Merhaba ben 38 yasindayim bu zamana kadar isteyenler falan oldu ama uyusmadik artik evlenmek istiyorum cok sey yaptım cabaladim olmadi genellikle reddedildim cevremde benden kat kat kötü demek istemiyorum ama egom yuksek degil ama insanın cani sıkılıyor cevrede görüyorum eli yüzü düzgün değil seviyesiz insanlar güzelim insanlarla yuva kuruyor insan ister istemez üzülüyor ne yapmam lazim namazımi kilip duami ediyorum ama çıkmadı iyi biri
Cevabın nedir?
+1 yılGecekten icten niyetinize koydunuz mu? Niyet edin, namaza durur gibi emin ve saglam.
Gelecek taliplerinizde 60% uyumu arayin. Tanidikca 80% cikar ve bu kisi dogru kisidir dersiniz. Duygusal insansiniz belki hemenbirsey hissetmek istersiniz. Ama "hmm olabilir" dediginiz kisilere tanismak icin evet diyin. Ilk goruste ask mesk gibi hayalleriniz olmasin. Kendinizi sIkmayin, yane evet es adayiniz ama dost arkadasla konusur gibi aranizdaki uyum noktalari var mi diye bakin.
Nasip kismet, rabbim bu imtihanimi fazla surdume beni mutlu edecek durum sagla ve gonlume isinan hayirli kismet nasip eyle, diye dua edin.
Allah yar ve yardimciniz olsun. Zor inanirim ben bile zorlaniyorum30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılİlla evlilik şart değil. Namaz kılıp dua ediyorsanız eğer her işte bir hayır olduğunu bilmeniz gerekir. Belki de hayırlısı evlenmemeniz. Bazı şeyi çok isterseniz takıntı haline getirirsiniz. Bence anı yaşayın, sosyalleşin, hemen ciddi mi değilmi kaygısı yaşamayın mutlaka karsınıza duzgun birisi cıkar. Benim kuzenim 43 yasında evlenip cocuk yaptı bile. Hicbirsey icin gec değil. Sevgiler.
131 Yorumla- +1 yıl
İçten samimi, ümit veren bir yorum olmuş
Para kazana biliyormusun? Öyle ise kafana takma. . Yanlış anlama, ata sözü dür,
Her malın bir alıcısı çıkar,
Kestirip atmayacaksın! !!
Türkiye şartlarına göre yaşın geçmiş, bu şu deyil ki artık evde kaldın. .
Senin gibi bekar yaşayan çok insan var kadınĺi Erkekli. .
Sizler bir biriniz ile karşılaşamıyorsunuz,
Sorun burada,
Birazda çevren duruma el atmalı, ara buluculuk yapmalı. ..
benim ailem ve çevresi benzer durumda çok yardımcı oldular. .. sevaptir böylesi arabuluculuk yapmalar. ..10 Yorumla
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ. Bakara, 216.. Ayet: "Olur ki, bir şey hoşunuza gitmezken, sizin için o hayırlı olur ve bir şeyi de sevdiğiniz halde o, hakkınızda şer olur. Allah bilir, siz bilemezsiniz."
194 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
175Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki bundan sonra evlenirsiniz. Hem ahir zamanda çoluk çocuk sahibi olmamak daha iyidir. İmam-ı Gazali hazretleri buyuruyor ki:
Peygamber efendimiz, bir hadis-i şerifinde, (İkiyüz yılından sonra, sizin en iyiniz, hafifülhâz olandır) buyurdu. Hafifülhâz nedir, dediklerinde, (Hanımı ve çocuğu olmayandır) buyurdu. (Ebu Ya’la)
Bişr-i Hafi, Bayezid-i Bistami, Ebül-Hüseyn Nuri [ve Rabia-i Adviyye] gibi büyük âlimler bekâr idi. Hicretin ikiyüz yılından sonra gelenler arasında, bunların ve bunlar gibi olanların şeref ve üstünlüklerini, bu hadis-i şerif bildirmektedir. (İhya)
İmam-ı Gazali hazretlerinin bu bildirdiklerine uyup, salih biri çıkmadıkça evlenmemelidir.
