Aşk İlişkileri Sevgilimin odasında "baba" diye ses çıkaran selpak da neyin nesi oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim odasında baba diye ses çıkaran selpak buldum. Ama sevgilime bunun ne olduğunu soramadım. Bu ne olabilir? Bir bilginiz var mı?🥺 Güncellemeler+1 yıl 🥺🥺 Sevgilimin odasında "baba" diye ses çıkaran selpak da neyin nesi oluyor? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Diğer kardeşleri lavabo kenarındadır.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Selpağa can veren yüce tanrım, diğer kardeşleri lavabo kenarına konuşlandırmış olamaz mı? Yorumla
seksevenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Instagram'da gördüğünüz saçma sapan video akımlarını taklit etmeyi ne zaman bırakacaksınız acaba?Hiç de komik değil zira. 0 0 Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Dkfkclfldlvldlckgldlckldmvldmckdkckdkxk 0 0 Yorumla
1Aurora_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Dşöfşemxlsxöösmd 0 0 Yorumla
libidomyukseknapim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yıkıldım ya gelen yorumlari izle sen xndnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğer kardeşleri lavabo kenarındadır..
Nasıl yani anlamadım
Selpağa can veren yüce tanrım, diğer kardeşleri lavabo kenarına konuşlandırmış olamaz mı?
Instagram'da gördüğünüz saçma sapan video akımlarını taklit etmeyi ne zaman bırakacaksınız acaba?
Hiç de komik değil zira.
Dkfkclfldlvldlckgldlckldmvldmckdkckdkxk
pis şey seni kızım git
Dşöfşemxlsxöösmd
Yıkıldım ya gelen yorumlari izle sen xndnn