Hakim olan babam beni iceri atarim, dava açarim diye tehdit etti, gercekten bir sey yapabilir mi?

Benim babam sulh ceza mahkemesi hakimi. Şimdi ben babama ara sıra, yani bir tek babama değil de aileme, küçük şakalar yapıyorum bazen. Mesela babamın telefonu annemdeyken babamın telefonuna işte senin eski sevgilinin seni unutamadım diye mesaj atmıştım annemle birbirlerine girmişlerdi. Bir keresinde de işte bozuk prize dokunup elektrik çarpılma şakası yapmıştım, işte en son bir arkadaşımın telefonundan kızımıza araba çarptı, ağır yaralı diye söylettim, yapay zekaya da kendi fotoğrafımı hastane odasında yoğun bakımda çizdirip fotoğraf gönderdim 🤣🤣 buna çok kızdı zaten birazcık panik atak vardır babamda bana bak benim kafamı bozma seni dava eder ellerimde bir güzel içeri atarım seni 18 yaşını muslukta kutlarsın dedi, karnından biliyorum bir hakim kendi çocuğunun davasına bakamaz ama yine de tırsmadım dersem yalan olur bir şeyler yapabilir mi ki

Hakim olan babam beni iceri atarim, dava açarim diye tehdit etti, gercekten bir sey yapabilir mi?