Bekâr olarak ölmekten de korkmamalıdır! Rabia-i Adviyye hazretlerine, Hasan-ı Basri hazretleri gibi evliya zatlar, evlenme teklifinde bulunduğu halde, bu hanım evliya evlenmemiş, bâkire olarak ölmeyi tercih etmiştir.52 Yorumla- +1 yıl
Hmm bu herkes icin gecerli degil bence. Sunnete aykiri. Rabbim yuva kurmayi nasip etsin er gec. Evli olan ile evli olmayan bir mi? Evli olmak bir cok kotuluklere karsi zirh gibidir. Bekar olmak= fitne sebebi. Ki senin bahsettigin zaatlar evliya makaminda kendini tamamen Allahin yoluna adamis insanlar. Onlar aski Allhta bulmus beseri ne yapsin? Zaten beser aski varsin uzak dursun ama su dunyahayatinda insanin karsilikli muhabbet dyacagi insanla hayata gogus germek guzeldir. Evlilige bu kadar onemsiz birakma, denilecek daha cok sey var
Cevap sahibi+1 yıl@Merakliduygusal
Hiç sünnete aykırı olur mu? Dikkat edersen İhya'da bildirilen hadis-i şerif deniliyor. Hem Allah dostları sünnete aykırı iş yapar mı? Onlar bizim kadar bilmiyor mu sünneti. Elbette bu hüküm herkes için geçerli olmayabilir. Ama bugün her genç evlendirilmeye çalışılıyor. Halbuki evlenmek için gerekli şartları bir çoğumuz taşımıyoruz. Nedir bu şartlar? Sadece nafakayı temin edebilecek gelire sahip olmak mı? Hayır. ilim bakımından da aile efradını cahil bırakmamalıdır! Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kişi, ehlini cahil bırakmaktan daha büyük günahla huzur-i ilahiye çıkamaz.) [Deylemi]
Evlenme vakti gelmesi için önce, İslamiyet’i öğrenmek, nefsi, İslamiyet’e uyar hâle getirmek, gönül sahibi olmak, rüştü, aklı olgunlaşmak lazımdır. Ondan sonra, sünneti yerine getirmek, haramlardan korunmak, kendini ve bir Müslüman hanımı kurtarmak, onu hak yolda muhafaza etmek niyetiyle evlenir. İnsan kendini korumaktan aciz iken, mesuliyeti altındakileri nasıl koruyabilir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin icin söylemiyorum ama amcamın kızı da 36 yaşında yalnız kendisi kendini Afedersin bir b*k sanıyo ve kimseyi beğenmiyo beğenmeye beğenmeye bu yasa geldi artık isteyenide olmuyo şimdide isteyen olsada evlensem diyo secicilikmi yaptın? Kimse 4 4 luk değil abla kimse hayalindeki erkek olamaz zenginse allah korkusu olmaz allah korkusu olsa zengin olmaz mesela yanj hersey bir ara da olmuyo malesef kim istemezki hayalimizdeki erkek çıksın yok hadi onu geçtim diyelimki çıktı bir bak bakıyım kendine acaba hakediyomusun yanlış anlama o 4 4 luk olsa sen olamazsin sen olsan o olamaz hayırlısıyla en yakın zamanda bir es adayı çıkarda evlenirsin ınsallah
101 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
40 yaşında bir abim var o da evlenmemiş hiç. Bir kere nişanlılık yaşamış onda da kız terk etmiş. Harika bir insandır, hergün birlikteyiz aile dostumuzdur aynı zamanda :) yakışıklıdır da )) valla olur mu olur Antalya ya yakınsanız tanıştırabilirim :)
34 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da yaşıyorum
- +1 yıl
Ben ıspartadayım abiniz halen bekarsa tanışabiliriz
- 1 yıl
Hala duruyormu abiniz?😂benim yaş 39🙈
- 1 yıl
@Mrsdollaway38 merhabalar
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bende senin gibiyim
evde kaldım ne yapayım
beni isteyen bir sakat adam oldu düşün onu da ailem kim olursa olsun dedi öyle buldular kendimi bir tuhf hissettim
sonra bir oldu çok saf deli gibi bişey korktum
kendimde bir acyiplik var gibi
kıskanmıyorum ama hiö evlenemeyecek dedigim evlendi çirkindi kötü biriydi nasıl oluyor bilmiyorumda
bana ailem diyor neden sen evlenmiyorsun kendime yakıştıramıyorum bu gelenleri başkada iyi biri olmadı hiç
sadece dua ediyorum elimden bu geliyor34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolmaz
yaş 30
olsada dul adamdan korkuyorum öylesinden
ben ilk olmayı isterdim- +1 yıl
Ben 31 yaşındayım Manisa lıyım Manisa İzmir Aydın Denizli Uşak Kütahya ya da Balıkesir de yaşıyorsan tanışalım
+1 yılYaş aralığı 18-24..:) Kendinden utandığının göstergesi... Yapma bunu.. Allah, hayrı ve şerri bilendir. Kısmet bağlılığı diye bir şey yok. Bu alemde evlenemeyenler, öteki tarafta evlenecek sabredip mükafatı bekle..:)
92 Yorumla
Soran+1 yılYegenimin hesabi benim degil
+1 yılSırf bu yüzden sakın isyan etme. Bazılarının kaderinde evlenmek var bazılarında yok. Nedenini sadece Allah bilir. Allahım hakkımda herşeyin hayırlısını nasip et de.
