Çalış çalış gına geldi be :/
Benim neyim eksik bende evimin hanımı olmak istiyor, koca parası yemek istiyor qwşdk
Benim neyim eksik bende evimin hanımı olmak istiyor, koca parası yemek istiyor qwşdk
Oo öyle bi’şey yok Sakıp Sabancı ne demiş Çalışacaksın Gardaşım demiş neymiş koca parası yicekmiş oohhh on dönüm bostan yat gel yat osman ne güzel İstanbul be öyle bi’ dünya yok kusura bakma
Ben evde oturan kadını sevmem git çalış a’mk neyin eksik özürlümüsün Allah sanada akıl vermiş beyin vermiş el vermiş ayak vermiş git çalış kafamın tasını attırma kendi karım da olsa aynısını söylerim Allah şahidim yani benim zoruma gider ben çalışcam o yicek ne güzel İstanbul be ee seni ne yapıcam ben köpek gibi evde beslicekmiyim ben kendi ayaklarının üzerine basan kadını severim kimseye minnet eylemeyen kadını severim iş kadınını severim iş kolik kadınları severim kaliteli güçlü karakter ve itibar sahibi kadınları severim tıpkı kendim gibi
Ben Oğlak burcuyum ondan heralde böyle kadınları çok seviyorum aşırı hoşlanıyorum❤️❤️❤️
öyle enayi bir erkek varsa bende evlenirim :)) ev hanımlığı diye meslek ve sosyal sınıf uydurulmuş tek ülke Türkiye zaten... dünyada işgücüne katılım oranı %35 yemenden ummandan bile geride.. Türkiye de 18 yaş üstü 25 milyon sigorta girişi olmayan kadın var sonra çakma modernlik oynuyorlar kodumun feodal dışı paris zihniyeti ortadoğulu çakma kılıç artıkları...
Evlerim, arabalarım, şirketlerim, villalarım, 3. köprünün yanındaki arazilerim sana feda olsun demek isterdim ama yok maalesef. Evlenmeyi de düşünmüyorum 😂
Tüh bi an heycan yapmıştım 😃
Cevap
51Cevap
Tüm kadınların hayali para yemek :D
Gel evlenek ya bana bakarsin sen calismaya devam edeceksin ama evinin erkegi olayim yemek yaparim utu yaparim temizlik yaparim ayaklarini yikarim trip atarim naz yaparim kapris yaparim dogum yaparim altin gunune giderim kiskanirim gozlerini oyarim basinin etini yerim ama sevdim mi tam severim hahah
Ah seni bir e veremedik zaten 😂
Hemen bir tane Suriyeli kardeşlerimizden saralım 😃
Soruyu okuyunca benimde isteyesim geldi, o kadar yorgunum ki hem çalış hem kardeşini gezdir poff 😪
ahahahahahha bu da yeni method galba:))) belgesellerde aslanlar ceylanı yakalıyor ya, bol bol izle sonra ceylanıı yakalayıp orada bitr işini, öyle koca getirden gelmiyor:)
Muhtemelen oda evime hanım olacak kadını nasıl bulacağım diye düşünüyordur ve düşünce çatışması ile hiç bir zaman tanılamayacaksınız. Üzgünüm…
Nereden bulacağını bilemem ama buradan olamayacağı kesin.
O sizi bulur, sizin onu bulmanız zor hanımefendi :D
Bunun için sitem etmene gerek yokki
Evlen evin hanımı ol
Bende, beni evin erkeği yapacak zengin bi avrat arıyorum
Evlendikten sonra da çalışmaya devam et bence, kendi ayaklarının üstünde dur. Koca eline bakma
Yine Rus Türkçesine geçmiş bak 😂
Sen istiyor koca? Çok bekler 😃
Bulursun birini merak etme saydıklarını yapabilmeniz için Zengin Koca bulmalısınız 😊
Zengin koca şart. s tek maaşla ev geçindirmek sıkıntı
Geçti artık be ev hanımı olma derdi aulim geliri minimum 15 bin olan birisi bulamazsan çok zor 😄
4 yilda KS'de flort etmedigin erkek kalmadi pek güvenemiyorum.
Sizin işgal ettiğiniz öğrenim kontenjanlarına yazık...
A-salak yani başkasının sırtından geçinmeye neden bu kadar meraklısınız?
😂😂 öyle zengin bi kadın bende bulsam bende ewimin erkeği olsam 😂😂😂😂😂😂
Serpil Ken harun abi olan abimiz var istersen ayarlayalım sana
Orta köy tarafında 😂
😂😂 Sabah işe gelirken benzer düşüncelere sahiptim bende
Sırf parasını yemek için hanım olmak. İkisi bir arada pek olmadı 🤔
Benim ailemin maddi durumu iyide dış görünüş berbat knk benim
Bilmiyorum ama burdab bulamazsin
Önce Adıyaman ı bulman lazım
Ahaha bilmiyorum hiç :D
pazarlarda yok bir de bit pazarına bak
Çarşıda ama kuyruk var
Bulursun goz kirp yeter