Beni evimin hanımı yapacak erkeği nerden bulabilirim hıı? :/

Merhaba,
Doğruyu söylemek gerekirse bulamazsın yani bana kızma kişisel olarak sana biliyorum yapmıyorum ama siz kadınlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz size bir erkek ilgi gösterdiği zaman o erkeğin ilgisini kıymetini bilmiyorsunuz ve kendi beğendiğiniz insanlarda genelde uçuk kaçık tipler oluyor, yani sizin beğendiğiniz insanlar size zarar veriyor sizi seven insanları siz kıymet vermiyorsunuz dolayısıyla aslında bulmak mesele değil siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz aslında günümüzde bir tek kadınlar değil genel olarak insanlar ne istediğini bilmeden hareket ediyorlar, Bu yüzden gerçekten şimdi ben sana gelsem desem ki tabii adını bilmiyorum Evet ben seni seviyorum hoşlanıyorum seninle bir şeyler yaşamak istiyorum gerekirse ciddi düşünmek istiyorum desem emin ol bana ilk söyleyeceğin şey ben ilişki düşünmüyorum uzak mesafe ilişkisi düşünmüyorum ya da buradan herhangi bir kimseye güvenmiyorum gibi sözler olacaktır, yani genel olarak herkese aslında sevmek sevilmek istiyor ama hep bir bahanelerin arkasına sığınıyoruz yani sevgiler ziyade maddi çıkarlar göz önünde oluyor bu da gayet doğal bugün normal bir kola bir de 10 lira olduktan sonra insanların, kuru kuruya aşk sevgi söylentileri bana da samimi gelmiyor açıkçası O yüzden bulabilirsin bulamazsın demiyorum ama sen istersen bulursun zaten isteyecek olsaydım böyle bir soruyu sormazdın diye düşünüyorum.
Bir Türkiye’de var zaten koca parasını onun bunun parasını yeme derdi sonradan görme kadınlarda nedense, 4 arkadaşım Ukraynalı kızlarla evlendiler eşleri soruyor bana sen bu kafayla nasıl evleneceksin diye neden dedim Türkiye’de kadınlar her şeyi istiyor evlenince oraya buraya gidelim şunu alalım bunu alalım aşkım 20 binlik gelinlik istiyor çok masraflı kızlar şaştım kaldım onların kadınları acayip tutumlu valla.
aklıma geldiği için yazıyorum 35 yaşında yakın akrabam var zengin ama aşırı pinti araba istediğini alabilir 2. el bisiklet aldı. kız arkadaşı yok asosyal face instagram yok. birini tavsiye ettim görüştüler kız kahve içelimmi demiş burada pahalı demiş içmemiş ona söylemiş kızmış kızda.. daha anlatacağım çok şey varda boşverin. deli ediyor beni bile dededen kalma evde oturuyor uyuz. zenginlerin böyleside var. evlenmez rahatına düşkün.
Bence evliliği göze almak için çalışıyor olmak her iki cins içinde şart çünkü hayat şartları tek bir kişinin omuzuna yüklenilemeyecek kadar zor.. hele burası Türkiye ise.
Evlen artık çocuk yap" adlı çalışmayida şuraya bırakayım bir kere daha düşün bu işi ))
Cevap
95Cevap
Kız bu senin küçüklüğün mü yoksa 😅
Üniversiteye git bulursun sister 🤣
Senden ev kadini olurmu? Ev Kadini dedigin sadece onunde arkasinda deligi olan varlik degil kadin dedigin evi cekip ceviren ailesine kendini adayan evinin degerini bilen sadik biri demektir. Yumurta bile cakamayan cook kadin var. Surata boya surerek ortada dolasip gezerek raat olduklarini zannediyorlar. Yaslari olgunlasip suratlari eskidiginde anliyorlar ama is isten gecmis oluyor
Seni evinin hanımı başının tacı evinin kraliçesi gönlünün sultanı yapacak adam burada olabilir veya olmayabilir bilemeyiz her yerde olabilir Ben de bir kraliçe arıyorum ama burada olabileceğini hiç düşünmüyorum kim bilir nerede Belkide Alamut Kalesi bir yerde öyle Benim gidip onu almamı bekliyor ulaşılmaz çaba harcamam gerekiyor ama benim çaba harcayacak halim yok
Sen örnek bir görsel at :) seni anlatan :))
Haha :))
Acil beyin nakli ne ihtiyacın var Öyle bir şey yok ya yani kocayı sadece bir para Bankası bankamatik gibi görüp evleneceksin
o evlilikten mutlu olmayı isteyeceksin...