132 Yorumla- +1 yıl
amin
- +1 yıl
Madem bazılarının kaderinde evlenmek yok yani yalnızlık var, o zaman ne diye insan, tek başına yaşamayacak şekilde proğramlandı? Ben evliliğin nasip vb olduğuna inanmıyorum. Evlilik Çevre işi. Çevren varsa evleniyorsun, Çevren yoksa sap gibi kalıyorsun... Gerisi hikâye...
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar bu kadar çok seçici olmasaydın, maaşı biraz düşük diye insanları reddetmeseydin, tipe bu kadar çok takmasaydın belki senin de şu anda güzel bir yuvan olabilirdi. Sakın ''ben o dediklerini umursamadım'' deme, daha bunları umursamayan kadına denk gelmedim ben ömrüm boyunca. Yapacak bir şey yok, bazı insanların fıtratında var yalnız ölmek.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Namazla duayla olmaz o işler.. Biraz kadınsı olmaya çalış..
Benim çevremde de benimle tanıştırmak istedikleri bir din öğretmeni kız var.. Edepli akıllı uslu, ama makyaj sıfır, gösteriş sıfır, öyle olunca beni hiç çekmiyor doğal olarak..
Kadın dediğin biraz çekici olacak..32 Yorumla- +1 yıl
İnsan dediğin Allah a el açacak !
+1 yılkadın içten bir görüş paylaşmış, cahil insanlar alaya almış, olmayınca olmuyor gerçekten... evlenmek şart değil.. evlenip mutsuz olacağınıza dul kalacağınıza evlenmeyin daha iyi.. merak etmeyin burdaki insanlar klavye erkeği.. burada kültürsüz çok.. takılmayın lütfen
50 Yorumla
+1 yılİnşallah hayırlı bir kısmetin çıkar sen yeterki gönlünü ferah ve temiz tut kimse için kötü düşünme yeterki. Her zaman Allah tan en hayırlısını iste. Bazı patavatsızlar dalga geçmiş. Ama bunda ne dalga geçilecek nede utanılacak birşey yok. Bu hayatta herşey kısmet. Geç olsun Güç olmasın. Hayırlı Akşamlar.
30 YorumlaSize de çıkabilir. Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!
Bu başka bi'şeyin reklamıydı sanki, neyse... :D
Evlilik, cinselliğin yasallaştığı bir toplum dayatması olduğu için,
bu kadar çok evlenmek istiyoruz bence.
Arkadaşın biri, "Bi' bardak süt için, evde inek beslenir mi?" demiş ya aşağıda...
Aynen katılıyorum bu cümleye... :)10 Yorumla
+1 yılAllah hayırlı bir kısmet nasip etsin gönlüne göre versin inşallah...
90 YorumlaŞöyle diyim bir tanıdığım 39 yaşında tamda istediği gibi bir adamla evlendi ve şu an 4-5 aylık hamile. Kısmetin karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz. Allah hayırlısını çıkarsın karşına ama sırf evleneyim diyerek sana uygun olmayan biriyle geçirme hayatını.
30 YorumlaBelkide en doğrusu bu illa evlenmek zorunda değilsin ki evlenip şidden gören onca kadın varken bence en doğrusu bekar kalman.
Gelen talipleri neden red ettin tiplerinimi beğenmedin mesleklerinimi konuşma tarzlarınımı karakterlerinimi öncelik olarak mühim olan bu bu konuşmada eksiğini bula biliriz.00 Yorumlaabla terbiyesizlik etmek istemem ama bence sen fazla durma. Evlen hemen çocuk yap yoksa menapoza girme yaşına az kalmış eger erken girmişse anneniz sizde muhtemelen öyle olursunuz. yani 38 den büyük 40 45 yaşında bir adam bulun evlenin derim ben.
30 Yorumla"Beyaz atlı prensi beklemeyin, Seyise razı olun, yoksa ata kalırsınız" kim bilir niyeti ciddi dürüst insanları ne bahanelerle reddettin, bekle bakalım şimdi. O değilde bulunduğun yaşlarda olupta bakımlı bayanlarda çok çekici oluyorlar bence moralini bozup fiziksel anlamda kendini salma en azından.
