Yeni evliyim, eşim kayınvalidemle benim aramda kaldı ve beni savunmuyor, bu evlilikte ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 5 aydır evliyim severek evlendim, kaynanam zaten evleneceğimiz zamana kadar hep sinyalleri veriyordu oğluna bağımlı gibi, kocasıyla aynı evde ama konuşmuyor uzun zamandır, kocası yerine koymuş sanki eşimi. Evlendiğimden beri her gün beni arıyordu, sürekli telefon elimde olmadığı için sürekli hemen açamazdım, bazen geç görüp dönüyordum. Evimde de çoğu kez ağırladım ama anladım ki daha fazlasını istiyor, evimde misafirim varken yoğurt yapmaya geleceğim bahanesiyle geldi evime, ona da sustum ağırladım. En sonunda ertesi gün telefonumu aramış, akşam geç gördüm, ertesi gün gördüm açıkladım durumu, telefon sürekli elimde gezmiyorum ben yani, ailem de biliyor kişisel değil vs. diye. O da artık senin ailen biziz, aileni bırakacaksın vs. dedi, ailemi evlendiğim için bırakacak değilim dedim, siz bıraktınız mı dedim? Benim ailem oğlunuz, siz de onun ailesisiniz, ben de size dahil oldum dedim, üzerine bana bağırıp çağırıp biz ölelim vs. bizi istemiyorsun vs. dedi. Akşam eşime anlattım, o da beni savunmadı bu durum karşısında, annesi ve ablası geldi, ablası üzerime yürüdü, annesi boşanın vs. dedi. Eşim evden çıkmıştı, şahit olmadı bunlara, gittiler. Eşime anlattım, arada kaldı herhalde, beni savunmadı tekrar, aileme hiçbir şey duyurmadım üzülmesinler diye ki arkamda duracaklarını biliyorum. Eşimi dolduruyorlar bana karşı sanırım. Ertesi gün eşimle her şeyi gecesinde çözüp birbirinizle görüşmeyin tamam diyen eşim yanlarına gidip gelince ya ailemle tekrar bu konuyu konuşun ya da ailende gelsin hep beraber konuşulsun vs. dedi, onlar bunu istemiş finalde. Tamam dedim ailenle konuşalım sen iyi olacaksan vs. sonra o vazgeçti, yok dedi zorla olmaz, zamanla olacak her şey vs. Konuyu kapattık ama eşim sanki bana soğuk, ben suçsuzum, üzerine benden özür bekliyor ailesi, eşimden ben de soğudum açıkçası, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Yeni evliyim, eşim kayınvalidemle benim aramda kaldı ve beni savunmuyor, bu evlilikte ne yapmalıyım?