- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTembel tembel evde oturmak için bu soruyu soruyorsan senin gibi birini kimse istemez. Günde 5 çeşit yemek yapıp günün geri kalanında gezip tozmak için koca parası yemek için böyle bir şey istiyorsan yok öyle bir dünya 👍 anca zengin birinin artık 9. mu yoksa 25. mi karısı ya da metresi olursun orasını bilemem. Yani uzun lafın kısası bedava peynir sadece fare kapanında bulunur ki oda hayatına malolur. En güzeli kendi emeğinle kazanıp yemektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım yatmak falan değil beyefendi
- +1 yıl
O zaman ister ev hanımı olur ev işleri ile uğraşır çocuk sahibi olup eşin ve çocuklarının mutlu olması için uğraşıp mutlu olursun ki bir çok erkek böyle birini istemez ama aptalca bir istek 👍 bu ekonomik şartlarda erkekler olarak zaten evlilikten soğuduk o yüzden çoğunluk çalışan kadın istiyor. Yani durumlar biraz karışık bence ev hanımı kadın en iyisi 👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında şöyle ki işin insanlar maddi boyutunu düşünmüyor kadının kafası sadece evle meşgul olsa bu sefer geriye kalan zamanda kafasından bir ton şey kuruyor sonra sorunlar başlıyor vs bu tip durumların yaşanmışlığı fazla olduğu için çoğu insan ev kadını istemiyor doğal olarak
021 Yorumla
Soran+1 yılAma ben evimi bal dök yala yapacağım, 5 yıldızlı restoranlar gibi yemekler yapacağım her gün her gün farklı ve ve veee zaten kafamda 10 senaryo dönüyor her saniye ben alışkınım
Soran+1 yılAy istesin ayol everin beniiiğ
Soran+1 yılYok ben gelemem köye, tırnaklarım kırılır
Soran+1 yılOoo asıl tırnaksız olmaz, bakımlı olcam.
Soran+1 yılTırnaksız masaj bile olmaz
Soran+1 yılAy tövbe tövbe,,, protez tırnak değil ayol az çıkık sadece. Her şey tadında güzel
Soran+1 yılKeserim
Soran+1 yılKoca buldum da evlencem
Soran+1 yılYok anam olsa zaten burdan sorar mıyım
Soran+1 yılSen de beni anla: istemiyorum okumak 😭
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEv hanımı hatun istiyorum 5 çeşit yemek yapıp kendini yormasın ilgi alanları dışında sadece beni düşünüp beni sevip evimin direği desin yeter.
Birde bana şiirler yazdırsın bu kısım en önemli kısmı 😎😎
Dişim ağrıyor bu güzel düşünce bile diş ağrımı hafifletti.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsuuun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu devirde zor öyle bir kadın isteyen erkek. Erkekler bile artık okuyan kadın istiyor yani kimse evde oturan kadın istemiyor artık. Okumuyorsan bile çalışmanı ister genelde öyle erkekler. Yani böyle bir erkek bence çok az bulunur. Şimdiki erkekler karımda çalışsın evde öylece oturmasın diyor. Çalıştırmayan erkekte çok az değil ama çalıştıran daha çok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyorum, teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben evde oturan seçerdim. calismasina gerek yok. erkek dediğin evini gecindirmeli bence kadın parası yememeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılAmaçsız saçma ve boş hayat süren bir kadından erkekler sıkılır. 5 çeşit yemek lokantada da var. ya da seks eskortla da yaşanır evi temizlikçide temizler peki sen eşine ne sunacaksın hiç bir şey. Evlilik demek eve köle almak değildir evlilik onu beğenmek aşık olmak arzulamak ve onunla bir hayatı dolu dolu yaşayabilmek demektir. Muhtemelen evde olacağın için popo göbek fırlayacak ve kilo alacaksın fiziğin bozulacak sonra sabah müge anlı öğlen esra erol akşam tiktok izleyip eşine güzel bir sohbet dahi sunamayacaksın. Eşin iş insanı ise iş toplantılarına seninle gitmek istemeyecek birincisi fiziğin ikincisi giyim şeklin üçüncüsü ise söylemlerinle onu asla yansıtamayacaksın. Son olarakta gözü başkalarına kayacak ya boşanacaksın ya da aldatılacaksın. Kısaca kendine böyle bir 💩amya hayat seçeceğine okumayı öğrenmeyi kendini geliştirmeyi işe girmeye ayaklarının üzerinde durmayı seçeceğin bir hayatın olmalı ama ne desek c@hil değişmez. O yüzden susuyorum.
10 Yorumla
+1 yılYani açıkçası Bu ekonomik devirde ev hanımı isteyeceğimi pek düşünmüyorum ama tabii ki ev hanımı isteyen erkekler de var yani Bu fikir olarak değişiyor fakat Güven olması lazım hani ben o kapıyı kapattıktan sonra evden çıkınca arkamdan işte Instagram'da tiktok'ta şurada burada takılan bir ev hanımı istemem açıkçası yani bunun için de güvenmem lazım Ne kadar da güvensem kadın milleti bilemiyorum açıkçası zor bir durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizi de anlıyorum
- +1 yıl
Anlayışınız için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelenekselciyim ama o kadarı fazla tombul oluruz o kadar yemekten sonra. Şu ekonomi de daha çok ekonomik olan ev hanımı isterim. Az konuşan. Erkeğine sadık.