00 Yorumla
+1 yılAblam sen bizim ceteye bir gel dakikasinda bulurlar sana. Cete uyeleri: annem, 6 adet teyzem, bir mahalle dolusu izmirli kadin, 74 yasinda olan ve 7 evlilik yapmis hala da koca arayan aysel teyze-nami diger 7 kocali hurmuz-...
33 Yorumla- +1 yıl
@allhhaan alsancak :) fakat şu an okul nedeni ile ben ankaradayım
+1 yılUmarim en kisa zaman da gönlüne gore birini bulursun :)
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılVardır herkesin bir nasibi öyle olurki bir bakmissin 1 ayda nikah düğün hepsi olmuş isteyen oldu ama uuyusmadik demişsin o kişiyle evlenip bosanmaktansa böyle olmasi senin için daha hayırlıdır belkide.
40 Yorumla Sanırım yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor.
Eli yüzü düzgün insanlarda kendilerinin farkında gözler fıldır fıldır etrafı kesiyor.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.50 Yorumla
+1 yılKaderde ne varsa o canım senin önünde daha uzuuuun bir hayat var yasin çokta fazla değil günler aylar neler gösterecek göreceğiz bunu kafana takip kendini sorgulama üzme buna hiç gerek yok :)
20 Yorumla
+1 yıl22inde gencim guzelim seni üzerim dediysen. 25inde Çok seçici davranırım herkes tipim olamaz dediysen 28inde benim çizgilerim var isine gelirse dediysen 32inde tamam evleneyim ama bu kadar beklemişken en iyisi olsun dediysen 38inde evde kalirsin işte.
01 Yorumla- +1 yıl
Sucu millette aramaya gerek yok yani :)
Bende 37 yaşındayım özel bir bankada çalışıyorum çok güzel sayılmam ya da artık o hisse kapıldım çünkü kiminle görüştüysem olmadı. hayırlısını diledim hep. demekki hayırlısı buymus😄tek istegim anne olmaktı. cocukları çok seviyorum çünkü. kısmetten öteye yol yok..
12 Yorumla- +1 yıl
Kabul ederseniz tanışabiliriz
+1 yılIsteklerini sorgula biraz. Muhakkak uygun biri çıkar cok sey bekliyor da olabilirsin. bir de nikahla ölüm vaktini bekler derler.
21 Yorumla- +1 yıl
Sizinle görüşmek istemediğim için mi? Istemiyorum hala...
İş değiştir çevreni değiştir. Daha sosyal insanlarla takıl.
21 YorumlaGEleceğimdeki ben:) abla idolümsün.❤❤❤
101 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Elbet çıkar nasip işi mutluluğu biraz geç bulacaksınız ona inanın ama öylr yakalayacakdınıx ki geçen zamana değecek bence etrafınızda dolaşıyor gelecrk nasibiniz
00 Yorumlaizdivaç programına çıkıp rezil etmede kendini... arkadaş çevrenden birilerine söyle biri çöpçatanlık yapsın sana
10 Yorumla
+1 yılBul birini yakışıklılığına çok bakma sonra bundan da sıkıldım diyeceksin dış görünüş herşey değildir kalbi temiz olsun
10 Yorumla
+1 yılburdaki çoluk çocuk sana akıl veremez ama , olmuyosa bir sebebi vardır çok can sıkmaya gerek yok inşallah gönlüne göre olur
10 YorumlaDemek hayırlısı buymuş abla kısmet nasıp neyse o olsun bazıları var burada seviyesızce saçma sapann yorum atıyor saygı en başta önemli be.
10 Yorumla
+1 yılKiminin imtihanı evlenip bışanmak kiminin ki evli kalmak kimininki evlenememek kimininki fakirlil bla bla bla.. eğer sen gerekeni yaptıysan sabır.. yapmadıysan gerekeni yap..
00 YorumlaAblam biliyorum kötü bir seçenek ama yaşın geçiyor evlenme programına çık. Kötü biliyorum ana aklımdaki tek şey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamazda kılı yormuş tam benim istediğim gibi. Yaşım 39 yakışıklı bir beyim, evim var arabam var. Ama hala bende bulamadım...
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem olabilir aslında. Birisini bulup yuva kurmak istiyorum artik.
