Eşime temiz gitmek için hiçbir yaşamadım bir erkeğin elini dahi tutmadım ama günümüzde herşeyi yaşayanlar evli mutlu ve çocuklu kalbim çok kırık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende senin gibi bir gençtim hayatım boyunca çalıştım kazandım bakir bir erkektim tek bir aşk dahi yaşamadım askerlikten geldim görücü usulü evlendim üstelik hiç tipe falan da bakmadım ahlaklı edepli olsun dedim sadece kendi evim işim her şeyim vardı düğünü yaptım evimize geçtik biraz zaman sonra sorunlar çıkmaya başladı ben senin kölen değilim dedi büyükleri araya soktum düzelir düzelir dedim 4 yıl sonun da 2 evladımla beni ihanetle terk etti temiz insanlar kaybetmeye mahkumdur sen yinede bekle kendini bozma Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılIşte bekar erkekleri bu zinakar kadınlar kandırıyor sadece zar olmakla bekar olunmuyor her şeyi yaşıyorlar bir zarlari kaliyor
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gün gelir inşallah sen de mutlu olursun. Rabb' im hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Evliliğin yaşı olmaz. Önemli olan uygun kişi bulmak mesele. Karşında ki insan güzel ahlâklı, merhametli, vicdanlı, güvenilir, sadâkatlı ve temiz kalpli değil ise bir yola çıkılır mı? Çıkılmaz elbet. Asıl mesele yol arkadaşı olmaktır. Yolda beraber yürümektir. Yoluna yoldaş olmaya, yaren olmayan dâhi can olmayan ile yola çıkar mısın. Çıkmazsın elbet. O vakit Her Gönülde çiçek açmaz.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
10 Yorumla
sen bağtıllara takılıp kalmışsın şeker zaman değişdi artık senin gibilere bizler aman ne namuslu kız temiz kız diyoruz. ama diğerleri, atı alıp üsküdarı geçmiş oluyorlar. sizin türünüz sadece popoflanıyor mağdur, aksi olanlar hayatlarını yaşıyor. durum bu üzgünüm. bu durumda yorumu gene sana bırakıcam.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen dini inancım gereği tuttum kendimi bide eşime sakladim Allah için kendimi hep dizginledim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kıyaslamayı neden yapıyorsunuz ya? Aferin kendini eşine saklamışsın bravo da, sırf bu yüzden el üstünde tutulmak, alkışlanmak falan mı istiyorsun?
Senin tercihin sana onların tercihi onlara, başkasının hayatının yolunda gitmesi neden batıyor sana? Ne bu haset?
06 Yorumla
Soran+1 yılHakaret hakaret hakaret. Zinanin nesini haset edeyim. Kaldı ki ben nefsimi tutmusum güzel olmama rağmen kendinin iradesini kullanmisim sadece neden ben mutlu olamadım zina edenler mutluyken ben neden mutluluğu bulamadim zina eden erkeği istemem bile gitsin kendileri gibi ikinci el kızlarla evlensin
Cevap sahibi+1 yılHakareti nerede gördün tam olarak? Aferin diyorum BRAVO istediğin şekilde korumuşsun kendini, samimiyetle tebrik ediyorum seni. Senin tercih ettiğini tercih etmeyenler hakkında neden bu kadar art niyetli konuşuyorsun?
Hayır demek ki sevilmenin tek anahtarı bekaret değilmiş, demek ki başka kusurların varmış değil mi? Bahsettiğin kadınlar senin yaptığın gibi başkalarının mutluluğuna göz dikmediği için senden daha mutludurlar belki hiç düşündün mü bunu?
Cevap sahibi+1 yıl@ahqqowp20 sizin bir yaranız var ki başkalarının mutluluğundan rahatsız oluyorsunuz. burada "benle niye evlenmiyolar ühühü" diye ağlayan ben değilim farkındaysan. Yazık.