27 Yorumla- +1 yıl
Az konuşan nsjdjxj
Cevap sahibi+1 yılSöylemiyorlar ama az konuşan kadın makbuldür.
- +1 yıl
Komik
Soran+1 yılTombul olalım zaten,,, gece ikide irmik helvası yiyelim isteriim
Cevap sahibi+1 yılCanım dondurma yeter bize kafiidir. Sen örgü örebilir misin
Soran+1 yılHem örgü hem oya abicim,, beni everin
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl evde kaldın yahu. Seni için KAPIDA sıra olması lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılWilma Çakmaktaş gibi ha
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha bu filmi bilmiyorum maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ev erkeği isteyen kadın nerden bulunur? 😅
Bende karıma 5 çeşit yemek yapmak istiyorum akşam işten gelecek diye yolunu gözlemek istiyorum04 Yorumla
Soran+1 yılBiz aslında aynıyız
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben burada çok bayana güvendim bu arayışlar hikaye erkeklere kup buluyorlar ama kızlar erkekleri o konuda solladı yani lafım sana değil genel azınlık için dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen buradan değil ya gerçek hayatta koca istiyorum kapı gibi
Cevap sahibi+1 yıltm damdan düşer gibi geleyim 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik aşiret paket erkek arayan kızım ben diyorsun yani :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen egeliyim pek anlaşamayız öyle olsa sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. bende sen gibisini arıyorum nerde bulurum 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılBizi kavuştursunlarr
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. illaki vârdir dolu. bana uyar mesela, cocuguma vaksin yemegini yapsin bizi cekip cevirsn yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl tanışılır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının çalışması daha iyi. kendi ayaklarının uzerinde durursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum sizi ama istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip erkekler genelde şirk içerikli ifadelerden hoşlanmazlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek?
- +1 yıl
Google'a bakabilirsin.
Soran+1 yılBen Allah demedim kiiii
- +1 yıl
Gökyüzüne yıldızları koymak?
Merhaba ben varım tabi bu size ne kadar uyar bilmem
04 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah eminim pırlanta gibi eş olursunuz ama ben hani gerçek hayatta nasıl tanışırım diye sorduydum
Soran+1 yılEstağfurullah ne rahatsızlığı
+1 yılBen istiyorum lakin banada hep iş kadınları denk geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılŞanssızlık resmen
- +1 yıl
Ciddi anlamda istiyorum bunu bazı düşüncelerimi bunu isteme sebebimi söylediğimde geri kafalılik vs diyorlar ama değil. Herkes çağdaş ama evlilikler neden yürümüyor ozaman
- +1 yıl
Neden gizlisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kadın gibi kadın isterim böyle olsun ben çalışsın istemem
26 Yorumla
Soran+1 yılAy umarım sizin gibisine denk gelirim
Cevap sahibi+1 yılUmarım isterseniz denk gelelim
Cevap sahibi+1 yılZaten kadın evinin prensesidir
Cevap sahibi+1 yılCevabınız
Soran+1 yılBen hani gerçek hayatta nereden ne siteden konuşulur diye sordum hani yanlış anlamayın
Cevap sahibi+1 yılanlamadım buradan istemiyor musun
Araştırarak bulur. Kendi yaşantısına uygun, bakış açıları benzer birini bulabilir...
00 YorumlaBen ev hanımı istiyorum ama sevebileceğim. ve anlasabilecegim biri olmalı öncelikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ev hanımı istiyorum gidip dışarıda çalışmasını istemem
11 Yorumla
Soran+1 yıl😭🩷
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen isterimde bu aralar vakti değil ya keşke farklı zamanda denk gelseydik
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehirlerdeeee başka zamanlardaaaa
Cevap sahibi+1 yılBelki bir gün...
