Aşk İlişkileri Karıya kıza doymuş erkek nerden bulabilirim? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor tam adres istiyorum evet evet burdan değil Güncellemeler+1 yıl ya gerçekten her konu hakkında bi fikriniz bi siz akıllısınız tebrikler Karıya kıza doymuş erkek nerden bulabilirim? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Sonjin Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Ya karıya kıza doymuş erkek sana da doymuş sayılmaz mı sonuçta sen de şey.. 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sakinim Yorumla Sonjin +1 yıl Kızsın diyordum hani Yorumla
FullStackDev Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karıya kıza doymuş olabilmek için karıyla kızla belirli bir vakit geçirmek gerekiyor. Bir de en başından beri ciddi bir birliktelik yaşamanın hayallerini kuranlar var onlar da olur mu? 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doymuş gelmez, ya hiç olmayanı ya da bir sevgilisi falan olanı bulursun, doymuşda yok gibi birşey, varsada pek belli etmez, hadi kolay gele. 1 0 Yorumla
Fantasty Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. bu konu hakkında nasıl bilgi verilebilir ki, karşına çıkmasını bekleyecen kimin doymuş kimin doymamış bilmek tahmin etmek çokz or :D 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkeklerden hoşlanan arıyorsan ondan da var bu sitede 💁♂️. 1 0 Yorumla
EvrenDurmzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl erkek gerçekten bir kızı severse merak etme karıya kıza açlık hissetmez 0 0 Yorumla
xModSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Insan yeme icmeye doyar mi? Oyle bir erkek yok ancak kendine hakim olabileni bulabilirsin. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. o nasıl birşey yaa herseye doymuşsa senden de beklentisi olmaz 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum karıya kıza doyulamayacağını halen öğrenememişsin. 0 0 Yorumla
Victorysecret Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Onu bulman zor. Bence al bir tane doyur sonra sahiplenirsin 0 0 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl askerliği bitenlere bak genelde askere gidenler tam o kafada oluyor :D 0 0 Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben doymadım ma aldatmıyaxagimi garanti ederim istersen adres atayım :D 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Şunu unutmayın burası neyse reel hatta o burda 100 kişide 1 tane varsa dışarda da bu böyle 1 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Doymuşsa tercihleri değişmiştir 3 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl hı hı Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl erkekler kadina doymaz doyan mezarda 3 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl mecbur intihar
Gizemliboys35 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Dibini bulmuş erkek aranıyor. Kim bulmuş ki sen bulasın bacım:$ 0 0 Yorumla
sinirliFatih Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kanka burdan çık arkanı ver csmiye düz git sonra dağ d8n bakkalın üstünfeki apartman 0 0 Yorumla
writerfrienddd Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl nefse sahip olmak özgürlüğe kavuşmaktır bence böyle olmalıyız 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kariya kiza doyduysa seni napsin 1 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ne bilim şaka filan yaparım Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Nasil yani Yorumla
Hüseyin5834 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yemek yemeden durabilir mısın? 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl evet Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Çok başarılı Yorumla
Mimarims Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bakkalda vardır 3-5 tane. Ne saçma soru ya 0 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl saçma bulduğu soruya görüş atmayanda ne bilim yani Yorumla Mimarims +1 yıl ee saçma bulmakta bir görüş değil mi yani? Yorumla Ecmelovski +1 yıl aynen Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Kadınlar doyulacak varlıklar değil :) 0 7 Yorumla skadir3441 +1 yıl Neden eksiledin? Yorumla Ecmelovski +1 yıl al kim eksilemiş mk ne salaksınız ya Yorumla skadir3441 +1 yıl Eyvallah 😂😂 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sizi eksileyecek kadar umrumda değilsiniz anlayın artık bunu Yorumla skadir3441 +1 yıl Benim de eksilemen çok umrumda değil sadece eksileyecek bişey yazmamıştım garip geldi eksilenmiş olması Yorumla Ecmelovski +1 yıl hıhı Yorumla skadir3441 +1 yıl Çok uzadı kolay gelsin Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben varım ama bana sakın sarma isim olmaz 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Nasıl yani seni aldatmayacak birini mi arıyorsunuz 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bulunca ne yapacaksın :/ 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle birini bulamazsın 0 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ara vermiştir o doymuş olsa duramazsın. 0 1 Yorumla derm0 +1 yıl 😂 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Anca mezarda yoksa bulamazsın 0 0 Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Çok yanlış şekilde arıyorsun. 0 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Ne yapacaksın o erkeği? 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl biblo gibi evin bi köşesine koyucam Yorumla psikoavukat +1 yıl Başka işe yaramaz :( Yorumla
thestrain Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 30 - 35 yaş arasında genelde doyuma ulaşıyorsun 0 0 Yorumla
NecmiyeNine Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Nah bulursun 👅 2 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl eig Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu cümleyi kuran da bi kadın üstelik 🤦 0 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl hadi canım sende nasıl yaptın bu tespiti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl böyle keko erkekler gibi ağzıbozuk, sinkaflı söven bi tip olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Yorumla Ecmelovski +1 yıl o dediğinden Yorumla
nedennicin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet parmak kaldırın bakalım abilerim doydunuz mu 0 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Huzur evinde 1 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Avrupa 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Rüyanda ancak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Taze doyup geldim 😂 0 4 Yorumla Ecmelovski +1 yıl çok komikmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok duyuranım çok sağ olsunlar şaka değil. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doyuranım* Yorumla Ecmelovski +1 yıl mk banane bundan Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. neden arıyorsun ki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Ya karıya kıza doymuş erkek sana da doymuş sayılmaz mı sonuçta sen de şey..
