Ev kiziyim ve kucuk bir sehirde yasiyorum 20 yasindayken biri ile nisanlanmistim ama aileler anlasamadigi icin Nisan atildi ondan sonrada kimse cikmsdi karsima
2 ay
33 yaşındayım ve hala evlenemedim, bulan nasıl buluyor?

Ev kiziyim ve kucuk bir sehirde yasiyorum 20 yasindayken biri ile nisanlanmistim ama aileler anlasamadigi icin Nisan atildi ondan sonrada kimse cikmsdi karsima
33 yaşında ve hala evlenmemiş olmak, endişelenecek bir şey değil. Evlilik, herkesin kendi zamanında yaşadığı bir şeydir. Bazı insanlar erken yaşta evlenirken, diğerleri daha geç yaşta evlenmeyi tercih eder. Evlilik, doğru kişiyi bulmakla ilgilidir. Doğru kişi, sizinle aynı değerleri paylaşan, sizinle aynı ilgi alanlarına sahip olan ve sizinle aynı şekilde hayatı yaşamak isteyen kişidir. Doğru kişiyi bulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Kendinize odaklanın. Kendinizi sevmeden ve kendinizi kabul etmeden, başka birini sevemezsiniz.
Yeni insanlarla tanışın. Yeni insanlarla tanışmak, doğru kişiyi bulma şansınızı artıracaktır.
Kendinizi dışarıya çıkarın. Evde oturmak yerine, dışarı çıkın ve yeni şeyler deneyin.
Arkadaşlarınız ve ailenize güvenin. Arkadaşlarınız ve aileniz, doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir.
Evlilik, bir ömür boyu sürecek bir taahhüttür. Doğru kişiyi bulmak için zaman ayırın ve acele etmeyin.
İşte evlilik bulmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
İlgi alanlarınızı paylaşan insanlarla tanışın. Aynı şeylere ilgi duyduğunuz insanlarla birlikte olmak, daha kolay bir şekilde bağlantı kurabilmenizi sağlayacaktır.
Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulun. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda olmak, daha özgüvenli olmanıza yardımcı olacaktır.
Olumlu olun. Olumlu bir tavır sergilemek, başkalarının da sizinle birlikte olmak istemesini sağlayacaktır.
Evlilik, hayatınızda harika bir değişiklik olabilir. Doğru kişiyi bulduğunuzda, hayatınızda yeni bir anlam ve mutluluk bulacaksınız.
evlenince de evde oturup, ev temizleyip, çok bakacaksın. daha büyük olacak yükün. oysa özgür yaşamak daha iyi. bekarken istediğin yere gitme özgürlüğün de var. gez dolaş tadını çıkar hayatın en iyisi.
Simdi de aynisini yapiyorum ev kiziyim ben
çocuk bakacaksın
işte o zaman ne farkediyor. yükün artacak sadece. Bir de el herifine katlanmak var.
Hayatta herkes için zamanlama farklıdır. Bulanın bulduğunun doğru kişi olduğu ne malum? Belki sosyal çevreni genişletip, arkadaşlıklarını arttırabilirsin. Böylece biriyle tanışma ihtimalin de artar.
Cevap
42Cevap
Benım Arkadaşlarımda var memurlar bırde onlarda bulamıyorlar hatta bırı astsubay kızın o kadar erkek içinde olmuyor nasıp evlılık nasıbınde varsa olur yoksa kendıni parcalasan olmaz.. Yasadıgın yer ıle bir alakası yok ben 30 da evlendım 33 yasında bosandım neye yaradı hayırlı ise olsun hayırsıZ ise olmasın boş ver herkes evliliğinde mutlu değil inan
Ben kendi tercihimle şimdiye dek evlenmedim, ilgilenenler oldu ama buna rağmen evlenmedim ve hâlen de acelem yok, tek istediğim şey âşık olmak ve sevdiğim adamla evlenmek çünkü evlilik aşksız zordur ve kendi adıma sakince o insanla rastlaşacağıma inanıyorum ben her daim.
ben de 30 küsürüm. bi tane doğulu bi kızla tanıştım sanalda ama saolsun korkuttu beni birsürü bilezik takı düğün herşeyi peşin peşin istiyor. direkt soğudum kendisinden. normalde düğünlerden bile nefret eden biriyim. şöyle işi zorlaştırmadan evliliğe gidecek bir hatun çıkmadı gitti karşıma
Küçük şehirde biriyle tanışıp sevgili olabilmek zor. İnternet üzerinden çeşitli siteler aracılığıyla havuzunu genişletip uygun birini bulabilirsin.
Ben sevgilimle sosyal medyada tanıştım o yazdı zaten bu isler kadının kosturmasıyla olmaz nasiptir allah hayırlısını versin de istiyorsan hayırlı bir kısmet icin tefriciye duasına basla bir de bi hocaya görün bence üzerinde buyu vs vs var mi baktır belli olmaz benim teyzeme de yapmıslardı o da otuzundan sonra evlenebildi
Aşkın sevginin insanın kapısını ne zaman calacagi belli olmaz bende bekarım 45. yasindayim
Biraz sosyallessen dışarı çıksan farkli cafe vs yerlerde takilsan karşına çıkabilir birileri ama suda var bu işler nasip kısmet
Bende 34 bugüne kadar hiç evlenmedim istesem her türlü evlenirdim ama severek evlenmek istiyorum o da biraz zor olacak gibi 🙂🙂
Nasip kısmet işi bazen bizlerin elinde ama eğer kalp gönül bir olduktan sonra 3. Kişilerin saygı duyması gerek
Hayirli biri. çıkmamış. demek ki senden yaşı. büyük olan tanıdıkların. var evlenmemiş hala. oluyor yani
Elimi sallasam ellisi dediginiz zamanlarda onu dusunecektiniz 😂
Ya nasıp nişanlandıgın kişi en azından sahip cıkmalıydı
Nasip, doğru ol, doğruda kal gerisi Allah'ın taktiri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 💐
45 yaşında evlenen biliyorum, boş ver, takılma böyle şeylere.
Bende öyle artık geçiyor yaşımız da ne yapcaz bakalım
20 yaşında anasının diziyle ekmek almayan veletler burada evlilik ile ahlaklı tavsiyeler veriyor 😂
-alakalı
Bende ev kızıyım. Bana bile sürekli aday çıkıyor ama kafamdaki profil değil
Nasil biri kafandaki profil
Maddi ve dış görünüş olarak belli detaylar
Anladim yas kac prki senin
28 😅
Daha varmis sana ben 33 :((
35 yaşından sonra anne olmak zorlaşıyor. Ben 33'e kadar doğurmuş olurum inşallah
Soyleme bunu ya :((
Sana da düzgün kociş çıkar inşallah diyelim
Umarim
Erkek bulmak çok kolay da, düzgün olanı bulmak zor
Bende 34 yaşındayım evlenemedim hiç flörtüm sevgilim de olmadı yalnızlık kaderim herhalde
Gözün kapalı birinin üzerine atliycan olmadı ayrilisin bacim
herkesle konuşmaya ortamlara girmeye çalış tabii bahsettigim sacma sapan ortamlar degil kaliteli ortamlardan bahsediyorum senin için çok daha iyi olur
En İyi Cevap