- +1 yıl
Hüüüüüüüü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence biraz daha saklayın kendinizi eminim yakında veya sonraki yıllarda doğru kişi karşınıza çıkacaktır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle kirlenmeyi ilk kim bağdaştırdıysa onun, aklından, mantığından şüphe ediyorum. Kadınlar da bunu kuzu kuzu kabullenmiş, "evlenmeden başkası dokunsa ben neden kirlenmiş oluyorum" diye sormak akıllarına bile gelmiyor. "Eşime temiz gitmek" saçmalığı...
00 Yorumla Devir değişti. Herkesin istekleri farklı. Kendini değiştirmeye başlamalısın. Öncedendi o dokunmadan sevmek, şimdi kimse dokunmadığını sevmek istemiyor.
00 Yorumla
+1 yılfazla secici olduğunuzdan evlenememiş olabilirsiniz diye düşündüm nedense..
sorunun temeli bu olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla o yaşta o şekilde olmakta pek normal değil bu düşünce kadını küçük düşüren bir düşünce işte, erkek yaşayabiliyorsa bazı şeyleri kadında yaşar yani kaç senen boşa gitmiş bir erkek sırf o sebeple seni seviyorsa zaten gerçek sevgi değil bu özgüvensizlik var altında. Seven insan bunlara takılmaz zaten ki bu şekilde düşünüp evlenirsen mutlu olma ihtimalin çok düşük kadın düşmanı anca bunları önem verir 2023 senesindeyiz okey?
04 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim ben ahiret inancına sahibim. Düşük bir özgüvenin de yok aksine dikkat çeken bir yapım var ama yarın Allah huzurunda hesap vermeyeceğim şeyleri yaşamam. Yıl 2023 de ölse 3023 de olsa din aynıdır degismes okey
Cevap sahibi+1 yılDediğimi daha okurken anlamamışsın bile , erkek özgüvensiz ise kadını erkek eli değmemiş olsun ister. Biz anlaşamıcaz belli neyse umarım bulursun
Soran+1 yılO klâsik erkek ama erkek de kadın eli degmediyse kendisi gibi ister. Ozguvensizlik değil ayrıca zinayı normallestirmeyin ahlak var. Kadınlar tek bir erkeğe bağlı kalırken erkek ise tam tersi sadece bir dini inanışı onu tüm kadınlara gitmekten alıkoyar. Ben bu şekilde düşünüyorum aksi takdirde daldan dala konmak kadınlara zararı daha çok verir. Bir insan eşine tertemiz gitmeli kadın olsun erkek olsun eş insanın yeri geldiğinde eşi yeri geldiğinde arkadaşı yeri geldiğinde anne veya babsidir
Cevap sahibi+1 yılYa bak eğer ki ben kendim gibi erkek istiyorum dersen , okey bunda haklısın samimi söylüyorum inşallah bulursun. Ama sen kimseyle yakınlık kurmadın tamam ama karşına bir erkek çıkıyor bir sürü kadınla yakınlaşmış falan o erkekte seni haketmez o zaman onu anlatıyorum , gidipte erkektir yapar kadın yapamaz mantıgı yanlış , bende evlenene kadar kimseyle yakınlık kurmuyorum bu sebeple yalnızda kalıyorum ama bunun sebebi yaparsam kirlenirim mantığı değil , doğanın kanunu bu canın ister sağlıklı olanda bu sadece duygusal olarak kendimi üzmemek adına bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşım 30 mesleğim var bu yaşa kadar hiç bir kadınla bir şey yaşamadın çünkü benim için kadın tek kişi yuvamı kuracağım kadın olmalı bunu sizle konuşmak için yazıyorum gibi düşünmeyin çoğunlukla kimin eli kimin cebinde belli değil ama halen emin olun yuva kurmak için bekleyen insanlar var
037 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorum yapmanı bekledim