İşte beyin gitmiş belliki böyle arayışa girmişsin
Şans işi o be bacım ülkede zaten genç yakışıklı ve zengin sayısı çok az hadi diyelim 15.000 lira üzeri maaş alanı da zengin sayıp sayıyı artıralım ama yine de olmaz çünkü koca arayan kadın sayısı çok 😂
Bahtın açık olsun.
Ön yargı, ego, değişken duygular ve öz güven eksikliği ilişkilerde betondan düşman.
Bunları aşarsan yolda yürürken bile aradığını bulursun.
Kalbinle hareket ederek bulabilirsin. Gerçekten seni mutlu edebilecek sevecek ve her zmaan koruyacak. Bence fazla aramana gerek yok biraz daha sabret onunla zaten karşılaşırsın
Sürekli şakayla karışık gönderme yapıyorsun yeter artık alın şu kızı başımızdan şükür namazı kılalım
0.51 den sonra izleyin fhg
Alındıysan şakaya eğer söyle
O kişi ben olsaydım bir 30 yıl daha çalışman gerekebilirdi. O yüzden elenenler listene beni eklemeyi unutma 😀
Bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre birisini bulursun.. Yoksa bu devirde biz kadınlar için doğru eş bulması çok zor oldu
Herkes için zor, sadece kadınlar için değil.
Beni evimin beyi yapacak kişiyi nerden bulabilirim acaba? 10 yaşımdan beri çalışıyorum. Benimde karı parası yeme vaktim gelmemiş mi sizce?🤣
Bende arıyorum listelersen beni de bilgilendir emi 😏
Bulunur bende yuvam olcak eş ariyom Allah herkesin gönlüne göre verirr umarım Sabir
Erkeğine sıkı sıkıya bağlanan kadına bende hastayım. Umarım tez zamanda bulursun.
Bışver ne yapacaksın hayırlısını iste yoksa evlilikten zevk alamazsın
Türkiye de koca parası yemek te artık kadınlar için hayal :D
Boyunu posunu görmeden çitostan kazı kazan çıkarmaya benzer😊 yürü endamını görelim😊
para yedirecekse beni de yapabilir arkadaşlar bilginiz olsun.
inşallah kısa zamanda bulursunuz. Dua et o senin paranı yemesin dünyada neler dönüyor.
Bilmiyorum valla bende arayistayim bende evime hanim yapacak hanimi ariyorum ama bulmak zor ya😊
Kim kandırıyor sizi evlendikten sonra hanım olacağınız yalanına
Bu zamanda tek kişinin maaşıyla zor tabi zengin birini bulursan ayrı
Beni de evimin hanimi yapacak bir kadin nerden bulurum
14 senedir çalışıyorum öyle bir beklentim hiç olmadı olamaz da
Evlenip ayrıldım... Ama o süre zarfında da çalıştım
Seviyorum ve iki çocuğum var
Evet öyle
Ben de beni evimin erkeği yapacak kadın arıyorm, duyurulur shjahaaj
Yataginin kadini yapacak erkek bol. Keriz erkek de bol burada.
Sokağa çık istemediğin kadar var zaten. Bulursun bir tane..
Çalış hayatını yaşa.. ne gerek var gereksiz aktivitelere
Beni evimin erkeği yapacak kadını nerden bulabilirim hı?
Pazar tezgahinda satilmiyor galiba.😃valla onuda sen bulcan baktin olmuyor ilk gelen gorucuye he diycen nasipse gelir yemenden naaip deilse ne gelir elden
Yani seni tasiyanda zor be beklentimi yukselttin ;)
göreyim bakim seni ona göre dicem nereden bulacağını :)
Atlık kaç bin masrafın olur bende evimin kuşu nu arıyorum
p*rno sitelerinden tovbe tovbeee bi hadi ordan surdan mal
Gel kadınım ol, hem parami ye hem de çocuğumuzu yapalım
Aramamanizi tavsiye ederim bu işlerde dünya yarılır kısmet gelir seni bulur ya da sen onu akışa bırakın
Bu devirde koca parası yemek zor, 4 5 000 maaş bile alsa kıt kanaat geçinebiliyorsun. Evlenince de çalışman gerekicek 🙁
Muhtaç olmayıp güçlü kadın olmak istiyordunuz ya, sürünün
Şurdan sağa dön marketin yanından ikinci sokak sağdan üçüncü ev
Bulursan soyle bizde bulalım
Buralarda ara, vardır birileri mutlaka.
Aynen.
vaktin geldi 1 2 de sağlıklı çocuk ohh miss
Vakti gelince o seni bulacak merak etme 😊
Burada olmadığı kesin
Lgbt derneklerinden... Sjsjajajaj
Üniversiteye git bulursun sister 🤣
🤣 Pişman olma sonra dileklerine dikkat et
O erkeğin vah haline.