Dindar annem Anneme katlanamıyorum bıktım bu hayatan sanki kendi hayatımı değil de onun oluşturduğu hayatı yaşıyorum?

Ben artık dayanamıyorum 22 yaşındayım üniversiteye gittim annem tayinle geldi hayatımı her yaşamaya çalıştığımda karşıma çıktı sürekli fanusta büyütüyordu sürekli müdahale ediyor her halta ve gerçekten bunaldım. Evde zırt pırt dibimden de ayrılmıyor sürekli yanıma geliyor daralıp ağlasam senin ne derdin olabilir falan diyor. Sürekli hayatıma karışmaya çalışıyor buna tuttuğum oruç da dahil ve harcamalarımı da kontrol ediyor kendi ek kartını kullandırtıyor. Dıştan bakınca alımlı özgür duran bir kızım üniversitede çok fazla konuşulurum herkes beğeniyor sevgilim de oldu ama toksikti sonuç olarak kötüleşiyordu ilişki yönünden de şanssızdım ve gün geçtikçe annem daha çok karışmaya çalışıyor 19 yaşında daha özgürleşmiştim şimdi her halta konuşuyor birisiyle evlenip bu hayatımdan kurtulma şansım da yok erkeklere güvenemiyorum birisini sevseler de mekanlarda her haltı yaptıran canım var kısacası bir erkekle olsan da aldatma olasılığı yüksek bölümüm iyi ama onda da para kazanma süreci için deneyimler falan gerekiyor beklemek istemiyorum annemin parasına kaldım şimdilik o da sürekli kafayı yediriyor laftan da anlamıyor bir de dindar katlanamıyorum

Güncellemeler
2 ay
Dizi çekimlerimi iptal ettirdi
Dindar annem Anneme katlanamıyorum bıktım bu hayatan sanki kendi hayatımı değil de onun oluşturduğu hayatı yaşıyorum?