Soran+1 yılSizle konuşmak için yazıyorum gibi düşünmeyin yazmadiniz mi
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece bu konuyu tartışmak istedim neden kalbiniz kırık şuana kadar düzgün biri denk gelmedi mi
Soran+1 yılHayır gelmedi
Cevap sahibi+1 yılDevir çok farklı kadını da erkeğide bunu artık aklı başında olan insanlar hemen anlıyor o yüzden de korkuyor yanlış kişiye düşmekden
Hangi bölüm öğretmensiniz size gelen erkekler de ciddiyet yokmuydu
Soran+1 yılBurada konuşmak istemiyorum iyi günler
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim sizi
Cevap sahibi+1 yılİnsan gibi konuşmak için takip ettim
Soran+1 yılBir sürü takip var
Cevap sahibi+1 yılGeceler diye başlıyor nikim
Soran+1 yılMeslek nedir
Cevap sahibi+1 yılTakip etseniz
Soran+1 yılMeslek nedir diye sormuştum neyse bosverin iyi günler dilerim
Cevap sahibi+1 yılAskerî personelim
Soran+1 yılO zaman olmaz umarım gönlünüze göre birisini bulursunuz
Cevap sahibi+1 yılBir sohbet vefası olsun isterim
Soran+1 yılSizi kırmak istemem o yüzden ne yazık ki ben kendim gibi tertemiz bir kişi istiyorum. Orada burada yatıp evlenecegi kadının temiz olmasını isteyen bir bencil istemiyorum. Amacım kırmak değil sizin meslek grubunuz bu şekilde. Herkes kendi dengini ister
Cevap sahibi+1 yılBen hiç Bir kadınla hiç bir şey yaşamadım nedeni benim için nefsi tutmak birde insan evleneceği kişinin yüzüne utanmadan bakmak tır birde dinen o yüzden sorun hoşuma gitti
Soran+1 yılErkekler neden ise bu konuda ne yazık ki dürüst değil özellikle sizin meslek grubu
Cevap sahibi+1 yılBu konuda neden yalan atılır ki gerek kimse duymaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılBilemem.
Cevap sahibi+1 yılBen her şey de dürüst olmayı isterim her konuda evlilik düşündüğüm kadın ne sorarsa dürüst olurum
Soran+1 yılNe mutlu umarım mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun sizin erkeklere güveninizi Yok gibi baya
Soran+1 yılHemde hiç yok
Cevap sahibi+1 yılValla şaşırdım biraz
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılBilmem hiç kaliteli biri denk gelmedimi demek istedim
Soran+1 yılNe yazık ki
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım bir sohbet vefası olsun
Soran+1 yılSohbet vefası nedir mesaj atınız
Cevap sahibi+1 yılTakip ederseniz yazcamda şu an yazamıyorum takip ediniz
Günaydın
Soran+1 yılGünaydın takip nickinizi göremedim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi çektim bir daha ettim
Cevap sahibi+1 yılGeldimi takip ettim
Soran+1 yılTakipledim
Cevap sahibi+1 yılYazdım özelden
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanışın yanlış, sen bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmadın. Bu yüzden 1 erkek de birlikte olucak kadın ya bulamadı ya da bulduğu daha önce başka erkeklerle birlikte olmuştu. Birlikte olan kadınlar daha şanslı ve daha çok erkek ruhundan anlayabilir seçimlerini kendine göre daha iyi yapabilir, tecrübeler var.
00 Yorumla
+1 yılHer yaşta evleniyor, geç kalmadin öncelikle. Bu yüzden acele karar verip yanlış insanlara yönelme. Belki çevreni değiştirebilirsin, belki giyim tarzını vs. Ve o insan nasibinde varsa bir şekilde sana gelir.
