Artık eşimi bulmak istiyorum?

23 yaşındayım evet küçüksün diyeceksiniz ama hayır değilim arkadaşlar. İnanın eşimi bulmak için küçük değilim. İnanın tam zamanı. Onu tanımak ailesini tanımak için en ideal yaşım budur. Seneye mezun oluyorum üniversiteden ve işe atılacağım inşallah tabi. Ama ben kime sevdiğimi söylesem reddedildim. Sevdiğini söyleyenler de trip atıp saçma sapan bahanelerle ilişkiyi bitirmeme sebep oldular. Ben kimsenin parasını istemedim kimseye bana bunu al bana şöyle yap demedim tek istediğim beni sevdiğini söylemesi ve bunu hisettirmesiydi. Evin tek kızıyım hamdolsun annem babam beni büyüttü bu yaşa getirdi varlığı da yokluğu da gördüm. Açık mısın kapalı mısın mevzusunda da açığım ve psikoloji okuyorum. Güzelliğime de dikkat ederim ama erkeklerin çoğu aşko kuşko kendine para yediren aldatan kızlara bakıyor. Neden benim gibi kızlar yalnız kalıyor? Ben de sevdiğimi bulmak istiyorum. Hep aşk acısını çekmek bana kalıyor. Hep tek taraflı sevgi yaşıyorum hep ben seviyorum karşısı sevmiyor. Karşıyı sömürsem aldatsam trip atsam sevilirim ama demi

Artık eşimi bulmak istiyorum?