Babam neden sürekli odama dalıyor?

• Selam ben 18 yaşında genç bir kızım daha 20dk önce yaşadığım şey okadar utanç vericiydi ki sırf bunu paylaşmak için hesap açtm şu sitede
  • Neyse ben sütyen giyerken uyuyamiyorum çok rahatsız oluyorum yatmadan önce çıkarıyorum bu yüzden yine gece yattım uyuyodum annem gece üstüme battaniye atmış bende terden su olmuş bi şekilde uyandım tişörtüm pijamam falan sırtım bacaklarm falan terdi kalktım yatakta doğruldum babamın içeri keyfi dalışlarını bildiğim için etrafı dinledim bi ayak sesi nefes sesi falan yoktu bende kalktım hemen pijamamı ve tişörtümü çekip çıkardım yatağa attım dolabından bi yandanda kapıya yakın duruyodum biri dalarsa kapıyı tutayım diye dolaptan alıp tişörtü yatağa attm kapının önüne gittim giymek için sonra tam tişörte uzanırken aptal adam kapıyı bi anda sanki birini suç üstü yakalamak istiyormuşçasına ağzına kadar açtı lap diye ben tişörtü göğsüme yapıştırdım hemen ama iç çamaşırıyla duruyodum odanın ortasında bana yukardan aşşa bakıp kafasını çevirdi homurdanarak çığlık attım çıık diye ben utançtan küfür ettim arkasından kapıyı çarpıp hala aşırı utanıyorum ilk defa bukadar savunmasız hissettim babamda ilk defa beni böyle gördü aptal gibi sürekli odama dalmasından bıktım ama bir ara odamda anahtar vardı onuda aldılar benim özelime hiç saygı duymuyorlar ama bana yatak odalarına girmem gerektiğinde kapıyı çal diye bilmiş bilmiş tembihliyolar napicam ben bunlarla
Güncellemeler
+1 yıl
taciz falan düşünmüyorum asla sapık değil babam ilk defa böyle oldu ama sürekli odama daliyor eve erkek falan atmiyorum ben kendi halimde günümü odamda geçiren biriyim benzer bir şey yaşayan yokmu ne yapmam gerekiyor bıktım artık biliyodum bi gün böyle bir şey olucağını
Babam neden sürekli odama dalıyor?