00 Yorumla
+1 yılSen bu zamana bakma!
bunun yasi felanda önemli degil.. Dua et elbet senin gibi dikkatli biri vardir insallah karsina senin icin en uyumlu ve görüsmelerine yasamina saygi duyan bir delikanli cikicaktir 😊00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGençlik zamanlarında onu bunu beğenmeyip 30lu yaşlara geldiğinde 50lik amcalara kalacak olan kızlar görmeli bu soruları.25e kadar güzelliğinizi kullanamazsanız 30da ciddi depresyona girersiniz. Ders çıkarın ders.
00 Yorumla
+1 yılKendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakmalısın. Herkesin hayatı yaşayışı farklı. Aynı bedende bir elimiz diğer elimizle bile farklı. Elbette bir gün karşına çıkar. Evde kalmak diye bişey yok. Her yaşta evlenilir
00 Yorumla
+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü derken 32 ettin. Seni adam gibi sevendense, adamliktan uzak tiplerden sevgi bekledin ve biraz da şu olsun, biraz bu, ketcap mayonez de koyalim. Hep yirmilerde gibi guzel kalacaksin zannettin ve sonuç bu. Afiyet olsun.
00 YorumlaDoğru olanın bu olduğunu düşünüyorsan neden serzenişte bulunuyorsun?
Yanlış yaptığını düşünüyorsan bu yaşına kadar, ne yapman gerektiğini ve ne yapacağını biliyorsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik artık günümüzde olmazsa olmaz değil, vardır her şeyin bir vakti zamanı. Sen doğru olmaktan ayrılma gerisini boş ver. Seni hak eden olmayacaksa hiç olmasın bir şey kaybetmezsin...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende öyle 33 yaşındayım hâlâ bekarım bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı hiçbir kadınla da yakınlaşmadım hayatımda sadece 1 kadın olsun istiyorum bunun için bekliyorum hâla inancım ve umudum var hayırlısı olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaman böyle yapacak bir şey yok.. Beklemek bizim imtihanımız.. Hiç gelmeyede bilir beklenen.. Ama biz beklemekle mükellefiz..
10 Yorumla
+1 yılAma Allah'ın katipleri tüm günahları kaydediyor? Bende senin gibiyim kısmetin ne zaman cikicagini bilemeyizki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. anladığım kadarıyla bu temiz kalma durumu ilelebet devam edecek... açılmadan tanrıya iade olacaksın...
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin? Dul bile olsan eğer evlilik istiyorsan istiyorum seni. Lütfen evlen benimle. 35 deyin. master bitti. İşçiyim. Eşim olur musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılay senin eşin her önüne gelenle her şeyi yaşıcak ama sen kendini saklıyorsun :D ya geçin artık şunları temiz olmakla ne alakası var? ha eşinde öyle olur anlarımda bu sağlıklı değil ayrıca.
01 Yorumla
Soran+1 yılRabbim beni biliyor ona göre illaki çıkarır
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. nickini bakirögretmen olarak güncelle :d boş ver böylesi daha iyi hocam, en çok kendini sev kimse değer hakketmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbirsey yasamakla alakali degil ciddi biri cikmamis biz yasadikda ne oldu boş ver ozaman sende ver yaşa fazla gec olmadan
00 Yorumla
+1 yılburada gerçekten evlilik arayan saf erkekler var. belki tanışırsınız ama tavsiyem çevrenizden öğretmen çevrenizden bulun.
00 YorumlaBazı şeyler için çok çabalarsan aksi gibi olmuyor. Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmenın bı yası yok kotu bı tecrube edınecegıne hıc olmasın daha ıyı
10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi yaşamalısın elbette kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de aynı kaderi yaşıyorum. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla
+1 yılKalbinin kırık olmasini anlıyorum hak veriyorum
Siz Allaha güvenin00 Yorumla
+1 yılGec degilki. Gunumuzde 30dan sonra zaten evlilik yasi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,7b cevap paylaştı. Genelde çevrende bekar öğretmen varsa daha uygun olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok doğru söylüyorsunuz.
