Bir eşim var mıdır acaba dünyada?
Çevremde 35'i geçmiş çok erkek var, durumlarına çok üzülüyorlar, eşlerini bulamıyorlar
Neden yahu neden
Bir eşim var mıdır acaba dünyada?
Çevremde 35'i geçmiş çok erkek var, durumlarına çok üzülüyorlar, eşlerini bulamıyorlar
Neden yahu neden
Çünkü sosyal çürümenin etkili olduğu devirdeyiz. İnsanlar birbirlerine karşı kutuplaştılar önyargılı olarak. Bunun temel sebebi geçmiş yaşantılarda insanlar ciddiye gitmeyecek takılmalık ilişkiler yaşadığından dolayı artık kafa yapıları bakış açıları duyguları düşünceleri her şeyi değişiyor. Tanıştığın insanların ilişkiyi evliliğe götürmemesinde çok neden var. Maddi manevi kişilik karakter sorunları her şey.
Çökmüş ekonomi, insanların ciddi ilişki yaşamalarına engel oluyor. Eskiden düğün masrafından korkarlardı, şimdi buluşunca mekana gitme 3-5 bin ödeme, taksiye binip eve bırakma masrafından korkar oldular.
Nasip kısmet herşeyin bir zamanı var
her şey nasip
Kalbinde bu soru dönüp dururken yorulman çok normal 💔 30 yaş bekarlık için geç değil merak etme 🕊️ Günümüzde beklentiler yükseldi güven zorlaştı insanlar da daha seçici oldu bu yüzden eş bulmak eskisi kadar kolay hissettirmiyor.
Kendini suçlama bu “kaderim yok” konusu değil tek başına ✨ Hem iç dünyana hem sosyal çevrene yatırım yaparsan doğru kişiyle yolların kesişme ihtimali artar 💫 Tanışma ortamlarını çoğalt hobiler edin yeni insanlarla bağlantı kur ama olur mu olmaz mı kaygısına kapılıp anını yaşamayı da unutma 😊💕
Cevap
16Cevap
Ya eş bulmak sorun değil ki bence ben evlendim ama sonunu getiremiyorsun sıkıntı orada 1 yıldır dulum ve rüzgar nereden eserse oraya gidiyorum yani düzenli bir hayatım vardı benim
Benim de yaş baya ilerledi birini bulamadım daha çok da kriterlerim yok aslında
Çevrende o kadar erkek var demek
Niye bulamıyorlar müslümanlar mı yoksa
seçici oldukca bulamazsınız
eskişehirlimisin?
inşallah iyisi denk gelir..
Şimdi sana 10 talip çıkar merak etme
Çok düşünüyorsun ondan
40 oldum bende bulamadım😔
Beklentiler ve imkanlar yetmiyo
Dm den yazarmısın
Sen onların haline mi üzüluyorsun, kendi haline mi