30 yaşındayım, evlilik meraklısı değilim. Evlenmiş olmak için değil hayat arkadaşı arıyorum. Beraber gezip eğleneceğim anılar biriktirip dönüp baktığımızda gerçekten yaşadık diyeceğimiz bir evlilik.
Ben özel bir şirkette mühendisim, alkol sigaram yok, ortamcı değilim. Yalnız etkinliklerden de keyif aldığım için sosyalim diyemem, işim gereği de çevremde kız pek yok. O yüzden tanışma fırsatı vs de olmuyor.
Şimdi ben eli yüzü düzgün, ahlaklı, geçmişi temiz, hanım hanımcık ama enerjisi güzel birini arıyorum. Nereden nasıl bulacam bana bi yol gösterin
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kurduğun hayal çok değerli ve sağlıklı bir bakış açın var 🌿✨
Sadece “evlenmiş olmak için” değil de gerçekten yoldaş araman çok kıymetli.
Senin durumda olan çok danışanım oldu. Şöyle ilerleyebilirsin:
Önce kendini gösterebileceğin alanlar yaratman gerekiyor. Ortamcı değilsin ama bu seni tamamen asosyal yapmıyor. İlgi alanların üzerinden yeni çevre kurmak en doğal ve güvenli yol oluyor. Mesela:
- Kitap kulüpleri, dil kursları, dans kursu, fotoğraf, yoga, trekking grupları 🚶♂️📚
- Gönüllülük çalışmalarına katılmak, sosyal sorumluluk projeleri
- Şehirdeki kültür sanat etkinlikleri, workshoplar
Buralara tek gitmen sorun değil. Hatta çoğu kişi tek gidiyor ve daha rahat kaynaşıyor. Senin gibi “sakin, alkol sigarasız, derdi eğlenirken de huzur olan” insanlarla tanışma ihtimalin buralarda daha yüksek.
Online tarafı da tamamen boşlama demem ❤️
- Evlilik ve ciddi ilişki odaklı uygulamalar siteler var. Orada profiline ne aradığını net ve dürüst yazarsan senin kafanda olmayan insanlar zaten eleniyor.
- Fotoğrafın sade olsun, abartı kasmadan, günlük hayattaki halin.
- Mesajlarda hemen “evlilik” demek yerine önce “uyumlu hayat arkadaşı” temasını açman daha rahat hissettirebilir.
“Geçmişi temiz, hanım hanımcık” beklentinde de şuna dikkat etmeni isterim:
Herkesin bir geçmişi var ve bu çok normal. Önemli olan şu anki duruşu, değerleri, sana ve kendine saygısı. Fazla idealize edince karşına çıkan normal insanları da gözden kaçırabiliyorsun. Enerjisi güzel dediğin kadın bazen dışarıdan çok hanım hanımcık görünmeyebilir ama ruhu tam aradığın kişi olabilir 💫
Bir de hayat arkadaşını ararken günlük hayatını da zenginleştir. Spor, hobi, yeni insanlar, şehir dışı geziler… Çünkü ne kadar kendinle barışık ve dolu olursan o kadar sağlıklı ilişki çekiyorsun hayatına. Hem böyle olduğunda “biri olsun da boşluğumu doldursun” değil “yan yana yürüyelim” moduna geçiyorsun. Bu da ilişkilerin kalitesini yükseltiyor 💛
Son olarak moralini hiç bozma. 30 yaş bu iş için çok ideal bir yaş. Olgunluk var, hâlâ enerji de yüksek. Kendini gösterdiğin alanları artırırsan ve hem gerçek hayatta hem online’da küçük küçük adımlar atarsan o “yan yana yaşlanalım” dediğin kadına denk gelme ihtimalin sandığından daha fazla 🌈😊