kafası çalışıp da iş sahibi olan kadınlarn çalışmasına laf et birde oldu başka
Haksız tabi ki. Biz kontejyanları kendi adamşarımızla doldurduk demiyorlar gidip erkekler gibi çalışmak isteyen ekmek parası kazanmaya çalışan kadınları hedef gösteriyorlar.
Adamlarımızla'
:D bedava işçilik yapıyorsunuz nr konuşuyorsunuz olum
Eskidendi o
Farketmiyor büyük şirkette çalışıyorum kadınlar işten mişten anlamıyor bokları ile uğraşıyorum neyse kolay gelsin
Calistgn şirketten mi yaptn bu genellemeyi Dr olan bilim adami olan onca kadın noluo neys kafan çalışsa bunları dusunurdn kendi sirketndeki 3-5 kadını değil
Dümdüz kötü bir insansın, kadınların evlilik içi gördüğü en şiddetlerin başında ekonomik şiddet gelirken sen gidip çalışan kadınlara kurulmuşsun. Erkek nasıl çalışabiliyorsa kadın da çalışabilir, iş bulunmamasının sebebi ülkedeki torpil ve orantısız göç olmasın
:D bilim adamı olan kaç kadın var allah için dünyadaki en ağır işi erkek yapar en büyük deneyi de erkek yapar erkeğin doğası kadından daha dayanıklıdır ne boş konuştunuz
En ağır işleri erkekler yapıyor çünkü kadınları o ortamlarda asla rahat bırakmazlar+ zengin erkeklerin kurduğu düzende kalkıp da erkekler en ağır işi yapıyor sebebi de kadınlar demek.
Sizle tartışmıcam gerçekten feminst duygularınızı alıp gider misiniz rica ediyorum boş konuşuyorsunuz :D
Seninle tartışmıyoruz zaten çünkü somut veriler sunmuyorsun
Somut veri boşanmalar aile yapısının çöküşü anlıyor musun cocuğunu başka bir kadının büyütmesi somut bir şey arıyorsan bakabilirsin.
Ataerkil toplumda hala bile kizlarn okula gonderilmedigi bu ülkede gelmissn neden şu erkek bu erkek çünküsenin hemcinslern okutmuyor o fırsatı vermiyor bunu anlayacak zekan da mı yk
Lan kim okula gitmiyor feminstler de harbiden beyin yok
Ml misn mk doğuda yasadm kaç sene adam kendisi dio kız kardesm okumadı babam gondermedi vs vs die ülkenin heryer köşesinden aynı medeniyet mi akio kafası çalışmayan goruldg üzere sensn
Aw doğu hala cahil batı da karadeniz de böyle bir şey yok o yöre kendini geliştirmiyorsa bu kimin sorunu biraz mantıklı konuşun yazmayı da öğren az kendini geliştir
Kendini geliştirecek olan sensn o taraf gelişmedi die ülkenin dışında mi yuksrda kim okula gidemio die tepki veriodn smdi gerçeği yüzüne vurunca iyi güzelleme denemesi orası gelismemis sonra da erkekler şunu yapio bunu yapio senin cinsn okutmadg icn fırsatı yk diyerek düşünecek beynin olmasnda
Anlamıyorum düzgün kullan klavyeyi okumucam.
Bu beynle normal sonuçta işine gelmedg icn kivirt biraz daha sana yakışır
Hehehe TÜRKÇE öğren yazmayı da öğren sonra ders vermeye çalış sz kendinizi geliştirin
Tamam sensn 😄 bu zekayla isyerndeki kadınlar dglde senin ne ml oldgn belli
Türkçe öğretin aw şuna
Zekan yetmiyor anlamaya şunu anla
Türkçe yaz düzgün yaz hadi başarcaksın az eğitim alın
Olgunlaşmamış ama olgun erkek profili çizen ergen çok kasma havalı oldgn falan yk ergenligni belli ediosun sadece
Ben ergen değilim olgun davranmıyorum senin benle tartışmaya beynin zekan ve aldığın eğitim yetmez.
Ahahah laf mı soktn ergen. İşine gelmeyen yerde tikaninca böyle oluo hep zaten 😄 neyse olgunlasnca geriye bakıp gulersn
Yazmayı öğren tartışıcam türkçeyi iyi kullan.
Tamam çocuk uyumadan önce sütünü içmeyi unutma
Sen emzirmeyi unutma
Ha anne sütü icmedgn icn boylesn yani
Menopaza girmişsin bir erkek bul kendine iyi gelir eril enerjin artar :D
benim menopoza girmeme çok var ama sn bu eşek kadr halinle olgunlasamamissn o nolck birde bunun farknda dglsn umarm evli dglsndr kadına yazık
:D evlenmedim öncelikle o uslubuna dikkat et uyarıyorum seni git işine gücüne bak tersime denk gelme.
Tamam kızma çocuk büyüyünce anlarsn zaten ne dedigmi smdi algilarn yeterli değil gelişmemiş anlamazsn istesende 😄
Öncelikle 31 yaşın da bir kadınsın evli değil evde kalmışsın ikincisi kendini geliştirmemişsin üçüncüsü yazmayı dahi bilmiyorsun öğren o şekil de konuşalım burada süte ihtiyacı olan tek kişi kendinsin yazma ve bunu 30 40 yaşındaki birileri ile tartış senle işim yok olamazda.
Birincisi evliym ve evlenmeyi başarı olark gören bı zavallı daha evlenince atomu parcalamiosun ergen haliyle evlenmemek bir tercih buna kafan basmiyor belli. Neyi nasl yazacagn beni alaka edr baskasini değil hele senin gbi olgunlasamamis bı hirti hc değil benim noldgma dair en ufak fikrn yk boş ayıp dolu tutarm die sallaman hakiki katiksz saftirik oldgnun kanıtı iyi bı yerde çalışıyor olman seni akıllı yapmaz zeki yapmaz neticede herkes işini torpille döndürüyor haliyle bomboş ergenin tekisn host
Vallahi anlamıyorum git kocanla ilgilen.
Vasfsz ergen olgunlaş öyle gel
Tmmm
@qüneşinsahibi abla fake profil bu hesap daha önce KS'de engellenmişti kanma profile
:D olum kırık mısın ne banlanması
Engeli bas cevabını kaldr aglamasn daha fazla çocuk
İkinize basıcam şimdi.
Harbiden ne alakasi var ki?
Sıkıntıli bir kavram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Feministim deyince insanların gerilmesinin sebebi kavramı yanlış bilmeleri oluyor çoğunlukla 😔 Feministi erkek düşmanı sanan çok var. Oysa feminizm eşitlik talebi 💜 Senin yaptığın da tam olarak bu. “Kadınlar çalıştığı için erkekler iş bulamıyor” demek haksız ve temelsiz. Tepki almana üzülme lütfen ses çıkaran her kadın böyle saldırılar yaşıyor 💪✨