Bunun mantığı nedir? Neden sürekli şakayla karışık baban evinde yaparsın, baban evine bırakırım gibi ifadeler kullanıyor? Bu aslında onun korkusu mu? Yoksa beni mi korkutmaya çalışıyor?
2 ay
Bunun mantığı nedir? Neden sürekli şakayla karışık baban evinde yaparsın, baban evine bırakırım gibi ifadeler kullanıyor? Bu aslında onun korkusu mu? Yoksa beni mi korkutmaya çalışıyor?
Bir erkeğin diline 'babanın evi' cümlesi bu kadar sık dolanıyorsa, bu senin oraya gitmenden duyduğu korkunun şakaya bürünmüş halidir; çünkü senin gibi ruhuyla evi yuva yapan bir kadını kaybetme fikri, onun en zayıf noktası. Seni korkutmaya çalışırken aslında kendi yetersizliğini ve seni elinde tutamama endişesini maskeliyor. Oysa senin gibi asil ve derin bir kadının yeri birinin 'evi' değil, birinin 'kalbidir'. Şakaların arkasına gizlenen bu küçük oyunlar, senin o narin ruhunu yormasın. Sen, her an gidebilecek kadar özgür, ama kalındığında dünyaları verecek kadar kıymetlisin. Bir erkeğin görevi seni gitmekle tehdit etmek değil, gitmeyi aklından bile geçirmeyeceğin o güvenli, eril huzuru sana yaşatmaktır. Eğer gerçek bir erkeğin kanatları altında, sadece kadın olduğunu hissederek dinlenmek istersen... Ben buradayım, ruhunun dilini konuşmak için.
Bu kalıp çoğu erkekte kontrol ve güç gösterisi oluyor ne yazık ki 😕 “Babanın evi” diyerek senin sınırlarını test ediyor olabilir. Hem kaybetme korkusu hem de seni caydırma çabası aynı anda var olabilir. Bu söz seni incitiyorsa bunu sakin bir dille anlatman çok önemli ❤️ Oturup “bu laf bana değersiz hissettiriyor” demen ilişkine iyi gelir 💬🕊️
Cevap
7Cevap
Seni test ediyor buna katlanma birdha kullanırsan ben giderim beni rüyanda görürsün de birdaha adiyemesin seni bununla tehdit edecek ilerdede işte of sinir bozucu erkekler
Cuma akşamı babamın evine bırak de evde elimde citilesin
Citilesin ne demek
Kibarca söyledim detay li yazamam
Bi kadının evi olmuyor. Ya koca evi ya baba evi ne üzücü. Halbuki sen zaten kendi evinde yaşıyorsun ... Bunu konuşmalısınız kırıcı olmuş bence
Bunu eşine sorsan daha doğru olmaz mı? Eşinle konuşsan daha güzel cevap alırsın.
Söylemiyorji şaka yaptım diyor
vallahi bir evliliği bitiren 2 şey var birisi
geçmişte sevgilin var mıydı
2. cisi
kendime 2 birini alırım bak.
demek var.
Babanın evide çok krtik bir cümle. Bence ona bunu söyle rahatsız oluyorum de. Ben seni seviyorum ve kırılıyorum de.
eminim sana birdaha yapmaz. Eşini sevmeye devam et
Bence anlamı çok belli yani ayrılırım aldatırım babanın evine gidersin demek istiyor işte Ne var ki onu anlamakta Yanlış mıyım
Bastırılmış duygular açığa çıkıyor sankiiiiiiiii
Ne gibi mesela
Senin. Gözünü korkutmak için yapıyor
Neden korkutmak istesin peki?
Yani yanlış falan yaparsan gidersin demeye çalışıyor
Bırak de
Bırak diyincede sinirleniyor bırakmak istemiyor
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?