sakinim
Kızsın diyordum hani
Karıya kıza doymuş olabilmek için karıyla kızla belirli bir vakit geçirmek gerekiyor. Bir de en başından beri ciddi bir birliktelik yaşamanın hayallerini kuranlar var onlar da olur mu?
Doymuş gelmez, ya hiç olmayanı ya da bir sevgilisi falan olanı bulursun, doymuşda yok gibi birşey, varsada pek belli etmez, hadi kolay gele.
bu konu hakkında nasıl bilgi verilebilir ki, karşına çıkmasını bekleyecen kimin doymuş kimin doymamış bilmek tahmin etmek çokz or :D
Erkeklerden hoşlanan arıyorsan ondan da var bu sitede 💁♂️.
erkek gerçekten bir kızı severse merak etme karıya kıza açlık hissetmez
Insan yeme icmeye doyar mi? Oyle bir erkek yok ancak kendine hakim olabileni bulabilirsin.
o nasıl birşey yaa herseye doymuşsa senden de beklentisi olmaz
Yavrum karıya kıza doyulamayacağını halen öğrenememişsin.
Onu bulman zor. Bence al bir tane doyur sonra sahiplenirsin
askerliği bitenlere bak genelde askere gidenler tam o kafada oluyor :D
Ben doymadım ma aldatmıyaxagimi garanti ederim istersen adres atayım :D
Şunu unutmayın burası neyse reel hatta o burda 100 kişide 1 tane varsa dışarda da bu böyle
Doymuşsa tercihleri değişmiştir
hı hı
erkekler kadina doymaz doyan mezarda
mecbur intihar
Dibini bulmuş erkek aranıyor. Kim bulmuş ki sen bulasın bacım:$
Kanka burdan çık arkanı ver csmiye düz git sonra dağ d8n bakkalın üstünfeki apartman
nefse sahip olmak özgürlüğe kavuşmaktır bence böyle olmalıyız
Kariya kiza doyduysa seni napsin
ne bilim şaka filan yaparım
Nasil yani
Yemek yemeden durabilir mısın?
evet
Çok başarılı
Bakkalda vardır 3-5 tane. Ne saçma soru ya
saçma bulduğu soruya görüş atmayanda ne bilim yani
ee saçma bulmakta bir görüş değil mi yani?
aynen
Kadınlar doyulacak varlıklar değil :)
Neden eksiledin?
al kim eksilemiş mk ne salaksınız ya
Eyvallah 😂😂
sizi eksileyecek kadar umrumda değilsiniz anlayın artık bunu
Benim de eksilemen çok umrumda değil sadece eksileyecek bişey yazmamıştım garip geldi eksilenmiş olması
hıhı
Çok uzadı kolay gelsin
Ben varım ama bana sakın sarma isim olmaz
Nasıl yani seni aldatmayacak birini mi arıyorsunuz
Yaşı 80 falansa doymuştur artık
Bulunca ne yapacaksın :/
Öyle birini bulamazsın
tam adresindesin bu siteden
Mezarlıklarda bulursun anca.
Ara vermiştir o doymuş olsa duramazsın.
😂
Anca mezarda yoksa bulamazsın
Bu devirde zor bulursun.
Çok yanlış şekilde arıyorsun.
Ne yapacaksın o erkeği?
biblo gibi evin bi köşesine koyucam
Başka işe yaramaz :(
30 - 35 yaş arasında genelde doyuma ulaşıyorsun
Nah bulursun 👅
eig
aynısı kız içinde bize de lazım
Daha elime kadın eli deymedi ne doyması
bu cümleyi kuran da bi kadın üstelik 🤦
hadi canım sende nasıl yaptın bu tespiti
böyle keko erkekler gibi ağzıbozuk, sinkaflı söven bi tip olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
o dediğinden
Vallaha doydum Kıbrıs gibi bir yerde 🤦♂️
Saçmalama ya. Öyle erkeği kim ister kii.
Evet parmak kaldırın bakalım abilerim doydunuz mu
Huzur evinde
bulursun da yaş sıkıntı olur
Delirdin mi
delirdim biliyor musun
Bağcılar
sana bakmazki
Kim doymuş ki mk
Avrupa
Bulsan nolcak
ne için lazımdı
Rüyanda ancak