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. uyuşmayı da fazla beklememek lazım üç aşağı beş yukarı anlaştığınla evlenecen. Evlilik cahil cesareti zaten gözü karartıp evlenecen
40 YorumlaSu sorudan sonra hic umidim kalmadi evlilige dair hersey çabayla olacaksa bu cabalarin olumlu bir sonucu olmalıyd :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmet canım yaa takma kafana Allah elbet kısmetini birgün verecektir. mutsuz bir evlilik yerine mutlu bir yalnızlık daha iyi :)
40 YorumlaOluuur. Daha yeni yan dairede iki büyüğümüz nikahtan sonra balayına emekli olup gittiler.
10 Yorumla
+1 yıl38 e kadar bekar durman cokkkkkk buyuk hata bence bu gun degilde yas 50-60 lara geldiginde dusunmeyr baslarsin torun col cocuk sahibi zamaninda olsaydi diye
00 Yorumla
+1 yılüzülme, Allah kimseyi kısmetsiz yaratmamıştır. dua etmeye devam et
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Arkandan emin adımlarla geliyorum :) karşına doğru insan çıkmayınca elden birşey gelmiyor. Teselliye devam "nasip, kısmet" :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Artik evlenmek istiyorum dedigin yas 38 oldugu icin oyle olmus olmasin?
10 YorumlaKader kismet emin ol. Benim tanidigim bir abla var 46 yasinda hala bekar. Ben 40 yasindayim hala bekarim :) ortalikta o kadar cok bekar 30+ varki inanamazsin. Kalbimiz seninle :)
10 Yorumla
+1 yılŞair burada kocasinin olmadigini anlatmaya calisiyor 😳
20 YorumlaHayırlısı inşallah bir gün evlenip yuva kurarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Hayatında öncelikli farklı hedeflerin olsun.. iyi bir iş, kariyer,.. v. s. Yoksa mutsuz olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBirtek sen değilsin daha bizede nasip olmadı bu konuda yanlız degilsin
00 YorumlaBende evlendim bosandm Şu an 42 yaşındayım seni cok iyi anlıyorum ve etrafimda evlenenler var ancak benim cok talibim olmasına rağmen aradim adam yok onune gelenle evlenemiyoki insan
00 Yorumla
+1 yılZamanında senin begenmedigin gün gelir seni beğenmez evde kalirsin benden söylemesi o yüzden şurası şöyle burası böyle diyip kismetleri elinin tersi ile itmemek lazım benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılnasip sonuçta bu işler. evlenip kötü bir evlilik geçirip ayrılmandansa hiç olmaması daha iyidır. hayırlısı budur belkide. emin ol biyerlerde bekleyen birisi vardır elbet.
00 Yorumlanasip, kısmet işi bunlar. bence hiç kafana bile takma bir bakmışsınki evlenmişsin. bundan sonra talibin çıkarsa uyuşmaya çalış çok seçici olma iyi yanlarını görmeye çalış.
00 Yorumla
+1 yılne var benimde etrafımda sizin yaşınızda evlenmeyen kişi çok :) bu dert edilecek bir şey değil. hayırlısını istedikten sonra Rabb'im bir şekilde kısmet eder:) Hayırlısı olmadıktan sonra neyleyim evliliği? :)
00 Yorumla
+1 yılBu tarz olaylar genelde gözü yüksekte olanların başına gelir. Hep daha iyisini hakettiğini düşünür ve bir türlü evlenemez. Teyzem var senin gibi. Yazılarından da anladığım kdarıyla hep daha iyisini beklemişsin. Kısmetine razı olmalısın.
00 YorumlaÇok seçici davranırsan evlenemezsin aklıma geldi @bollywood_9
10 Yorumla
+1 yılİnsanda çirkin şansı olcak işte... Güzellerin bahtı kapalı naparsin
33 Yorumla- +1 yıl
Yok be ne alaka valla o niyette değilim
- +1 yıl
Zaten güzel de değilim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmasını beklemek yerine araştırmalısın yoksa evde bile kalamazsın.
00 Yorumla bu isler istemeyle olmaz kismet ne zaman nerde cikacagi belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılBoşver dostum. Kötü bir insanla evleneceğine hiç evlenmemen çok daha iyi. Hayatını yaşamaya bak sen. Çok şey kaçırmıyorsun merak etme
00 Yorumlaabla sıkma canını be akışına bırak. bazı şeyleri zorlarsın olmaz ya hani.. seninki öyle gibi. hayırlısı olsun. 50 yaşında evlenenlerde varki. :/
10 Yorumlabazen hayır da şer , şer de hayır saklıdır... sabreyleyin , muhtemelen sıkıcı ama herkesin mükaafatı vardır.
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem