2 bacımız var, başörtüsü takmıyorlar. Abim çok kötü sözler kullandı ve dedi, şiddet uygulayacağım size. Suç kimde? Biz muhafazakâr bir aileyiz, diğer 4 ablam örtülü, kapalı. Suç babamda mı?
2 ay
Suç 1400 sene öncesinin arap masallarının gerçek yüzünü topluma anlatmayan hükümet ve onun ele geçirdiği devlette. Bunların tamamen masal olduğunu günümüz bilimi ve teknolojisine tamamen ters olduğunu ve o kitabı yazanın gerçekte kendisi 50 küsür yaşındayken 6 yaşındaki kız çocuğunu koynuna alacak kadar sapık bir pislik olduğunu sadece onunla kalmayıp kendi gelinini hatta süt kardeşinin karısını bile koynuna aldığını anlatmaması. Bu yüzden de cahil insanların hala bu masalları gerçek sanıp özellikle kadınların hayatlarını mahvetmeleri...
Olm ag o e misin 🥰
Sen önce insan ol da biraz oku araştır. İstersen hemen kanıtlayıveretim dediklerimin gerçekliğini
Buyur kanıtlayç bakalım bay cahil.
Bu olayda suç aramaktan çok yaranı sarmaya odaklanman daha iyi 🥺💔 Şiddet tehdidi asla kabul edilemez. Abinin davranışı kesinlikle yanlış. Kız kardeşlerin kendi bedeni ve inancı konusunda özgür olmalı 🙏🏻 Aile baskısı da abini bu hale getirmiş olabilir ama bu şiddeti mazur göstermez. Mümkünse sakin bir anda abine konuşmayı teklif et. Gerekirse babandan değil daha anlayışlı bir aile büyüğünden ya da bir uzmandan destek iste 🙏🌿✨
Cevap
2Cevap
Şikayet etsinler.
Bir şey yapmaz ki
oha siz 8 kardes misiniz
Çok zekisin
naptim ya
Evet 8
bu arada kardeslerinin yaninda dur cok onemli ben de yasadim aynilarini cok kotu donemler ezilmelerine izin verme
Abim beni de vuruyor ayrıca ablam 26 diğer i 19 yaşında keşke kapansa kötü bir şey değil sonuç olarak
iyi de istemiyosa yapamaz erkek olatak anlamasan da istemeden bunu yapmak cok zor bi sey tum hayati etkiliuo bi de yuh 26 yasinda kadin baskasina mi soracak 19 da ayni sekilde
Doğru erken yaştan kapanması gerekti onların güvenli için ben istiyorum kapanması için
Kime ne onların hayati
Doğru diyorsun da çok şükür müslüman ız bende karışmıyırum onlara ama böyle de abim çok pis vurucak bir gün
Kapalı olunca namuslu olunmuyor
Doğru da böyle de olunmuyor
Nasıl olunmuyor kanka siz istediginizle takılırken sorun yok ama
Ne alaka la ben senin gibi zinakâr değil im ki o. E
Aynen kanka burada da hatim için burdasın abinle sen belli yani nasıl birinin evladı oldugun
Beni abimlr karıştırma sen İzmir de pavyon da iken ben medresedeydim koçum bana dini öğretme ezerim seni ilahiyat mezunuyım + imam hatip lisesi mezunuyum
Aynen kanka üniversite de gördüm ben ilahiyat mezunlarını hdd yas kaç bu arada
23 yaşındayım ilk senemde kazandım zaten ilahiyat çok yüksek değil puanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?