Bende 37 yaşındayım hiç evlenmedim.
her şey çok değişti.00 Yorumla O kadar evlenmek istiyorsan bul birini evlen zor olan nedir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHocam bırak bu kalıpları, hayatını yaşa, eğlen hayat kısa
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yaşayanların cogu istemiş olduklarını kişiyle evlenemiyor sen en dogrusunu yapıyorsun inan
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenmediiği erkeğin altına yatan kadınla evlenmem bile
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olanlar iyi kötü tecrübesi oluyor. İyisini buluyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılBence tabiri caizse Numelik bir insansınız bu sizi üzmesin Gurur vesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemedin önce bunu bir sorgula bence sonra her şey daha kolay olabilir
00 Yorumla Evlendikleri eşleri de kendileri gibi çünkü ben de 26 oldum daha sakladım kendimi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılaynı durumdayız fakat işte olsun diye bekleyincede hiç olmuyor iki ucuda kötü
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu devirde işsiz erkekler ve çirkin işsiz kızlar evlenemiyo
00 Yorumla
+1 yılBirşeyi yaşamak ile evlenmek ne alaka onu anlamadım evlenöek nasip işidir kafana uyan birisini bulursan evlenirsin bulamazsan evlenmessin. Herşeyi yaşarlar yaşamazlar insanların dini inancı kendi fikrine bağlı bu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDavul patlak degil ama sopanin degmedigi yer kalmamış 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBana iftara atıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSiz biraz sor evlenirsiniz yok dini inancim oldugu icin yasamadim yasayanlarin dini inanci yokmu yok bakire kalip herseyi yasanlar var yok meslegin ne yok bana uymadi siz armut copu uzumun sapi devam edin gecen gun biriyle tanisti akrabam kadin 46 yasinda bakire sasirmistim siz 32 52 62 yi bulur
Soran+1 yılOndan mı iftira atiyorsunuz siz ahlaksızsiniz diye baskalarindan da mı ahlaksızlık bekliyorsunuz gizliye almaniz bir şey ifade etmez ve Allah şahittir ki ben sizden davacı olacağım iftaranizdan dolayı
+1 yılBende 33 yasındayim henuz evlenemedim iş bile yok benim kısmetlerim kapalı ortam bile yok surekli evdeyim degisik birsey var bende ama cözemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeslektaşım tanisabilmek için ufak da olsa bir ihtimalim var mı :)
00 Yorumla
+1 yılYoğun isteklere sahip olup kendini tutmussan helal olsun yalnız
00 YorumlaTek değilsin merak etme hocam benimde herşeym var tek yaşıyorum sıkıntı değil böylede başka türlü de hayat geçiyor üzme kendini sıkma canını
00 YorumlaSen kendini kormuşsun karşına öyle biri çıkar başkalarının önemi yok içinden geleni yapmaya devam et bence
00 YorumlaTakdir ediyorum seni, inanıyorum ki senin gibi karşına çıkacaktır
00 Yorumla
+1 yılSen doğru yoldasın. Doğru insan elbet çıkar karşına. Stem etmee
00 YorumlaAllah sabredenlerle beraberdir sen Allah'tan hayırlısını dile kardeşim
00 Yorumla
+1 yılVay be yaraladın beni abla sorun nerde sence?
00 Yorumla
+1 yılEvlenenleri görüyoruz. Ya eşini aldatıyor ya öldürüyor. Bunda da vardır bir hayır.
00 Yorumla
+1 yıltemizsin yani demekki namusun icin mi yasiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@BekarOgretmenn Kardeşim seninle konuşmamiz gereken bi konu var mesaj atmam lazım takip atarmisin mesaj atayim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Topraga götür aşkım toprak seni alır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılElbette bir gün sen de evlenirsin
00 Yorumla Mutlu yaşamaya devam et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla olur
00 Yorumla
+1 yılEvlensen nolacak sanki cok mu önemli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kader kısmet bu işler
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!