Eski ilkel yöntemlerle yani görücü usulü ile veya real de bulabilirsin sanal alemde ki şansın milyonda 1 ihtimal he ben o ihtimalin peşine düşeceğim dersen oda senin tercihin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemler karşı da.. acaba kendim yapabilir miyim diye düşündüm ben de
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Buradan bula bilirsin veya annenlere söyle bulurlar onlar sana bir tane
00 Yorumla
+1 yılAllah'a dua et gönlüme göre hayırlı birini nasip eyle de hiç vazgeçme dua et ama dini görevlerine özen göster duan kabul olsun Allah kulunu yarı yolda bırakmaz arayistan vazgeç seni bulsunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuyfakta asci yatak ta or. puu olcaksa bi bakarim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeee sonra ilk tartısmasa s. ktiri ceksin sende ortada kalmıs olursun
00 YorumlaEvlenmek için çaba gösterenler varda her şey o kadar çok pahalı ki evlenmeye yanaşmak zor bir karara getiriyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAy ben düğün istemem rezil köpekleri paramla eğlendiremem. Onun yerine düğmeli bulaşık makinası alcam
Soran+1 yılSenin deee
+1 yılSenin gibi düşünen kadın var mı ya bence de kadinin yeri ev dir yemeğini yapsın çocuğunu doğurup baksın vardır inan
05 Yorumla
Soran+1 yıl😭
- +1 yıl
Noldu kız şimdi🙄🙄
Soran+1 yılUmarım denk gelirim sizin gibisine 😭😭
- +1 yıl
Umarım bende 😂😂
- +1 yıl
Ama ne yazikki istediğiniz kişilerin bize deng gelmesi imkansız gibi 😕
+1 yılBen eşimin evinin kraliçesi olmasını isterim.
Çalışmasına karşıyım.00 Yorumla
+1 yılburdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim lutfennnnnnnnnnnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın erkek eşitliği zırvasını siz istediniz. Artık eşşek gibi çalışmak zorundasınız yol öyle evse yan gelip yatmak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz de öyle hanım bulamiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz kimsiniz ve nerde saklanıyorsunuZ
Tabiki bulursun şimdi öyle tertemiz kız bulmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama nasııillll
+1 yılŞaşırtmalı soru inanmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sitesi bir yolu vardır of bu kadar kızmayın bana
Gel beni al 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılKoştum
Benim hobilerime ayak uydursun yeter :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHobileriniz nediir
Soran+1 yılKöşede izlesem?
+1 yılEv hanımı misin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaya çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok ya eskiden idi ama şimdi çalışsın:d
02 Yorumla
Soran+1 yıl😭
- +1 yıl
ne oldu ya yat ayt ne yapacaksın
Uyanık değiliz aptalız
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sıkıntıda bir iş var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı senin gibiyim ya
33 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmadığım için sevindim :)) umarım en yakın zamanda iyi eşler buluruz
Cevap sahibi+1 yılBöyle erkekler de azaldı ama inşallah buluruzzz
- +1 yıl
İstanbuldaysanız 2 nizide alıyorum sjsjjs
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu kızsan tanışalım
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yaaa
+1 yılBen varım mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaldı mı öyle kızlar
00 Yorumla
+1 yılev kızı gibisi var be evlenmek icin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlen beni al evimin hanımı ol : /
12 Yorumla
Soran+1 yılKoştumm
Cevap sahibi+1 yılçeyizim yok ama :(
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Rahat ediyim diyon yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBana hayatımın odağı olacak hükumet gibi koca lazım diyom, rahat degilde evde çalışmak isterim
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nesliniz tükenmemiş demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen böreği pişir kokusunu duyan gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen arıyorum çok güzel yemek yapar mısın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim bende seni sevmek tanımak isterim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMuhbbet olsun diye açılmış sanırım 😀
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olabilirmiyos
00 YorumlaNe kadar amaçsız saçma boş bir hayat istiyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben varim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulurum sizin gibisini işte
+1 yılHemen gel uzaklaşma 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
- +1 yıl
Noldu gel diyince de gelmiyorsunuz sizi anlamak zor yaaa yazsna madem istiyorsan 🤣
- +1 yıl
Öyle yemek yapmana da gerek yok beraber ben işten gelince yaparız sen keyfine bak gelince huzur içinde karşıla yeter 😊😊😊
Soran+1 yılBen sanal değil gerçek etli butlu koca istiyorumm
- +1 yıl
Manyak tanışmadan hemen şıp diye düşecek mi kucağına o koca 🤣
- +1 yıl
Tanışmadan nasıl olacak yani bi şansımızı deneyebiliriz bişey kaybetmezsin konuşarak sonuçta
Mesleği olmayan, çalışmayan biriyle evlenmem
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılHer akşam 5 çeşit mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, lüks lokanta yapcam evimi.
- +1 yıl
Daha neler bur suru israf olmaz mi
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Ozaman bul beni
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen keşfe çıkıyorum
Ben istiyorum bundun bile
02 Yorumla
Soran+1 yılAy beyaz elbise diktireyim hemenn eheh
+1 yılÖnemli olan mutfakta değil yatakta iyi olması
02 Yorumla
Soran+1 yılZort
- +1 yıl
Yaşamayan bilemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle isterdim ev hanımı
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılYani ben doktorum yoğun çalışıyorum sanırım evde yuva olarak birinin olacağı bir şekil daha iyi olurdu o açıdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılYönlendirebilirim isterseniz.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet, sitesi var mı? Ne yapsak everin bu kardeşinizi
Cevap sahibi+1 yılSitelerden bir şey olmuyor anca kendinizi kandırırsınız bence muhafazakar biri var 32 yaşlarında tamda sizin dediğiniz kafa da
+1 yılVarım
00 Yorumla
+1 yılCamiden
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım